W sumie racja, nie ma co na trolla strzępić klawiatury...nawet jak człowiek napisze, że chce żeby intel wyszedł lepiej to będzie nazywany fanbojem amd, bo ma amd w kompie
w rankingu bezpieczeństwa kobiet na 100k mieszkańców Polska jest druga za Japonia.
Niemcy nie sa nawet w pierwszej 15.
Marko ja mam troche inne priorytety, ale wolałbym ją dostać kose, siekiere, stracić zęby, mieć połamane ręce czy nos niż ktokolwiek miałby tknąć moją żonę.
nie jestem pewny sam siebie, ale nawet za obcą kobietę wolałbym przyjąć to co wyżej.
dla mnie gwałt to jest najgorsze co istnieje, ja bym pedofilów i gwałcicieli to oznaczał dodatkowo tatuażem na twarzy w przypadku bezsprzecznych aktów gwałtu.
@krzysiak Już dajmy se spokój jak ktoś ma niebieskie okulary to chodży jeden procek się spalił 10 lat temu nawet to by ciągle o tym pisał:) Gorzej że miesza w głowie innym w różnych tematach
Grę przeszedłem w 2023 na STEAM, jak wprowadzili osiągnięcia. Oficjalne patche ze STEAM, a dodałem tylko chyba z 4-5 komend przy starcie jak w poradnikach sugerowali i gra hulała w większości czasu na 120fps. W kilku miejscach miałem dropy na 60-80 fps. Dodam, że grałem na ustawieniach ultra plus wszystkie suwaki, również z zagęszczeniem aut na max. Grałem w 3440x1440.
Ogólnie bardzo polecam. Świetna gierka.