Forum PCLab.pl: Błąd przy patchowaniu - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Błąd przy patchowaniu

#1 Użytkownik jest niedostępny   MatikPL 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12
  • Dołączył: So, 17 Lis 07

Napisany 17 Listopad 2007 - 09:34

Kiedy instalowałem grę WoW, przy patchowaniu na wersję 2.0.1 wyskoczył taki błąd:
http://img217.images...eztytuu2uv8.jpg
Nie wiem co robic!!! Pisze coś o Macu ale ja mam Windowsa!!
Help!!!

Ten post był edytowany przez MatikPL dnia: 17 Listopad 2007 - 09:37


#2 Użytkownik jest niedostępny   kemotix 

  • You Got No Proof - A Dealer in Style
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3574
  • Dołączył: So, 17 Gru 05

Napisany 17 Listopad 2007 - 09:46

Zobacz postMatikPL, o 17 November 2007, 09:34, napisał(a):

Kiedy instalowałem grę WoW, przy patchowaniu na wersję 2.0.1 wyskoczył taki błąd:
http://img217.images...eztytuu2uv8.jpg
Nie wiem co robic!!! Pisze coś o Macu ale ja mam Windowsa!!
Help!!!

jaka masz wersje clienta?
jezeli nie jest to 1.12.x (x - liczba od 1 do 3 bodajze :P )
to nie dziala bo to jest patch przeznaczony tylko do tych wersji

nie latwiej sciagnac pelnego 2.3.0? wtedy obojetnie z jakiej wersji patchujesz bedzie dzialalo, chyba ze grasz na pirackich serwerach, ale wtedy nie mamy o czym gadac :)

#3 Użytkownik jest niedostępny   MatikPL 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12
  • Dołączył: So, 17 Lis 07

Napisany 17 Listopad 2007 - 09:51

Niedawno gralem w WoWa ale przeinstalowywalem Windowsa i chcialem jeszcze raz zainstalowac. Client jest 1.12.0.5595
Juz kiedys instalowalem te same patche bo mam je na plytce i gra chodzila.
Nie wiem co jest teraz.
Czasem wyskakiwala mi wiadomosc jak wylaczam kompa: "Kończenie pracy programu ccApp" chociaz nie mialem wtedy zainstalowanego WoWa
Naprawde nie wiem co sie dzieje

#4 Użytkownik jest niedostępny   kemotix 

  • You Got No Proof - A Dealer in Style
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3574
  • Dołączył: So, 17 Gru 05

Napisany 17 Listopad 2007 - 10:47

Zobacz postMatikPL, o 17 November 2007, 09:51, napisał(a):

Niedawno gralem w WoWa ale przeinstalowywalem Windowsa i chcialem jeszcze raz zainstalowac. Client jest 1.12.0.5595
Juz kiedys instalowalem te same patche bo mam je na plytce i gra chodzila.
Nie wiem co jest teraz.
Czasem wyskakiwala mi wiadomosc jak wylaczam kompa: "Kończenie pracy programu ccApp" chociaz nie mialem wtedy zainstalowanego WoWa
Naprawde nie wiem co sie dzieje

1. po co wywalales WoW, bez problemu dziala z nowym windowsem (moj client chodzi od 2 lat i przeszedl juz kilkanascie formatow)
2. patch jest do wersji enGB, mam nadzieje ze client tez jest enGB :P jak enUS to nie ma szans zadzialac :P
3. powstaje jakis konflikt i patcher widzi gre jako zainstalowana na Macu, reinstalacja gry i instalacja pelnego 2.3.0 bedzie najpewniejsza, szkoda czasu na zabawy z posrednimi patchami ;)

#5 Użytkownik jest niedostępny   Dethar 

  • Manchesterowiec
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1491
  • Dołączył: Wed, 14 Lis 07

Napisany 17 Listopad 2007 - 10:52

Hmm, ten blad wyglada tak, jakbys kiedys mial WoWa na macu i on dalej tak to widzi.
A po drugie tak jak mowi Kemo (lol) mysle ze musialbys wywalic te patche i sprobowac tym najwiekszym, az do 2.3 :(
Wiem, ze sciaganie tego zajelo Ci pewnie mase czasu, ale coz...


#up
jesli pokazuje mu cos z Mac'iem to tez bym wywalił...

#6 Użytkownik jest niedostępny   MatikPL 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12
  • Dołączył: So, 17 Lis 07

Napisany 17 Listopad 2007 - 20:03

Client WoWa jest enGB tak samo jak patchow.
OK dzieki za info.
W taki razie:
1 Zainstaluje gre jeszcze raz
2 Spatchuje od razu do 2.3.0
3 Gra powienna chodzic.
Jeszcze raz dzieki

#7 Użytkownik jest niedostępny   MatikPL 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12
  • Dołączył: So, 17 Lis 07

Napisany 27 Listopad 2007 - 14:48

Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy informacja przy wylaczaniu kompa - "Kończenie pracy programy ccApp" moze miec wplyw na ten blad co jest na screenie??
Bo tam cos pisze WorldOfWarcraft.app :question:

Właśnie szperalem w necie i znalazlem info ze to moze byc cos zwiazane z Nortonem Antyvirusem (mam go zainstalowanego)
Moje pytanie jest takie. Czy ma to zwiazek z tym bledem i WoWem??

#8 Użytkownik jest niedostępny   kemotix 

  • You Got No Proof - A Dealer in Style
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3574
  • Dołączył: So, 17 Gru 05

Napisany 27 Listopad 2007 - 14:59

Zobacz postMatikPL, o 27 listopada 2007, 14:48, napisał(a):

Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy informacja przy wylaczaniu kompa - "Kończenie pracy programy ccApp" moze miec wplyw na ten blad co jest na screenie??
Bo tam cos pisze WorldOfWarcraft.app :question:

Właśnie szperalem w necie i znalazlem info ze to moze byc cos zwiazane z Nortonem Antyvirusem (mam go zainstalowanego)
Moje pytanie jest takie. Czy ma to zwiazek z tym bledem i WoWem??

a czy patchowanie do 2.3.0 sie udalo ?

mozliwe ze ma to jakis zwiazek, wylacz/wywal nortona na kilka dni i zobacz jak sie komp zachowuje, wiecej nie pomoge bo z niego nie korzystam

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych