Raczej nie na rękę. Może w jakichś lokalnych firmach, co mają własny produkt i budżet. W molochach typu Comarchu czy Asseco o 18k do łapy raczej nie ma co marzyć. Chyba, że coś się ostanio zmieniło, ale sądząc po ostatnich wywiadach Filipaka, na pewno nie w tym pierwszym.
Wesołe jest życie juniora/mida. Potem już tak fajnie nie jest. Ja jeszcze poluję na pryncypała i to w sumie tyle. Jakoś mam wątpliwości, że za trzy lata szklany sufit powędruje dwa razy wyżej. Tzn dla mnie spoko, trzymam kciuki, ale jednak bycie realistą tutaj bierze górę.
Idealnie. Przynajmniej wiesz, co zrobić z podwyżkami. U mnie ostatnio tak się ekipa wlecze, że chyba trzeba będzie wydać na coś "niezbędnego" do życia.
Jeśli masz gwarancję możesz próbować wysłać na serwis.
Jak nie ma gwarancji, albo serwis odmówi Ci naprawy to możesz uderzać z kartą do Foresta z Youtube.
https://www.youtube.com/channel/UCXH9OcSpylmh-xJusPi8IKQ
Naprawia on karty graficzne, tylko musiałbyś najpierw do niego napisać bo pewnie jest obłożony naprawami
Dokladnie, wszystko bedzie wytlumaczone Gra wciagnela mnie jak bagno i jak dla mnie jedna z najlepszych gier singlowych w jakie gralem. Wykonanie, dialogi, scenki, animacje, moglbym wymienic bez konca to po prostu mistrzostwo. Nie moge sie doczekac peirwszej czesci tego Remake o ile to prawda. W sumie nie wiem skad byl taki szuk wokol premiery tej gra ?