Forum PCLab.pl: Prezentujemy swoje maszynki. - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (2802 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2797
  • 2798
  • 2799
  • 2800
  • 2801
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Prezentujemy swoje maszynki. Stwórzmy mini galerię Naszych pupili...;) UWAGA! DUŻE ZDJĘCIA Oceń temat: ***** 156 Głosów

#55961 Użytkownik jest niedostępny   i3220 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 452
  • Dołączył: Pn, 01 Sty 18

Napisany 20 Październik 2019 - 11:01

Tam jeszcze fdd jest..

#55962 Użytkownik jest niedostępny   Splendor_97 

  • Honor ponad wszystko!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2254
  • Dołączył: Wed, 17 Kwi 19

Napisany 20 Październik 2019 - 11:42

Zobacz postgrzech1991, o 20 Październik 2019 - 11:11, napisał(a):

Przyjemny zestaw, ale budę to Ty zmień na coś współczesnego ;f

Obudowę zmienię,gdy będę budował nowego kompa.
Mój obecny komp musi wytrzymać jeszcze ok.rok.

Zobacz posti3220, o 20 Październik 2019 - 12:01, napisał(a):

Tam jeszcze fdd jest..

Nope,tam jest oprócz napędu optycznego,czytnik kart pamięci - tyle z tych urządzeń korzystam tak rzadko,że mogę obyć bez nich :D

#55963 Użytkownik jest niedostępny   oizo76 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6127
  • Dołączył: Wed, 16 Gru 09

Napisany 22 Październik 2019 - 15:34

do wodowania

Dodaj obrazek

trzeba sie dziada rtx2080 pozbyc,bo ledwo dyszy w 4k :mad:

#55964 Użytkownik jest niedostępny   DyndaS 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3815
  • Dołączył: Cz, 28 Cze 12

Napisany 23 Październik 2019 - 19:01

Zobacz postoizo76, o 22 Październik 2019 - 16:34, napisał(a):

trzeba sie dziada rtx2080 pozbyc,bo ledwo dyszy w 4k :mad:


Jeśli pozbywasz się charytatywnie, to chętnie przygarnę :lol2:


Mnie osobiście 4k przerasta... Ba, nawet w sumie WQHD to robi patrząc na liczbę klatek :E

Ten post był edytowany przez DyndaS dnia: 23 Październik 2019 - 19:35


#55965 Użytkownik jest niedostępny   oizo76 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6127
  • Dołączył: Wed, 16 Gru 09

Napisany 23 Październik 2019 - 20:22

Zobacz postDyndaS, o 23 Październik 2019 - 20:01, napisał(a):

Jeśli pozbywasz się charytatywnie, to chętnie przygarnę :lol2:


Mnie osobiście 4k przerasta... Ba, nawet w sumie WQHD to robi patrząc na liczbę klatek :E



charytatywnie :)

No niestety,az tak rzutny nie jestem.

4k niszczy sprzet,szczegolnie z rtx...tu kazdy przyrost mocy sie liczy,dlatego 9900k przy okazji tez wpadnie.
majac 43 cale monitor,inna rozdzielczosc nie wchodzi w gre

#55966 Użytkownik jest niedostępny   BOLOYOO 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 981
  • Dołączył: Wt, 24 Sie 10

Napisany 24 Październik 2019 - 10:16

W końcu wymieniłem swoją maszynę.

Dodaj obrazek

Więcej zdjęć tutaj: Dysk Google

Pełna specyfikacja:
Spoiler


Jeszcze niczego nie kręciłem, bo jest masa problemów ze sterownikami i BIOS, niech najpierw to naprawią.

PS. Gdyby ktoś chciał kupić wentylator z NH-D15S za pół ceny, to niech odzywa się na priv :)

Ten post był edytowany przez BOLOYOO dnia: 24 Październik 2019 - 10:17


#55967 Użytkownik jest dostępny   MarcoSimone 

  • AC Milan - Rossoneri - Forza Piątek!!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5679
  • Dołączył: Wed, 23 Sty 13

Napisany 24 Październik 2019 - 10:39

Śliczny build :cool:

Nie wiedziałem, że FD nawet kable daje pod kolor w białej obudowie...biały kabel od usb 3.0 :o

Minusem są te napisy Chromax oraz oznaczenia na wentylatorach. Ja bym to usunął jakimś środkiem, jeśli się da.

#55968 Użytkownik jest niedostępny   BOLOYOO 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 981
  • Dołączył: Wt, 24 Sie 10

Napisany 24 Październik 2019 - 10:42

Nie daje... Tym razem poszedłem "full in" i wymieniłem dosłownie wszystko. Wraz z kablami SATA i tymi od obudowy... :) Wszystko masz wyszczególnione w specyfikacji :P

Ten post był edytowany przez BOLOYOO dnia: 24 Październik 2019 - 10:50


#55969 Użytkownik jest dostępny   MarcoSimone 

  • AC Milan - Rossoneri - Forza Piątek!!!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5679
  • Dołączył: Wed, 23 Sty 13

Napisany 24 Październik 2019 - 14:09

Ah...rozumiem. Świetny pomysł :thumbup:

#55970 Użytkownik jest niedostępny   BOLOYOO 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 981
  • Dołączył: Wt, 24 Sie 10

Napisany 24 Październik 2019 - 14:11

Dzięki :)

#55971 Użytkownik jest niedostępny   DyndaS 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3815
  • Dołączył: Cz, 28 Cze 12

Napisany 24 Październik 2019 - 20:46

Zobacz postoizo76, o 23 Październik 2019 - 21:22, napisał(a):


4k niszczy sprzet,szczegolnie z rtx...tu kazdy przyrost mocy sie liczy,dlatego 9900k przy okazji tez wpadnie.
majac 43 cale monitor,inna rozdzielczosc nie wchodzi w gre


No przy 43" to wiadomo, że innej opcji nie ma. Chociaż dla mnie monitor 43" jest zdecydowanie zbyt duży. Aż oczy to wypala i za dużo trzeba głową kręcić oraz oczami latać jak się przegląda neta :P

27" przy takim dystansie 70-100 cm optymalne (dla mnie w każdym razie). Chociaż do gier większy nie zaszkodzi, szczególnie single player.

#55972 Użytkownik jest niedostępny   oizo76 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6127
  • Dołączył: Wed, 16 Gru 09

Napisany 25 Październik 2019 - 15:05

A mnie znowu naszlo na zmiany ,lubie jak cos sie zmienia na biurku.
Pozegnalem zestaw Corsaira(corsair K70 RGB Rapidfire-cherry mx,Corsair Glaive)-a na jego miejsce zestaw Razera.
Generalnie nigdy nie mialem stycznosci z razerem-slyszalem tez wiele niepochlebnych opini-ale sam chcialem sie przekonac...no i napadlo mnie na zielone. :lol2:

Jezeli chodzi o jakosc wykonania-naprawde nie ma sie do czego przyczepic,a nawet moge napisac ze jakosc powyzszych produktow jest naprawde super.
Nieco inaczej wypada oprogramowanie-Razer synapse.Jest przekombinowane,nieintuicyjne....dla mnie wzorem jest oprogramowanie Roccata,Logitech tez ma oki-Corsaira nie polubilem.

Jeszcze co do switchy razera-ma greeny i sa fajne!A podkladka pod nadgarstki dodawana do Blackwidow to po prostu bajka.
Pobawie sie kilka miesiecy,a pozniej pewnie czas na zestaw Asusa :P

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

Dodaj obrazek

#55973 Użytkownik jest niedostępny   ketiw555 

  • Shut the f*ck up and train
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4211
  • Dołączył: So, 12 Lis 05

Napisany 25 Październik 2019 - 15:27

Zobacz postBOLOYOO, o 24 Październik 2019 - 11:16, napisał(a):

W końcu wymieniłem swoją maszynę.

Dodaj obrazek

Więcej zdjęć tutaj: Dysk Google

Pełna specyfikacja:
Spoiler


Jeszcze niczego nie kręciłem, bo jest masa problemów ze sterownikami i BIOS, niech najpierw to naprawią.

PS. Gdyby ktoś chciał kupić wentylator z NH-D15S za pół ceny, to niech odzywa się na priv :)

Świetnie ta karta wygląda, z czym masz problemy z tym kompem ?

#55974 Użytkownik jest niedostępny   BOLOYOO 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 981
  • Dołączył: Wt, 24 Sie 10

Napisany 25 Październik 2019 - 17:09

Zobacz postketiw555, o 25 Październik 2019 - 16:27, napisał(a):

Świetnie ta karta wygląda, z czym masz problemy z tym kompem ?


Z tym, z czym większość. Losowe czarne ekrany (zostaje tylko reset), procesor co chwilę dobija do 1.5V bez powodu, trzeba wyłączyć wszędzie sprzętową akcelerację i nie można dotykać żadnych opcji w sterownikach, bo np. launcher lola dostaje zwiechy. Jak minimalizujesz gry to też czarny ekran. Pewnie bym coś jeszcze znalazł, ale ogólnie jest dramat. Jeśli nie chcecie się bawić w rozwiązywanie problemów, to nie polecam brać AMD (przynajmniej póki co) :)

#55975 Użytkownik jest niedostępny   heat 

  • *
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3170
  • Dołączył: Wt, 19 Cze 12

Napisany 25 Październik 2019 - 17:48

Rafał widzę, że masz kryzys wieku średniego :E

#55976 Użytkownik jest niedostępny   oizo76 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6127
  • Dołączył: Wed, 16 Gru 09

Napisany 25 Październik 2019 - 18:29

Zobacz postheat, o 25 Październik 2019 - 18:48, napisał(a):

Rafał widzę, że masz kryzys wieku średniego :E



Bardzo delikatnie powiedziane hehe
Jak dzieciak sie zachowuje...ale lubie te wszystkie gadzeciki,odpakowywanie,testowanie heheh...

#55977 Użytkownik jest niedostępny   RyszardGTS 

  • Nie wylewający za kołnierz...
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 16611
  • Dołączył: Cz, 01 Wrz 05

Napisany 25 Październik 2019 - 21:37

oizo76, korwetka c4 lub c5, polecam, korwetka i po kryzysie ;)

#55978 Użytkownik jest niedostępny   RsNeo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 709
  • Dołączył: So, 10 Cze 06

Napisany 28 Październik 2019 - 21:16

Zobacz postoizo76, o 25 Październik 2019 - 16:05, napisał(a):

A mnie znowu naszlo na zmiany ,lubie jak cos sie zmienia na biurku.
Pozegnalem zestaw Corsaira(corsair K70 RGB Rapidfire-cherry mx,Corsair Glaive)-a na jego miejsce zestaw Razera.
Generalnie nigdy nie mialem stycznosci z razerem-slyszalem tez wiele niepochlebnych opini-ale sam chcialem sie przekonac...no i napadlo mnie na zielone. :lol2:

Jezeli chodzi o jakosc wykonania-naprawde nie ma sie do czego przyczepic,a nawet moge napisac ze jakosc powyzszych produktow jest naprawde super.
Nieco inaczej wypada oprogramowanie-Razer synapse.Jest przekombinowane,nieintuicyjne....dla mnie wzorem jest oprogramowanie Roccata,Logitech tez ma oki-Corsaira nie polubilem.

Jeszcze co do switchy razera-ma greeny i sa fajne!A podkladka pod nadgarstki dodawana do Blackwidow to po prostu bajka.
Pobawie sie kilka miesiecy,a pozniej pewnie czas na zestaw Asusa :P




Zmienisz klawiaturę na asus xa01 rog strix flare i wyrzucisz tego ryzera do kosza tak jak ja to zrobiłem ;)

#55979 Użytkownik jest niedostępny   DisconnecT 

  • Trolling master race :E
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 15949
  • Dołączył: Nd, 05 Lut 12

Napisany 30 Październik 2019 - 00:30

Zobacz postRsNeo, o 28 Październik 2019 - 22:16, napisał(a):

Zmienisz klawiaturę na asus xa01 rog strix flare i wyrzucisz tego ryzera do kosza tak jak ja to zrobiłem ;)


9 stów za wyginający się plastik fantastik? Raczej ten Asus poleciał by do kosza po spotkaniu z Corsair K95 RGB Platinum który na dodatek idzie kupić za 7 stówek ;)

#55980 Użytkownik jest niedostępny   amsztel 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 348
  • Dołączył: Wed, 03 Lip 19

Napisany 30 Październik 2019 - 09:31

Zobacz postoizo76, o 25 Październik 2019 - 15:05, napisał(a):

A mnie znowu naszlo na zmiany ,lubie jak cos sie zmienia na biurku.
Pozegnalem zestaw Corsaira(corsair K70 RGB Rapidfire-cherry mx,Corsair Glaive)-a na jego miejsce zestaw Razera.
Generalnie nigdy nie mialem stycznosci z razerem-slyszalem tez wiele niepochlebnych opini-ale sam chcialem sie przekonac...no i napadlo mnie na zielone. :lol2:

Jezeli chodzi o jakosc wykonania-naprawde nie ma sie do czego przyczepic,a nawet moge napisac ze jakosc powyzszych produktow jest naprawde super.
Nieco inaczej wypada oprogramowanie-Razer synapse.Jest przekombinowane,nieintuicyjne....dla mnie wzorem jest oprogramowanie Roccata,Logitech tez ma oki-Corsaira nie polubilem.

Jeszcze co do switchy razera-ma greeny i sa fajne!A podkladka pod nadgarstki dodawana do Blackwidow to po prostu bajka.
Pobawie sie kilka miesiecy,a pozniej pewnie czas na zestaw Asusa :P



Rok 2019 i myszka na kablu? :hmm: :E

  • (2802 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 2797
  • 2798
  • 2799
  • 2800
  • 2801
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

2 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych