Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

bez przesady...serial jest dobry, ale daleko mu do trudnego w zrozumieniu kina ;)

Widziałeś jego pytania? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Widziałeś jego pytania? :E

widziałem, ale gość zobaczył dopiero dwa odcinki z tego co pisze...niech ogląda dalej...pewnie zrozumie ocb...bo w zasadzie ciężko nie zrozumieć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość hoodedman
wytłumaczy mi ktoś dlaczego dexter zabija? Choć niby jest policjantem? Kompletnie tego nie rozumiem. Znaczy są urywki, że był dzieckiem i chciał zabijać no ale jednak nie bardzo tego nie rozumiem. (Dopiero zaczynam oglądać sezon 1). Prosze o normalne odp.

to proste - jak by tego nie ujac - jest seryjnym morderca... Nie wiem przy ktorym jestes odcinku ale jak przy 2-3 i dalej nie kumasz to sobie odpusc ten serial.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam 5 albo 6 odcinek (nie licze) i już zaczynam to wszytko rozumieć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
mam 5 albo 6 odcinek (nie licze) i już zaczynam to wszytko rozumieć.

to moze sie pochwalisz, jak to rozumiesz? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozumiem to tak: dexter musi zabijać. Jest seryjnym mordercą. Więc jeśli już musi to zabija tych złych. Nie wiem jak to inaczej napisać. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ziomuś dexter nic nie musi. Po prostu kieruje się swoim kodeksem i naprawia świat. Wyznacza sprawiedliwość.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ziomuś dexter nic nie musi. Po prostu kieruje się swoim kodeksem i naprawia świat. Wyznacza sprawiedliwość.

to pan jednak chyba nie do końca zrozumiałeś serial ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zabija, bo ma taką wewnętrzną potrzebę, a kodeks jest po to, żeby zabijał tylko winnych ludzi, i po to, żeby nikt go nie złapał. ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:D :D :E :E :D :D !!!Świetny serial!!! :D :D :E :E :D :D Edytowane przez Bartolinho7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czyli ja to zrozumiałem? :D a żylak nie :E

btw. właśnie zaczynam drugi sezon... jak tak dalej będzie to sobie wykupie w N wypożyczalnie fimów... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skończyłem właśnie drugi sezon oglądać i nie wiem czy zaczynać trzeci, bo podejrzewam, że zaczną tam tak kręcić, że to się zrobi śmieszne (jak choćby Skazany na śmierć). Jak wrażenia z trzeciego sezonu? Dorównuje dwóm pierwszym? Jak dla mnie to powinni to zakończyć na drugim sezonie, bo wszystko się ładnie rozwiązało.

Edytowane przez ciacho23

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem jest gorszy ale nadal można spokojnie oglądać (nie ma takiego spadku formy jak np. u hirołsów).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja akurat uważam, że z sezonu na sezon Dexter jest coraz lepszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skończyłem właśnie drugi sezon oglądać i nie wiem czy zaczynać trzeci, bo podejrzewam, że zaczną tam tak kręcić, że to się zrobi śmieszne (jak choćby Skazany na śmierć). Jak wrażenia z trzeciego sezonu? Dorównuje dwóm pierwszym? Jak dla mnie to powinni to zakończyć na drugim sezonie, bo wszystko się ładnie rozwiązało.

Ja powiem tyle, że nie wywoluje juz tyle emocji, nie buduje takiego napiecia, jak dwa pierwsze sezony. Moim zdaniem również gorszy, ale to nadal wysoki poziom, w przeciwienstwie do Heroesów (skończyłem na połowie trzeciego sezonu, jeszcze nie widzialem drugiej polowy). Obejrzeć warto, jednak nastaw sie na troche innego Dextera, niekonicznie gorszego, bo w twoim mniemaniu moze być lepszy (vide powyższy komentarz - nie jedyny taki, bo spotykalem ssie z podobnymi czesciej).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3 sezony są świetne. Warte zobaczenia, a potem zostaje tylko czekanie na sezon 4.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 sezony są świetne. Warte zobaczenia, a potem zostaje tylko czekanie na sezon 4.

Wiadomo już, kiedy mniej więcej ma się ukazać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi 3 sezon bardzo sie podobał, fakt był inny ale nie uważam że gorszy od pozostałych sezonów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O 3 sezonie pisaliśmy z kolegą madless trochę wcześniej. Mi się bardzo podobał, choć rzeczywiście jest troszkę w innym tonie niż poprzedni.

A muzykę z serialu lubię sobie czasami posłuchać nocą, ciekawy klimat. Na YouTube można znaleźć sporo kawałków.

Promo 3 sezonu też niezłe.

Edytowane przez Kac_morderca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Delete.

Edytowane przez januszxp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co pamiętam to na PC też ma być. ;)

A na IV sezon czekam tak samo jak i co niektórzy tutaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi