Kwestia indywidualna. Moim zdaniem tak - przynajmniej zdecydowanie względem QNapa, który o ile oferuje funkcjonalnie właściwie to samo to już z zabezpieczeniami i stabilnością (zwłaszcza przy udpate bywa różnie). Asustor chyba jest ok i bywa znacznie tańszy, więc jeśli już to tu szukałbym alternatywy.
Nie gadajcie bzdur bo problem z uruchamianiem miało wiele osób, tutaj również. Problem z czarnym ekranem na podsumowaniu meczu też jest znany tylko trzeba patrzeć poza forum pclab by to wiedzieć - wrzucałem nawet odpowiednie linki do tematów z wieloma zgłoszeniami z oficjalnego forum gry.
Nie wiem jak Wy gracie, że błędów nie widzicie lub nie chcecie widzieć, zresztą co ja się tutaj będe produkował skoro na tym forum jest masa osób, która nie zauważa problemów lub je ignoruje twierdząc, że przecież nic się nie dzieje bo wysypało 2 razy na x czasu gry, kekw.
@caleb59
Po pierwsze wyedytuj wulgaryzmy.
Po drugie u mnie czasem dzieje się to samo, wtedy próbuje uruchomić grę aż do skutku. Udaje się zazwyczaj za 2-3 razem.
Cześć Dirian na kompa tak myślałem z 6 k + osobno monitor tylko zastanawiam się nad karta i czy te podzespoły które sklecilem sam będą współgrały ze sobą czy coś zmienić odrazu też chciałem zaznaczyć że aż tak się nie znam na kompach 😁