Forum PCLab.pl: [hwbot] Ranking Aquamark03 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

[hwbot] Ranking Aquamark03

#41 Użytkownik jest niedostępny   barii 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13
  • Dołączył: Pn, 23 Lip 07

Napisany 02 Sierpień 2007 - 10:51

U mnie pod koniec testu program wywala sie do windy :( ,generuje jakiś błąd dotyczący alocowania pamięci?? i to dokładnie w momencie ukazywania sie planszy końcowej ( mogę o tym powiedzieć ponieważ zapuszczałem test na innym kompie)

mój konfig:
E4300, P5b, 1 GB Patriot 800 cl5, Radeon X1900XT, Be Quiet 500W

pozdrawiam :)

#42 Użytkownik jest niedostępny   JMKS 

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy lokalni
  • Postów: 5045
  • Dołączył: Wed, 02 Cze 04

Napisany 02 Sierpień 2007 - 19:05

Zobacz na górę, tam niby rozwiązanie jest. Sam nigdy z tym problemów nie miałem :).

#43 Użytkownik jest niedostępny   JMKS 

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy lokalni
  • Postów: 5045
  • Dołączył: Wed, 02 Cze 04

Napisany 04 Sierpień 2007 - 17:55

Odpowiedź jest gdzieś na początku tematu bodaj, jakiś patch.

Ten post był edytowany przez JMKS dnia: 04 Sierpień 2007 - 17:57


#44 Użytkownik jest niedostępny   Alejajca 

  • Wykształciuch z III RP
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 32280
  • Dołączył: Wed, 25 Maj 05

Napisany 11 Marzec 2008 - 13:26

System XP 32bit SP2.
komp jak w sig.
stery graficzne ForceWare 91.47 / 163.75.
stery chipsetu: ATI Motherboard Intergrated 8,3.
AquaMark3 nawet się nie uruchamia.
Patch Direcpll.dll nie działa, nadal to samo.
Już mnie cholera bierze, bo nie wiem jak go uruchomić. Macie jakieś pomysły?

#45 Użytkownik jest niedostępny   DbFaN 

  • ^^
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3652
  • Dołączył: So, 02 Sie 08

Napisany 18 Maj 2009 - 14:32

jak sprawdzic jaki wynik mam w tym smarku? mi pisze tylko average fps i wynik proca i grafiki

czy mi sie wydaje czy mam za slaby wynik jak na moj komp? komp w sigu a wyszlo mi 117,048 windows vista.

mam wynik jak 7300gt;/

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych