Vulc 1256 Napisano 1 Marca 2008 a ten przy fortepianie to kto bo nie mogę skojarzyć? ktoś wie?Przy fortepianie Billy Boyd, lepiej znany jak Peregrin Took, albo po prostu Pippin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fazid 0 Napisano 1 Marca 2008 Absolutnie genialne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adrian228 0 Napisano 1 Marca 2008 a to dobre Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mi33 0 Napisano 1 Marca 2008 Dawno nie oglądałem czegoś równie śmiesznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LeWyyyyy 0 Napisano 2 Marca 2008 Leże :rotfl: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vulc 1256 Napisano 27 Stycznia 2013 Wieeelki odkop, ale chyba warto. Małe przypomnienie, bo link w pierwszym poście już nie działa (za Joe Monster): Co potrzeba, by zrobić super dowcip? Trzeba mieć odwagę, jaja wielkości arbuzów, fajnych znajomych oraz dostęp do mediów. A Jimmy Kimmel ma w amerykańskiej stacji ABC swój program komediowy (w stylu Majewskiego tylko lepiej). Przez kilkadziesiąt odcinków, każdy kończył tymi samymi słowami, zupełnie od czapy:- Serdecznie przepraszamy Matta Damona, ale skończył nam się czas. Jednak 12 września 2006 Matt Damon trafił do jego programu i skończyło się ostro. Czytaj uważnie dalej, bo takiego numeru jeszcze nikt nie zrobił:Jimmy zaczął od nadzwyczaj długiego wstępu, w którym wymienił wszystkie filmy Matta, opowiedział jego skróconą biografię, po czym zaprosił go na scenę do rozmowy i zaczął ją tak:- Serdecznie przepraszam cię, ale skończył się nam czas, do widzenia. Wtedy Matt.... http://www.youtube.com/watch?v=-IIMKbDjW0o Potem dziewczyna Jimmiego, Sarah Silverman, z okazji piątej rocznicy ich związku zrobiła mu niespodziankę - nagrała piosenkę z Mattem Damonem, która poszła w eter 31 stycznia 2008. Tytuł? Ale Jimmy nie mógł tego puścić płazem i nie minęły 3 tygodnie, gdy 24 lutego 2008, zaraz po Oskarach Jimmy puścił swoją piosenkę-odpowiedź: Matt Damon długo czekał na to, żeby się zemścić, ale jak już do tego doszło to można powiedzieć tylko jedno: "mają rozmach skur....": http://www.youtube.com/watch?v=EOHeLc7g6iI To tylko początek tego odcinka, ciekawsze linki: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rybkos 0 Napisano 27 Stycznia 2013 ale ona na serio bzyknęła się z Damonem, czy tylko nagrali taką piosenkę dla żartu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano 27 Stycznia 2013 Wiadomo, że ustawiane co by zwiększyć oglądalność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Termez 2 Napisano 27 Stycznia 2013 "I'm f*@#ing Ben Affleck " - widziałem to już dawno ale to jest best revange ever Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach