Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie aktualizuje się sama. Trzeba wejść na stronę profilu i samemu zaktualizować. Nie wiem jak z innymi, nieoficjalnymi TrophyCardami - możliwe, że same się aktualizują.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Yy, a ja kiedys testowalem na BF3 ta kwestie (jak jeszcze byly online passy u nich) i jesli nie usunelo sie konta z przypisanymi passami (mozna bylo usunac dane do logowania do psn itd) to na innych kontach ten online pass tez dzialal :hmm:

Jedno drugiego nie wyklucza. Jak masz online passa na jednym koncie konsoli, to działa i na innych. Z tym że to konto musi na konsoli być obecne, a kto zostawia swoje konto po sprzedaży konsoli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wierz mi, ze duzo ludzi zostawia swoje konta. Jedynie robia reset co do hasel itd a konto zostaje. Zreszta po takim zabiegu kupujacy i tak nie moze sie zalogowac do PSN sprzedajacego, takze nie widze problemu zeby zostawic stary profil :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi gościu na Vicie zostawił konto z zapamiętanym hasłem :E. Wchodziłem do znajomych etc. Kolega kupił ps3 też z kontem, ale team były gry to może celowo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szybki pytanko.

Sygnaturka sama powinna się aktualizować czy jak? Bo u mnie aktualizacji nie ma :P

Tą oficjalną trzeba akualizować, możesz używać nieofcjalnych które aktualizują się same. Np tu: http://psnprofiles.com/#

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Imo w tym roku PES miecie przereklamowaną fifę 14 w zasadzie 13 z nowymi składami, bo zagrałem też w demko 13 i żadnej różniy nie widać :E

Ale ja i tak wybiorę PESa na kompa :D, najlepsza płynność i szybkość, niestety.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wybaczcie za męczenie was pytaniami :D Nie ogarniam tej konsoli :P

Jako że mam aktualnie dysk 120GB pożyczony i niebawem będę musiał go oddać to czy istnieje możliwość przekopiowania pobranych gier na inny dysk z poziomu komputera? Ewentualnie jakieś inne czary może istnieją w tej sprawie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz z konsoli wykonać kopię zapasową, na dysk zewnętrzny na przykład. Czy na kompa nie wiem, wejdź w ustawienia i kopie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie nie ma mnie w domu i sprawdzić nie mam jak. A z dyskiem zewnętrznym byłby problem bo mam ok 100GB do przekopiowania :P

Jeszcze jedno. Grając w jakiegoś FPSa na multiku dużo osób gra na klawce i myszce? Idzie to jakoś rozpoznać?

Edytowane przez Tommy200688

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji tego, że GTA 5 już za chwilę muszę zakupić konsole. I teraz mam dylemat silm czy super slim ? U anglojęzycznej konkurencji przeczytałem, SS jest zdecydowanie gorzej wykonana. Matowy slim zdecydowanie bardziej też podoba mi się z wyglądu. Czy tracę coś kupując starszego slim'a ? Czy super slim różni się czymś więcej niż wymiarami i wyglądem ? Która jest bardziej niezawodna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super slim tez jest matowy, tylko te tworzywo z wygladu niezbyt dobrze sie prezentuje.

Ogolnie to jest to samo, ten sam wymiar technologiczny tylko w SS wszystko jest zamkniete w jeszcze mniejszej budzie.

Ja jakbym mogl bralbym slima z dyskiem z ostatnich wypustow.

Co do awaryjnosci, raczej to samo tyle ze SS bedzie cieplejszy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie da sie mocniej popchnac to dobry, u mnie tez tak wystaje ale to tez zalezy od kabla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z racji tego, że GTA 5 już za chwilę muszę zakupić konsole. I teraz mam dylemat silm czy super slim ? U anglojęzycznej konkurencji przeczytałem, SS jest zdecydowanie gorzej wykonana. Matowy slim zdecydowanie bardziej też podoba mi się z wyglądu. Czy tracę coś kupując starszego slim'a ? Czy super slim różni się czymś więcej niż wymiarami i wyglądem ? Która jest bardziej niezawodna ?

slim praktycznie nie osiągalny. Na amazonie uk jest bundle za 200 funtów GTAV+The Last Of US + PS3 SuperSlim 500GB. IMO warto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tym PSSem? Grę ściągam przez swoje konto i mogę ją później ściągać na innych dyskach/konsolach? Czy gra jest przypisana do 1 konsoli?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak to jest z tym PSSem? Grę ściągam przez swoje konto i mogę ją później ściągać na innych dyskach/konsolach? Czy gra jest przypisana do 1 konsoli?

konto może być naraz tylko na dwóch konsolach aktywne. Grę można jednak używać na 4- poprzez deaktywację z www [link w poście @Sfinks]:

po tym jak na dwóch pierwszych ps3 pobierzemy i zainstalujemy grę przelogowujemy się na inne konto [główne nasze] i nigdy więcej się nie logujemy na konto z gry

deaktywujemy te konsole wia www- Deaktywację przez www można raz na 6 miesięcy zrobić.

dodajemy konto z grą na kolejne dwie konsole.

jedyne ograniczenia: konsole 1 i2 mają grę tak długo jak jej nie skasujesz bo nie da się ich pobrać ponownie. konsole 3 i 4 są z normalnymi slotami więc można je potem odpsrzedać dalej czy pobrać grę ponownie w razie potrzeby

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze tak /?? :E

IMG_0338_1_.JPG

:lol2:

a na serio to moze daj ja pionowo ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Azazell

A czemu masz szkło ? żeby sie nie ruszało ?

Pionowo to bezpiecznie jest ??

Edytowane przez Azazell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to nie moje , na necie znalazlem :E ja mam fata i juz prawie 5 lat stoi pionowo . 0 problemow :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Azazell

Coś czuje że chyba kupie 4x tic taców :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Azazell

Panowie zastanawiam się czy dobrze mam podłączony PS3 do telewizora.. PRosiłbym o pomoc. Posiadam nie duży tv http://www.avans.pl/panasonic-tv-lcd-panasonic-tx-l32c3e,id-25903 - Panasonic 32 cale. do PS3 i dvb-t starcza.. jest ok .. ale nie wiem jak go skonfigurować aby była dobra jakość podczas grania.. Chodzi mi o ustawienia wideo HDMI .. czy dać max 720p czy 1080?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi