Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wal Intela...! Przechodź na AMD... :rotfl:

Kup PII X4 965 C3 + ASUS CH Formula III i jedziesz... ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Znam ten ból, zostać złapanym na jeździe bez prawka :).

EOT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak ojciec kolegi załatwił mi że nie będe miał sprawy w sądzie , bo bym miał odebraną możliwość zrobienia prawka na 2 lata a ja teraz czekam aż snieg zejdzie by zrobić egzamin :D

Niestety ja miałem kiedyś X2 5000 AMD i po tym czymś powiedziałem sobie że nigdy więcej nie kupie procka od AMD , jedynie grafiki z ATI ja preferuje

Edytowane przez codename1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No o to chodzi że nie mam aż tyle kasy żeby przejść na 1156 , jak liczyłem to i5 750/4gb ddr3/maximus formula

No, bo tańszych, dobrych płyt to nie ma.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niestety ja miałem kiedyś X2 5000 AMD i po tym czymś powiedziałem sobie że nigdy więcej nie kupie procka od AMD , jedynie grafiki z ATI ja preferuje

Bo Athlony IMO były słabe, sam się o tym też przekonałem... ;)

Też sobie powiedziałem nigdy więcej AMD i miałem kupować coś na Intelu myślałem na Q6600 i P5B, ale jak zobaczyłem ceny tych staroci to się przeżegnałem i kupiłem Biostar TA790GXB A2+ i Phenoma II X3 720 BE i się nie zawiodłem... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle że ja wydajności większej nie szukam , bo przy E8400 i HD4870 jestem w stanie zagrać w każdą grę na 1920x1080 , dodam że nie gram tak dużo . Bardziej to ligowo ścigam się na rFactorze więc tutaj i5 nie jest potrzebne , bo E8400 daje rade zrenderować 30 pojazdów i utrzymać płynną grę .

Wąskim gardłem mojego PC jest dysk i to on jest źródłem moje flustracji , zakoli i łysienia :D .

Aby zmienić dysk muszę zmienić mobo bo chcę RAIDa i SSDeka . Dlatego pomyślałem o jakimś HiEndzie na 775 , bo już nie jest to mega drogie a mi to raczej starczy , raczej napewno .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zwykle dyskusja daleko poza tematem :E

Podoba mi się Twój komp :thumbup: bardzo elegancki. I nie upalcowałeś Thermalrighta w przeciwieństwie do mnie :E Musze to jakoś wyczyścić :P

Edytowane przez GaryWawrzon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jak zwykle dyskusja daleko poza tematem :E

bo nikt tego syfu nie pilnuje. gdyby mieli z 8 modów, w dodatku pragmatycznych jak batman, na dział to może by coś się zmieniło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to wszystko przez to że nie ma w tym dziale czegoś takiego jak Najdłuższy wątek czy coś takiego Modding&Offtop , tutaj jest najwięcej postów , bo to taki temat . Pewnie gdybym założył taki wątek to +33% dlatego dziękuje postoje , może inny odważny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to napisz do moderatora. co nie przewidziałeś takiej opcji? opisz co i jak i czekaj na odpowiedź. jak dostaniesz nie to widać że totalna olewka...

swoją drogą to właśnie tego mi ciągle brakuje. luźnego tematu w większości działów. miejsc gdzie ludzie wpadają z jednym pytaniem.

Edytowane przez prznar1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyli już tematy o Coolingu o Angeli o Yooki o wielorybach na pustyni to czemu nie możemy mieć wątku Luźne Gadki czy coś takiego .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rób co chcesz, ja jestem zbyt leniwy aby robić tutaj jakieś rewolucje. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Założyłem , jak coś to +33% będe miał , trudno raz się żyje ... nie wielu ludzi poświęciło się dla ludzkości .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja to powiem że jeszcze nie mój czas nadszedł abym się poświęcał :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
dsc06483z.th.jpg

:o Biedne dyski! Ale ja też chcę mieć taką ścianę z dysków :D Jak je przykręciłeś do ściany?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bo Athlony IMO były słabe, sam się o tym też przekonałem...

czas...czas

slabe byly gdy wszedl conroe;]

wczesniej deklasowaly intele;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kolega ma taki dobry sprzęt - z racji tego że względnie nowy - a takim słabym aparatem zdjęcia robi i wsadza??  :o hmmmmmmmmmmm.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

fuuj...antek 300...kabel+12v przez cala mobo pociagniety...fuuuj....

btw: e tam kiepskim

ja caly swoj worklog ciachalem iphonem i olac;]

iii...ten...co tam

pochwale sie troche ubudowa kupiona za 149 pln;p

pinkna.th.jpg

aha:

fuju.th.jpg

fuj;p

btw: @adonim

jak ci sie to: "DFI Infinity P965 S-Dark" sprawuje?

Edytowane przez lord_shivan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

4c2f738a12450274m.jpgc22156cef74fe458m.jpg021d0a17b2970b12m.jpg46a33c50302dc4c4m.jpg

Jak zwykle pełno kurzu, którego u mnie nie da się uniknąć. Właśnie mi brakuje podświetlenia klawiatury na niebiesko lub UV :D Lampka oczywiście też na USB. Dioda LED w LG 99% czasu wyłączona ale na fotkach wiedziałem że fajnie wyjdzie na tapetę się napatrzcie xD

ce62e8db7c423763m.jpgd7329157d99d49a8m.jpgb86fcc441c55c18bm.jpg027436f22c5f400dm.jpg

Takie tam dziwne pomysły

607de505289e590am.jpgd32bc2b9159c52b6m.jpg6540592e0bffdb87m.jpgd00d55a1b56a6828m.jpg0b51fb00fa3a7f2em.jpg3dbe5a510c1a0766m.jpg

Komputer trochę ponad tydzień temu czyszczony i już wszystko zakurzone, filtry nawet nie pomagają. Zasilacz w pełnej gotowości i oczekiwaniu na cudowny wzrost zapotrzebowania na prąd :] 140mm CM pozostałość po grafice pasywnej. "Taśmy" mógłbym wymienić na blaszki gdzieś się znajdą ze 2-3 sztuki. :exclam:

By:

f8f1777b0b239538m.jpg

Jak akumulatorki się podładują to może coś wrzucę co do zbliżenia na kable.

Wszelkie sugestie, krytyka (poukładaj kable) naprawdę mile widziana może mnie do czegoś zmobilizuje :D W oczekiwaniu na Lian-Li Big-Tower (2Q).

Pełna specyfikacja tego co na fotkach:

http://wklej.to/5jga/text

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mały update :) . Doczekałem się wreszcie konkretnego aparatu i parę drobnostek zmieniłem w budzie.

101my.jpg201b.jpg

401w.jpg

Edytowane przez Sobtainer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi