Forum PCLab.pl: Poland United, czy jak to się tam będzie nazywać - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (14 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Poland United, czy jak to się tam będzie nazywać Fuzja kompletna - jest pierwsze i oby się utrzymało :)

#1 Użytkownik jest niedostępny   JMKS 

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy lokalni
  • Postów: 5045
  • Dołączył: Wed, 02 Cze 04

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:09

Chcecie to coś piszcie, bo mi się już nie chce [pisać] :P.
Aha, nazwa z tytułu to mój osobisty pomysł [wymyślony wczoraj, żeby nie było że przed chwilą] - jak ktoś ma lepszy to zgłaszajcie, jak się się podoba ten "mój" to też piszcie.

Ten post był edytowany przez JMKS dnia: 26 Sierpień 2007 - 23:21


#2 Użytkownik jest niedostępny   Dzior 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 496
  • Dołączył: Wed, 28 Wrz 05

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:27

Zobacz postJMKS, o 18 sierpnia 2007, 20:09, napisał(a):

Chcecie to coś piszcie, bo mi się już nie chce [pisać] :P.
Aha, nazwa z tytułu to mój osobisty pomysł [wymyślony wczoraj, żeby nie było że przed chwilą] - jak ktoś ma lepszy to zgłaszajcie, jak się się podoba ten "mój" to też piszcie.


Ja bym dał "Team Poland" żeby podkreślić ze to jedna drużyna. Im nazwa prostsza tym chyba lepiej ale dla mnie już sama nazwa nie jest taka ważna byle była jednoznaczna.

#3 Użytkownik jest niedostępny   GDR 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 39
  • Dołączył: Wt, 25 Lip 06

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:30

Cytująć SGJ Poland PC OverClocking Team

edit: ;)

Ten post był edytowany przez GDR dnia: 18 Sierpień 2007 - 19:31


#4 Użytkownik jest niedostępny   JMKS 

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy lokalni
  • Postów: 5045
  • Dołączył: Wed, 02 Cze 04

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:33

Zobacz postDzior, o 18 sierpnia 2007, 20:27, napisał(a):

Ja bym dał "Team Poland" żeby podkreślić ze to jedna drużyna. Im nazwa prostsza tym chyba lepiej ale dla mnie już sama nazwa nie jest taka ważna byle była jednoznaczna.

Gdyby Devil doszedł to owszem, a tak to nie da rady - był w urzędzie patentowym wcześniej od nas :P.

Zobacz postGDR, o 18 sierpnia 2007, 20:30, napisał(a):

PolandPC OverClocking Team

Nie przejdzie.

Ten post był edytowany przez JMKS dnia: 18 Sierpień 2007 - 19:37


#5 Użytkownik jest niedostępny   pablopawel 

  • Uzalezniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1720
  • Dołączył: Wed, 31 Sty 07

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:50

Mi osobiście: Big Team United Poland{wielki team zjednoczonej Polski} w skrócie B.T.U.P

#6 Użytkownik jest niedostępny   ntt_system 

  • ____________________
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2936
  • Dołączył: Wt, 17 Sty 06

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:56

United Overclock Poland (UOP) :E

#7 Użytkownik jest niedostępny   kszonek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41
  • Dołączył: Wed, 17 Sty 07

Napisany 18 Sierpień 2007 - 19:57

"United Team of Poland", albo "Polish United Team" - tyle ode mnie. Zapraszam również do zgłaszania propozycji - jeżeli nie będzie nazwy która przydanie do gustu wyraźnie wszystkim to zrobię ankietę i wybierzemy co najlepsze.

Polish United Team
United Team of Poland
United Team Of Poland In Action, w skrócie U.T.O.P.I.A.
Poland United
Poland Team
Poland Overclocking Team

To są aktualne propozycje, jak ktoś coś wymyśli to pisać, dla mnie najlepsza to United Team of Poland, albo Poland United Team. Ewentualnie U.T.O.P.I.A. też jest fajna, ale trochę długa ;)

#8 Użytkownik jest niedostępny   Lanc 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 520
  • Dołączył: Pt, 20 Paź 06

Napisany 18 Sierpień 2007 - 20:45

http://www.hwbot.org....do?teamId=1046

#9 Użytkownik jest niedostępny   dszywala 

  • Title in progress . .
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12421
  • Dołączył: Wt, 27 Sty 04

Napisany 18 Sierpień 2007 - 20:52

No i bardzo dobrze. Jak skończą dołączać resztę teamów to tak jak pisał kszonek powinniśmy mieć 3 miejsce.

Wydaje mi się jednak że trzeba będzie się wziąć do pracy bo koledzy ze wschodu będą chcieli mieć to 3 miejsce, a fajnie by było gdybyśmy sie tam utrzymali. Więc do boju rodacy ;) :P

#10 Użytkownik jest niedostępny   pablopawel 

  • Uzalezniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1720
  • Dołączył: Wed, 31 Sty 07

Napisany 18 Sierpień 2007 - 20:57

OK ja już zmieniłem team na United Team of Poland :D
Nareszcze!

P.S 10 miejsce narazie.

Ten post był edytowany przez pablopawel dnia: 18 Sierpień 2007 - 20:59


#11 Użytkownik jest niedostępny   kszonek 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 41
  • Dołączył: Wed, 17 Sty 07

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:00

Dlaczego wcięło poprzedni temat ? ;)

Fuzja się zaczęła - szybciej niż myślałem. I dobrze... Niestety przeniesienie botów trochę potrwa.

Złączyłem w jeden te dwa które stworzyłem od wczoraj, wszystkie posty są. - J

Ten post był edytowany przez JMKS dnia: 18 Sierpień 2007 - 21:04


#12 Użytkownik jest niedostępny   GDR 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 39
  • Dołączył: Wt, 25 Lip 06

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:04

Cytuj

P.S 10 miejsce narazie.

Bo jeszcze nie przybyło nic punków, Pure wczesniej tez bylo na 10

#13 Użytkownik jest niedostępny   ntt_system 

  • ____________________
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2936
  • Dołączył: Wt, 17 Sty 06

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:06

popatrzcie na te wykresy na dole :E a to dopiero poczatek

#14 Gość_Usunięty_*

  • Grupa: Goście

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:07

@pablopawel 10 to na razie bedzie moze jutro sie ustabilizuje bo hwbot to w jakichs odstepach czasu zlicza wszystkie migracje
@JMKS po co ten backup? :P

#15 Użytkownik jest niedostępny   jumson 

  • J team ;)
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 863
  • Dołączył: Nd, 14 Sty 07

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:09

Ja też już dołączam moją diabelską liczbę punktów. I nowe punkty powędrują na konto UTP

edit: Jedni mnie dziwiło przy zmianie teamu wyskoczył mi, ze już nie będę moderatorem. A byłem? JMKS dałeś mi taki zaszczyt?

Ten post był edytowany przez jumson dnia: 18 Sierpień 2007 - 21:12


#16 Użytkownik jest niedostępny   JMKS 

  • Uzależniony od forum
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy lokalni
  • Postów: 5045
  • Dołączył: Wed, 02 Cze 04

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:11

Zobacz postCHimeraVirus, o 18 sierpnia 2007, 22:07, napisał(a):

@JMKS po co ten backup? :P

Żebyś się pytał :Up_to_s:. A serio - jak zmieniam team to mi moda zabierają [o czym na szczęście uprzedzają] więc bym nie mógł botów pokasować w odpowiednim momencie i by lipa była.

#17 Użytkownik jest niedostępny   Kubacki 

  • 44 swinging door
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4230
  • Dołączył: So, 03 Gru 05

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:26

Zobacz postjumson, o 18 sierpnia 2007, 21:09, napisał(a):

Ja też już dołączam moją diabelską liczbę punktów. I nowe punkty powędrują na konto UTP
Juz nie :]

Cytuj

edit: Jedni mnie dziwiło przy zmianie teamu wyskoczył mi, ze już nie będę moderatorem. A byłem? JMKS dałeś mi taki zaszczyt?
Kazdemu wyskoczyl przy zmianie, niedoczytales bo w nawiasie bylo (if applicable).

#18 Użytkownik jest niedostępny   ntt_system 

  • ____________________
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2936
  • Dołączył: Wt, 17 Sty 06

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:29

ale ruch sie zrobil na hwbocie :D, az milo patrzec jak to wszystko sie powieksza i powieksza :D , niech ktos to nagra i odswieza obraz co 5 min .

#19 Użytkownik jest niedostępny   Kubacki 

  • 44 swinging door
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4230
  • Dołączył: So, 03 Gru 05

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:30

Juz 8sme miejsce :thumbup:

#20 Użytkownik jest niedostępny   jumson 

  • J team ;)
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 863
  • Dołączył: Nd, 14 Sty 07

Napisany 18 Sierpień 2007 - 21:36

Zobacz postKubacki, o 18 sierpnia 2007, 22:26, napisał(a):

Juz nie :]

Kazdemu wyskoczyl przy zmianie, niedoczytales bo w nawiasie bylo (if applicable).


No cóż i tak nie długa ta liczba zwiększy się znacznie. A co do tego moderatora to faktycznie nie doczytałem, szybko yes nacisnąłem.

  • (14 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych