Błagam Cię @kadajo. Dzięki mnie była wojna na forum po premierze pierwszych oled, bo szanowni znawcy nie widzieli bandingu (mura) i nie było ani słowa o problemie w ich testach. Dopiero jak zrobiłem gówno burze na forum i ludzie się dołączyli, to już w każdej recenzji był o tym akapit.
Kupiłem 910V bo się tak rozpływali, a w domu kopy na mordę od pasów. I to nie był taki banding jak teraz jest. Delikatny i ledwo widoczny. Przez cały ekran miałem 7 równych szerokich pasów od lewej do prawej jak od linijki. Wymieniłem na drugą sztukę i było to samo.
Dla mnie te ich recki x lat temu były kupione przez LG, a od kilku lat przez Samsunga.
Ostatnie czym bym się sugerował przy kupnie TV to testy na hdtvpolska.
Pograłem wczoraj kilka mieczyków w ramach EA pro. Muszę przyznać że to pierwsza FIFA od kilku lat w którą fajnie się gra vs ai bez modów. Ustawienia SIM i fc tactics ai rzeczywiście dużo zmienia. Fizyka piłki, podań jest o wiele lepsza niż w 24. Bardzo mało ice skatingu ogromny plus. Niskie wyniki na world class. Ai rozgrywa gra do tyłu, nie strzela wszystkiego. Nie wierzyłem w jakiekolwiek zmiany szczerze mówiąc
Ja się poddaję. Przy różnych kombinacjach jest ciągle to samo. Zrobiła się z tego zabawa "znajdź różnicę". Dla ustawień podanych przez Interię, dla ustawień domyślnych (jak z tym .interia.pl), jak i kombinacji z wszystkimi portami, by były różne albo takie same, jest ciągle to samo. Pozostaje sprawdzanie poczty na www. 4 konta działają z Thunderbirda, a to 5 nie chce, mimo takich samych ustawień jak w innych. Dziękuję za poświęcony czas
Kupiłem EA pro zagrałem wczoraj 15 min było późno. Ostatnią grę którą przeszedłem to cyberpunk na premierę. Muszę przyznać że podoba mi się, super klimat, narracja przerywniki filmowe i grafika. Bardzo dobry dubbing. Więcej powiedzieć nie mogę ale zapowiada się że pierwsza gra od dawna mnie wciągnie. W poprzednią część doszedłem gdzieś pod koniec