Forum PCLab.pl: Jak to jest z granatami - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Jak to jest z granatami Dlaczego nie dostaję ich z paczki z amunicją ?

#1 Użytkownik jest niedostępny   can5ona 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1764
  • Dołączył: Cz, 14 Paź 04

Napisany 23 Marzec 2008 - 11:59

Przeskoczyłem ze zwykłego ET na QW i mam pytanie co do granatów. Dlaczego mam tylko dwa (lub trzy) i na tym koniec - nawet jak dostanę paczkę z amunicją bądź sam sobie ją rzucę grając Field Op-em. W paczce jest tylko amunicja a nie ma granatów ( takie coś nie miało miejsca w zwykłym ET). To jakieś celowe zagranie ze strony twórców gry ? :hmm:

Ten post był edytowany przez can5ona dnia: 23 Marzec 2008 - 12:00


#2 Użytkownik jest niedostępny   Hell 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1615
  • Dołączył: So, 30 Cze 07

Napisany 23 Marzec 2008 - 12:05

Zobacz postcan5ona, o 23 Marzec 2008, 11:59, napisał(a):

Przeskoczyłem ze zwykłego ET na QW i mam pytanie co do granatów. Dlaczego mam tylko dwa (lub trzy) i na tym koniec - nawet jak dostanę paczkę z amunicją bądź sam sobie ją rzucę grając Field Op-em. W paczce jest tylko amunicja a nie ma granatów ( takie coś nie miało miejsca w zwykłym ET). To jakieś celowe zagranie ze strony twórców gry ? :hmm:

Poprostu tak jest ale za to masz zrzut zaopatrzenia(skrzynka która może zrzucic medyk) w której sa nady i zwykla amunicja i apteczki.
PS.Jak bedziesz chcial grac klanowki to w etqwpro nie ma w skrzynkach nadow jak cos;P.

#3 Użytkownik jest niedostępny   qjin 

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 34079
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 23 Marzec 2008 - 12:09

Zobacz postHell, o 23 Marzec 2008, 12:05, napisał(a):

PS.Jak bedziesz chcial grac klanowki to w etqwpro nie ma w skrzynkach nadow jak cos;P.

I kijnia. Wczoraj zdziwiony byłem aż, o! ;P

can5ona - poczytaj sobie manuala, którego skrot znajdziesz menu start tam gdzie masz QW w dokumentacjach. ;)

#4 Użytkownik jest niedostępny   can5ona 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1764
  • Dołączył: Cz, 14 Paź 04

Napisany 23 Marzec 2008 - 13:45

Dzięki za info - teraz już kumam

#5 Użytkownik jest niedostępny   Chester21 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Cz, 22 Maj 08

Napisany 22 Maj 2008 - 13:54

Jak zdobędziesz jeszcze wyższą rangę to będziesz miał ich więcej

#6 Użytkownik jest niedostępny   nofink 

  • art is resistance
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6849
  • Dołączył: Wed, 23 Lut 05

Napisany 23 Maj 2008 - 19:28

Zobacz postChester21, o 22 Maj 2008, 14:54, napisał(a):

Jak zdobędziesz jeszcze wyższą rangę to będziesz miał ich więcej

tyle ze tylko w czasie 1 kampani ;)

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych