Jeśli poluje na jeden z tych monitorów, to polecam zaglądać na mydealz i ściągać z niemiec przez pośrednika. Ceny o wiele nizsze niz w PL, bo sam 45GR95QE kosztował ostatnio 905 euro... To samo z Dell który był za 863 euro. Ja sam poluje na oleda, póki co ten dell z 3 letnia gwarancją na wypalenia mnie przekonuje, ale jak patrzę na tego LG, to 240hz hdmi 2.1 i większy ekran, to tez kusi. Ale jak jest z gwarancją u LG? Na ile lat dają i czy uznają wypalenia?
Wez poczytaj o tych zydach. Bo ja rozmawiałem juz lata temu ze staryszmi ludzmi w rodzinie to byli bardzo negatywnie nastawieni do zydow. Zyli obok nich. Wiedzieli jacy sa.. Co robia. Kak sie zachowuja. Wspominalem o tym wczensiej zydzi wystepowali pierwsi przeciw Polsce a ich milicja w gettach byla gorsza od Niemców. Ruskich witali kwiatami. A po wojnie zajmowali kluczowe stanowiska w bezpiece, wojsku i strukturach komunistycznych w Polsce. Takze pisanie w kontekscie pozytywnym o zydach jako tu rzekomo prześladowanych jest calkowicie nie na miejscu. Poczytaj tez dlaczego zaczely sie pogromy zydow w Europie i dlaczego Polska musiala ich ratowac... To raczej nie byl przypadek... Nie wiem czybTy prowokujesz czy faktycznie jestes naiwny jak dziecko.
Co do Szwecji skoro sa strefy np go to chyba cos jest na rzeczy?
Filmy z Francji widziales? Czy moze z naszej granicy? https://m.facebook.com/story.php/?id=100064614612728&story_fbid=863658988438640
Dokladnie, to ze walaja sie jako smiecie to spoko, poprostu mogli zrobic je nie do podnoszenia tak jak inne przedmiaty.
A o modzie nie wiedzialem, bo ogolnie to nie moduje. Chyba sobie go sprawdze, trzeba do niego moda na achievementy?