Forum PCLab.pl: Kim grać? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (5 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Kim grać?

#41 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 06 Styczeń 2010 - 13:49

Zobacz postBatman., o 6 Styczeń 2010, 11:03, napisał(a):

A dużo trzeba godzin aby przejść Guild Wars ? :> I czy dodatki warto kupować bo będę robił to na zasadzie przejdę podstawkę kupię dodatek, przejdę dodatek to kupię kolejny :) A jakieś pomysły na rozłożenie tych punktów w klasie? :P


Zależy, jeśli chcesz robić tylko i wyłącznie misje główne, to szybko to zrobisz, ale w tej grze chodzi o to żeby zagłębić się w jej swiat i fabułe. ;)
Pewnie że warto kupić, dodają nowe klasy, nowe skille do Twojej postaci z 1 cześci, nowe itemy, więcej slotów na postacie. Zawsze możesz przejść każdy dodatek jedną tą samą postacią. ;)

A jaką klasą grasz? Jednak Warrior czy Monk?? ;>

Ten post był edytowany przez MONSTER1 dnia: 06 Styczeń 2010 - 13:51


#42 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 06 Styczeń 2010 - 14:29

Podjąłem się Warriora, yhmm... to ja z Askalonu chyba nie wyjdę :E jak i gdzie zmienić nazwę konta bo kolega zrobił maila a on jest taki ciężki do napisania :E

#43 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 06 Styczeń 2010 - 19:23

Zobacz postBatman., o 6 Styczeń 2010, 14:29, napisał(a):

Podjąłem się Warriora, yhmm... to ja z Askalonu chyba nie wyjdę :E jak i gdzie zmienić nazwę konta bo kolega zrobił maila a on jest taki ciężki do napisania :E


Też grałem Warriorem przy pierwszym spotkaniu z GW ;) Z prologu nie spiesz się wychodzić, jak zrobisz wszystkie questy, złożysz sobie armora itp. ;)
Tego się nie da zmienić, maila możesz zostawić i włączyć zapamiętanie, ale hasło trzeba wpisywać zawsze osobno. :P

#44 Użytkownik jest niedostępny   Ceville 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 162
  • Dołączył: Nd, 30 Sie 09

Napisany 06 Styczeń 2010 - 19:35

Ja mam elementaliste/mesmera na 20 levelu, i łowce/nekromante na ktoryms tam... Szczerze to ele gra mi sie najlepiej, ma bardzo silne umiejetnosci, choc nekromanta ponoc jest silniejszy... Polevelujemy łowce/nekromante to zobaczymy:D

#45 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 06 Styczeń 2010 - 20:20

Ceville, ale jak do elementala dobiorą się mobki to nie bardzo daje sobie radę chyba że z drugą profesją Monk ? :>

#46 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 06 Styczeń 2010 - 21:27

Bo elementalista nie jest po to żeby skakać na przeciwników, on staje w 2 linii i gromi przeciwników z odległości. Zależy też jeszcze od tego, jaką klasą gra. ;)
Wiem co mówie, bo nagrałem się już w GW dość długo(popatrz w sig). Ogólnie mam doświadczenie w tej grze. ;)
A Ele, jest moją podstawową postacią, tak na marginesie. :P

#47 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 06 Styczeń 2010 - 21:42

Zobacz postMONSTER1, o 6 Styczeń 2010, 21:27, napisał(a):

Bo elementalista nie jest po to żeby skakać na przeciwników, on staje w 2 linii i gromi przeciwników z odległości. Zależy też jeszcze od tego, jaką klasą gra. ;)
Wiem co mówie, bo nagrałem się już w GW dość długo(popatrz w sig). Ogólnie mam doświadczenie w tej grze. ;)
A Ele, jest moją podstawową postacią, tak na marginesie. :P

670h+ ostro maniaku :E (no bez przesady w sumie też tyle mam z TF2) no zagram Warriorem polecacie przyzwyczajać się do wersji angielskiej gry czy po prostu grać jak grać Polish rulez ? :E Jeszcze muszę ściągnąć GW z oficjalnej strony ale to po formacie, bo kolega mi nie dał płyty bo mu się niby gdzieś zgubiła (kombinator...) :mad2:

#48 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 06 Styczeń 2010 - 21:54

Zobacz postBatman., o 6 Styczeń 2010, 21:42, napisał(a):

670h+ ostro maniaku :E (no bez przesady w sumie też tyle mam z TF2) no zagram Warriorem polecacie przyzwyczajać się do wersji angielskiej gry czy po prostu grać jak grać Polish rulez ? :E Jeszcze muszę ściągnąć GW z oficjalnej strony ale to po formacie, bo kolega mi nie dał płyty bo mu się niby gdzieś zgubiła (kombinator...) :mad2:


Jak dla mnie to bez znaczenia na jakim gram jezyku, waże zeby znać podstawowe angielskie skróty lokacji itp. ;)

#49 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 07 Styczeń 2010 - 11:42

Mi tam się najbardziej podoba gra z tego względu że ma małe wymagania :E Uruchomiłem u kolegi na Sempronie 3000+, 512mb Ram i Geforce 4 mx440 :E

#50 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 07 Styczeń 2010 - 11:55

Jak się wczujesz, to oderwać się nie bedziesz mógł. :)

Ogólnie to jak bedziesz mieć jakieś pytania, problem czy coś, to daj znać. ;)

Ten post był edytowany przez MONSTER1 dnia: 07 Styczeń 2010 - 13:45


#51 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 07 Styczeń 2010 - 15:43

Zobacz postMONSTER1, o 7 Styczeń 2010, 11:55, napisał(a):

Jak się wczujesz, to oderwać się nie bedziesz mógł. :)

Ogólnie to jak bedziesz mieć jakieś pytania, problem czy coś, to daj znać. ;)

Doszła mi matryca więc niema problemu żeby zacząć grać :thumbup: No i ew. jutro zrobię format bo muszę przełożyć bo jeszcze dzisiaj na bierzmowanie (16 latek...) i gdybym nie miał tego dzisiaj to już bym to wszystko po kolei robił :P Miło że będę miał jakiegoś "informatora".

#52 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 07 Styczeń 2010 - 22:26

Zobacz postBatman., o 7 Styczeń 2010, 15:43, napisał(a):

Doszła mi matryca więc niema problemu żeby zacząć grać :thumbup: No i ew. jutro zrobię format bo muszę przełożyć bo jeszcze dzisiaj na bierzmowanie (16 latek...) i gdybym nie miał tego dzisiaj to już bym to wszystko po kolei robił :P Miło że będę miał jakiegoś "informatora".


Jak będziesz potrzebować pomocy w grze z jakimś questem, to jak będę mieć czas to jestem do usług. ;)

#53 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 08 Styczeń 2010 - 19:55

Edit: Jaką wybrać najlepiej profesję dodatkową dla Wojownika? :>

Ten post był edytowany przez Batman. dnia: 08 Styczeń 2010 - 21:03


#54 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 08 Styczeń 2010 - 21:44

Mógłby być monk, ale to takie lamerskie. ;p Zależy jakiego warriora będziesz robić. :P
Można by wybrać, ele ziemnego np.
Ale tak swoja drogą, to ja np, 2 klasy praktycznie nie używam, wszystko przeważnie dodaje do podstawowej profesji. ;>

#55 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 08 Styczeń 2010 - 22:04

Postanowiłem zabrać mnicha, czasami się przyda leczenie :> chociaż je już mam :E

#56 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 09 Styczeń 2010 - 10:26

Zobacz postBatman., o 8 Styczeń 2010, 22:04, napisał(a):

Postanowiłem zabrać mnicha, czasami się przyda leczenie :> chociaż je już mam :E


Standardowo. :P Pełno jest Warrioro/Monków. :P

#57 Użytkownik jest niedostępny   zajcewik. 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 598
  • Dołączył: Pn, 04 Sty 10

Napisany 09 Styczeń 2010 - 11:04

Zobacz postMONSTER1, o 9 Styczeń 2010, 10:26, napisał(a):

Standardowo. :P Pełno jest Warrioro/Monków. :P

No bo po co dawać Warriorowi np. Elementala :E

#58 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 09 Styczeń 2010 - 11:16

Zobacz postBatman., o 9 Styczeń 2010, 11:04, napisał(a):

No bo po co dawać Warriorowi np. Elementala :E


Ziemny ele, ciśnie w armor. ;)

#59 Użytkownik jest niedostępny   Żarówa 

  • Mysidian Legend
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4022
  • Dołączył: Pn, 03 Wrz 07

Napisany 13 Styczeń 2010 - 15:48

Albo assasin z mocnym self healem,death charge itd. ;)

Nawiasem - 670h to bardzo mało jak na tą grę, naprawdę :)

#60 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 13 Styczeń 2010 - 18:14

Zobacz postHehkuva, o 13 Styczeń 2010, 15:48, napisał(a):

Nawiasem - 670h to bardzo mało jak na tą grę, naprawdę :)


Nie mówie że to dużo, ale wystarczająco żeby ją poznać. ;)

  • (5 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych