Może tak, może nie. Ja mam samych znajomych w wieku 25-40 lat w "nowoczesnych domach" i każdy ciągle coś robi w domu/przy domu/ogródku itp. Robia to tak podswiadomie, ze nawet nie licza zainwestowanego czasu i kosztów. Teściowie maja nowoczesny dom i pamietam z wiekszych wydatkow dach byl do wymiany po bodaj 10 latach, ale z mniejszych to cała masa kosztów. Generalnie im wiekszy dom tym bardziej przerabane, nawet najlepsze płytki pękają, farba sie brudzi, drewno niszczeje itp itd
W tych pradziejach ( wtedy jeszcze cdp potem cdpr ) pracowali ludzie którzy wkładali całe serce , pasje , zaangażowanie itd w te projekty dlatego były one takie świetne , nikt nie patrzył na to kto co je kto jest jakiego wyznania rasy czy płci , dziś liczą się tylko pieniądze i sztuczny problem kto ilu zatrudni Afroamerykanów Latynosów białych , a ile kobiet jest , co jest przejawem totalnego rasizmu tak btw
Dodatki powstały do końca 2016 roku razem z poprawkami
Co do Cyberpunka z wywiadów z pracownikami artykułów itd jak i mojej osobistej wiedzy wynika że dołączenie do projektu keeanu było świetnym posunięciem marketingowym niestety stowrzylo problem co dalej i doprowadziło do tego że musieli przebudowywać w biegu całą grę żeby dostosować ją pod wiodącą rolę k.reevesa , i wyszło jak wyszło