Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Ha ,wreszcie dobiłem do okrągłego tysiąca, oczywiście wszystkie moje posty były wartościowe, nie żaden spam Dla wszystkich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Ha ,wreszcie dobiłem do okrągłego tysiącaI co dalej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 I co dalej...Hmmm...drugi tysionc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mustar 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 jak dla mnie starczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Kurde, pomyslec ze kiedys tez ich mialem tak malo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Kurde, pomyslec ze kiedys tez ich mialem tak malo Łoł widzę, że niedługo 30 tysięcy Ci wskoczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Łoł widzę, że niedługo 30 tysięcy Ci wskoczy Boro zarywa na ilość postów. Stary Jego numer. Nie daj się! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Boro zarywa na ilość postów. Stary Jego numer. Nie daj się!A mowilas, ze to moje oczy cie urzekly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Boro zarywa na ilość postów. Stary Jego numer. Nie daj się!Kiedyś go prześcignę, zobaczycie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 A mowilas, ze to moje oczy cie urzekly Nie ściemniaj. Chłopców lubisz! Kiedyś go prześcignę, zobaczycie Taa.. Jasne....Czekamy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Taa.. Jasne....Czekamy!Ekhm no cóż, może nie w tym życiu, ale kiedyś na pewno Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Ekhm no cóż, może nie w tym życiu, ale kiedyś na pewno A ile masz tych zyci? Nie ściemniaj. Chłopców lubisz! Tez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 A ile masz tych zyci? Sporo, sie gra sie ma. I pomyśleć, że trafiłem tutaj szukając informacji o aucie do klipu 50 centa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Sporo, sie gra sie ma. I pomyśleć, że trafiłem tutaj szukając informacji o aucie do klipu 50 centa Dresiarzu ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 I pomyśleć, że trafiłem tutaj szukając informacji o aucie do klipu 50 centa Ja szukałam przepisu na gofry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Ja szukałam przepisu na gofry.Mnie pila podstepem zwabil zerujac na moim sentymencie do pc.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Dresiarzu ty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Juja 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja miałam problem z restartami komputera. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja miałam problem z restartami komputera.A ja żartowałam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Anthael 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja miałam problem z restartami komputera.To chociaż związane z PC Trafiłem na forum gdzieś w okolicach września, ale czaiłem się z rejestracją aż do stycznia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 A ja żartowałam.Kuamalas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 Kuamalas? Tutaj? Zawsze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
=-Mav-= 2 Napisano 14 Kwietnia 2007 Tutaj? Zawsze!To nie wyglądasz jak Doda i nie masz głosu Mandaryny? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
superangel 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 To nie wyglądasz jak Doda i nie masz głosu Mandaryny? <Ponownie poprawia cycuchy, jodłując przy tym...> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Boro666 0 Napisano 14 Kwietnia 2007 To nie wyglądasz jak Doda i nie masz głosu Mandaryny? Mi mowila, ze jest ponetna jak Britney Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach