Forum PCLab.pl: ET: Quake Wars - klan PCLab.pl - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (74 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

ET: Quake Wars - klan PCLab.pl UWAGA ! - nowy serwer TS

#1 Użytkownik jest niedostępny   opalen 

  • ...mozna sie dogadac..
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1398
  • Dołączył: Cz, 16 Lut 06

Napisany 07 Październik 2007 - 09:47

Uwaga - nasz stary serwer TS za parę dni będzie permanentnie zamknięty, przenosimy sie na ich nowy sprzęt.
nowy serwer już jest, żeby na niego wejść musicie wykasować z adresu serwera numer portu, wpisujecie tylko ts.k-ow.net , reszta zostaje po staremu.
.



Wchodzimy w zakładkę "clan" ( zakładając ze już jesteśmy w "PClab" ) znajdujemy graczy online i podłączamy sie na ten sam serwer poleceniem "join serwer"

Nasz klan na oficjalnej stronie

Kilka zasad/porad:

1 Wszyscy ustawiamy sobie w opcjach gry, (za nickiem) klan: "|PClab" (Wpisuje sie go w ten sposób : ^9|^4PC^llab )
2 Na serwer wchodzimy punktualnie, unikamy w ten sposób zapełnienia serwera przez innych graczy
3 W trakcie gry komunikujemy sie przez Teamspeak
4 Chwile przed rozpoczęciem sprawdzamy ten post, tu zawsze znajdują sie aktualne informacje o serwerze, godzinie, itp...
5 Nie zmieniamy w trakcie gry drużyn w celach sabotażowych... chcecie kogoś poudawac to macie GDF Covert ops/Strogg Infiltrator


link do Teamspeak

Adres TeamSpeaka to: ts.k-ow.net ( bez portu )
Hasło do kanału to : pclab.pl
Nazwa kanału to: Enemy Territory: Quake Wars

Poradnik jak zoptymalizować grę pod swój sprzęt

Chat dla zainteresowanych grą

Szybki tutorial wykonany przez Semi12:

Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek
Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez opalen dnia: 25 Luty 2008 - 19:27


#2 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 07 Październik 2007 - 10:00

Ja się zastanawiam kiedy kupić ta gre bo w poniedzialek moge bo bede mial juz kase ale z drugiej strony zbieram na monitor lcd bo mam crt jakis stary:P samsunga.

#3 Użytkownik jest niedostępny   Toady 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12
  • Dołączył: Wed, 26 Wrz 07

Napisany 07 Październik 2007 - 10:10

No ja jestem oczywiście chętny :D A 7 osób to znowu nie tak mało Opalen... wiesz... 15 vs 15 to nie był normalny mecz :D Niewiem jak w qw ale w wolfensteinie klanówki grało się zwykle 6vs6. Gdybyśmy mieli np 18 osób w klanie to niemoglibyśmy się dogadać jaki skład wystawić więc sądzę iż nie możemy przyjmować wszystkich bez ograniczeń. No i trzeba pomyśleć co z forum, stroną i serwerem klanu, bo jeśli takowy ma istnieć to te 3 rzeczy będą konieczne ;]

#4 Użytkownik jest dostępny   ziCk_lodz 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22394
  • Dołączył: So, 26 Sie 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:11

Zobacz postHell, o 7 października 2007, 11:00, napisał(a):

Ja się zastanawiam kiedy kupić ta gre bo w poniedzialek moge bo bede mial juz kase ale z drugiej strony zbieram na monitor lcd bo mam crt jakis stary:P samsunga.

Samsunga monitor? No to trzymaj bo dobry.... pewnie lepszy od mojego 8 letniego LG (który swoją drogą spisuje się znakomicie i nie przemęcza oczu... przynajmniej moich) ;)

EDIT:

'Toady napisał(a):

No ja jestem oczywiście chętny A 7 osób to znowu nie tak mało Opalen... wiesz... 15 vs 15 to nie był normalny mecz Niewiem jak w qw ale w wolfensteinie klanówki grało się zwykle 6vs6. Gdybyśmy mieli np 18 osób w klanie to niemoglibyśmy się dogadać jaki skład wystawić więc sądzę iż nie możemy przyjmować wszystkich bez ograniczeń. No i trzeba pomyśleć co z forum, stroną i serwerem klanu, bo jeśli takowy ma istnieć to te 3 rzeczy będą konieczne ;]


Nie widzę problemu z większą ilością ludzi... można by zrobić jakiś wewnętrzny system awansów w klanie (Ci z wyższą rangą, czyli po prostu lepsi, będę w głównym składzie, a reszta - i tu zal;eży ile będzie ludzi - w jednym składzie zapasowym, drugim zapasowym i składem rekrutacyjnym), jeżeli uważasz że będzie bałagan. Dzięki temu myślę, że nie powinno być problemów kto powinien zagrać ;)

Ten post był edytowany przez ziCk_lodz dnia: 07 Październik 2007 - 10:15


#5 Użytkownik jest niedostępny   opalen 

  • ...mozna sie dogadac..
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1398
  • Dołączył: Cz, 16 Lut 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:13

Zobacz postToady, o 7 października 2007, 11:10, napisał(a):

No ja jestem oczywiście chętny :D A 7 osób to znowu nie tak mało Opalen... wiesz... 15 vs 15 to nie był normalny mecz :D Niewiem jak w qw ale w wolfensteinie klanówki grało się zwykle 6vs6. Gdybyśmy mieli np 18 osób w klanie to niemoglibyśmy się dogadać jaki skład wystawić więc sądzę iż nie możemy przyjmować wszystkich bez ograniczeń. No i trzeba pomyśleć co z forum, stroną i serwerem klanu, bo jeśli takowy ma istnieć to te 3 rzeczy będą konieczne ;]




oczywiście ze konieczne ... ale poczekajmy na innych jeszcze.

#6 Użytkownik jest niedostępny   ChargeR 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 91
  • Dołączył: Cz, 08 Mar 07

Napisany 07 Październik 2007 - 10:21

Ja też jestem chętny.

GDF!

#7 Użytkownik jest dostępny   ziCk_lodz 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22394
  • Dołączył: So, 26 Sie 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:24

edit:
zły temat :/

Ten post był edytowany przez ziCk_lodz dnia: 07 Październik 2007 - 11:22


#8 Użytkownik jest niedostępny   wojas 

  • Hell,it's about time
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2539
  • Dołączył: Pt, 15 Lip 05

Napisany 07 Październik 2007 - 10:24

też bym chętnie pograł :)

#9 Użytkownik jest niedostępny   bluebart 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 837
  • Dołączył: So, 23 Wrz 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:26

no to zglaszac sie kto juz ma pelniaka :Up_to_s:
ja zglaszam sie jako pierwszy :E

#10 Użytkownik jest niedostępny   HansKloss 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 514
  • Dołączył: Nd, 09 Kwi 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:30

Myślę że mogę się przydać jako field ops(Hans_Kloss)-mam już pełniaka

#11 Użytkownik jest dostępny   ziCk_lodz 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22394
  • Dołączył: So, 26 Sie 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:30

znwou w złym temacie... za dużo zakładek :/

Ten post był edytowany przez ziCk_lodz dnia: 07 Październik 2007 - 11:23


#12 Użytkownik jest niedostępny   Pepsko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 439
  • Dołączył: Pt, 13 Lip 07

Napisany 07 Październik 2007 - 10:37

ja tam jakos nie przepadam za gdf :> wiec tylko stroggi :D dla nich kupiłem ta gre :D

więc jestem chętny do klanu :D na dluzsza mete :D do końca śfiata :D
lecz teraz pracuje do 22 :> tzn nadchodzacy tydzien więc KUPA

#13 Użytkownik jest niedostępny   opalen 

  • ...mozna sie dogadac..
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1398
  • Dołączył: Cz, 16 Lut 06

Napisany 07 Październik 2007 - 10:37

zick ..ale wsadzaj te screeny do tematu założonego przez gjina o samej grze bo tu sie trochę bałagan przez to robi.

#14 Użytkownik jest niedostępny   mobo 

  • Strogggggggggg!! :E SSSSSSSS
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 754
  • Dołączył: Pt, 07 Maj 04

Ikona postu  Napisany 07 Październik 2007 - 10:45

opalen - ja tu widzę, że klan składa sie z 5 osób na razie - nie ma sensu wchodzić w 5 osób na serwa obecnie , jakim jest 18 NET - bo niby co będziemy robić?? w 5 osób - 3v2 gra?? – mówię ofkoz o pełnej wersji QW.
Niech każdy gra i sie że tak powiem "szkoli", poznaje mapy – bo jest ich dużo dość i są rozległe. Jak coś to zawsze można w 5 osób wbić na rankingowe serwy - bo tam cały czas gram , bo panuje jako taki skill graczy.. nie to co hołota z "dema" - bez urazy , ale tak było.
Jak będzie 12 osób w klanie - i 18 NET uzyska status rankingowego , to można coś o tym myśleć. A po drugie jedna osoba musi mieć admina na tym serwie. A to jest w trakcie załatwiania - mówię o Silencer. On miałby mieć admina , bo to jego znajomy prowadzi ten serwer - nie wiem jak to będzie , ale mam nadzieje, że mu sie uda to uzyskać. I wtedy można działać.

Na razie polecam wam granie na niemieckich serwach rankingowych i uk. Naprawdę gracze są bdb. Bo niestety – ale żaden Polski serwer nie uzyskał jeszcze statusu rankingowego(chodź kilka jest na dobrej drodze , albo są już, tylko że cały czas puste). I tu się robi bolączka. Pewnie jakaś większa Firma takowy postawi – wp.pl , TPSA czy tam Cenega. Tylko zapewne zrobi się tam taki młyn i „warzywniak”, że mała bania.

Ten post był edytowany przez mobo dnia: 07 Październik 2007 - 10:52


#15 Użytkownik jest dostępny   ziCk_lodz 

  • Emigrant
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 22394
  • Dołączył: So, 26 Sie 06

Napisany 07 Październik 2007 - 11:19

Zobacz postopalen, o 7 października 2007, 11:37, napisał(a):

zick ..ale wsadzaj te screeny do tematu założonego przez gjina o samej grze bo tu sie trochę bałagan przez to robi.

W mordę, za dużo zakładek pootwierałem i tematy pomyliłem... wybacz :/

#16 Użytkownik jest niedostępny   junior 

  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11916
  • Dołączył: Pn, 26 Cze 06

Napisany 07 Październik 2007 - 11:36

IMO najlepszy do dema jest serwer quakewars.pl więc wpisałbym jego IP do pierwszego posta. Poziom jest tam raczej mierny (skoro mi tak dobrze idzie :E ) ale zawsze komplet graczy jest :thumbup:

#17 Użytkownik jest niedostępny   wojas 

  • Hell,it's about time
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2539
  • Dołączył: Pt, 15 Lip 05

Napisany 07 Październik 2007 - 13:02

Zobacz postbluebart, o 7 października 2007, 11:26, napisał(a):

no to zglaszac sie kto juz ma pelniaka :Up_to_s:
ja zglaszam sie jako pierwszy :E

też mam pełną wersję. Gram głównie na serwerach K-Play.de (rankingowe )

#18 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 07 Październik 2007 - 13:48

Znaczy ostatnio troche meczy oczy a nie meczyl wczesniej ale to pewnie od tego ze go katowalem (gralem w gre warrock a tam jest 60 mhz jak sie ja wlaczy i meczylo to oczy i musialem recznie podczas gry wchodzic w panel sterowania i wymuszac 100 hz i pewnie od tego:P)

#19 Użytkownik jest niedostępny   Pepsko 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 439
  • Dołączył: Pt, 13 Lip 07

Napisany 07 Październik 2007 - 15:11

ja mam takie pytanko :D :P jak tam sie mozna znaleźć ?? :> >>> http://stats.enemyte...y.com/clan/4743

#20 Użytkownik jest niedostępny   opalen 

  • ...mozna sie dogadac..
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1398
  • Dołączył: Cz, 16 Lut 06

Napisany 07 Październik 2007 - 15:18

Zobacz postPepsko, o 7 października 2007, 16:11, napisał(a):

ja mam takie pytanko :D :P jak tam sie mozna znaleźć ?? :> >>> http://stats.enemyte...y.com/clan/4743



zgłaszasz sie do mni8e, podajesz dokladny nick pod ktorym grasz i dostajesz zaproszenie do klanu :)

  • (74 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych