Forum PCLab.pl: Czy można kogoś tak zapingować aby mu net stanął ! ? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (4 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

Czy można kogoś tak zapingować aby mu net stanął ! ? Oceń temat: -----

#21 Użytkownik jest niedostępny   szimano 

  • mamut...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1119
  • Dołączył: Wt, 15 Paź 02

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 10:44

Cytuj

Czzy ktos wie jak zawiesic kompa z lokala ktory dziala pod xp ?, albo jak wyslac trojana (tzn. klienta) zeby nie wykryl go nav ?

Trzeba sie rozpedzic z udzej odleglosci i wyrznac glowa w ekran komputera... potem bierzesz te gwiazdki, lepisz balwanka i on spelni twoje 3 zyczenia. Jezeli jako pierwsze powiesz "Chce wyslac trojana", to moze sie uda....

Szimano

#22 Użytkownik jest niedostępny   MaT 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3962
  • Dołączył: Wed, 27 Lis 02

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 11:24

Cytuj

Cytuj

Czzy ktos wie jak zawiesic kompa z lokala ktory dziala pod xp ?, albo jak wyslac trojana (tzn. klienta) zeby nie wykryl go nav ?

Trzeba sie rozpedzic z udzej odleglosci i wyrznac glowa w ekran komputera... potem bierzesz te gwiazdki, lepisz balwanka i on spelni twoje 3 zyczenia. Jezeli jako pierwsze powiesz "Chce wyslac trojana", to moze sie uda....

Szimano


ale zes zabawny ;)

#23 Użytkownik jest niedostępny   MeneVes 

  • Matrix has me!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2175
  • Dołączył: So, 01 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 11:54

:)

programik wysłany.
zrobie chyba nową wersje co by ping działał w tle
a kontrola całkowicie odbywała się na poziomie gui programu.

jak sądzicie ?

#24 Użytkownik jest niedostępny   nightlife 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: Wed, 19 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 12:31

ping -f -s 65000 nr_ip - tylko trza miec roota. ale to zostawia slady..czego nie robi,,,smbdie.exe milej zabawy.

#25 Użytkownik jest niedostępny   MeneVes 

  • Matrix has me!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2175
  • Dołączył: So, 01 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 12:38

chyba ci się cośik pomyliło
zła wartość dla opcji -s, właściwy zakres: od 1 do 4 ;)

ps. WITAMY NA PCLAB :group_h:


a jak z tym progsem, w gui lepszy by byl :P ?

#26 Użytkownik jest niedostępny   kiaad 

  • user PCLab.pl
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12736
  • Dołączył: Pn, 16 Wrz 02

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 12:48

a omnie zapomanłeś ??

XXXXXXX@XXXX


edit: e-mial ;)

[Edytowane: 28/5/2004 przez kiaad]

#27 Użytkownik jest niedostępny   MeneVes 

  • Matrix has me!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2175
  • Dołączył: So, 01 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 13:03

no coś ty :- ))

sprawdź poczte :P


MOŻE JAKIEŚ OPINIE O PROGRAMIE !! ?

#28 Użytkownik jest niedostępny   Black 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2699
  • Dołączył: Cz, 26 Gru 02

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 13:15

Cytuj

no coś ty :- ))

sprawdź poczte :P


MOŻE JAKIEŚ OPINIE O PROGRAMIE !! ?


jak dla mnie nic nadzwyczajnego ...taki jak inne :)

#29 Użytkownik jest niedostępny   MeneVes 

  • Matrix has me!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2175
  • Dołączył: So, 01 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 13:35

to dlaczego każdy chce !! ?? :D :D

a serio po to właśnie pytam, bo chce go ulepszyć.
wskazówki mile widziane.

#30 Użytkownik jest niedostępny   RafiX_ 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1266
  • Dołączył: Wt, 31 Gru 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 14:55

myheroes@xo.pl przy okazji bende miec twoje IP ;) :)

#31 Użytkownik jest niedostępny   Tomek 

  • Think less, climb more
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1352
  • Dołączył: Cz, 06 Lut 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 15:24

Cytuj

MOŻE JAKIEŚ OPINIE O PROGRAMIE !! ?


jestes wielki, coz to za cudowny, wspanialy program stworzyles, az chce sie zyc!!! Jestem pelen podziwu dla Twoich zdolnosci programistycznych - przy odrobinie szczescia ten Twoj cudowny program dotrze do osoby ktora chcesz zablokowac i wreszcie bedzie z Toba troche spokoju...

a nastepnym razem po co udawac falszywa skromnosc i wysylac maile w rodzaju "Czy jak zaczne pingować kogoś kto ma bardzo wolne łącze
to mu net przysiądzie troche ?" - skoro napisales taki rewelacyjny program to przeciez znasz odpowiedz... nastepnym razem wal smialo:

NAPISALEM KOLEJNY SUPER PROGRAM, POWIEDZCIE ZE JESTEM SUPER!!!

#32 Użytkownik jest niedostępny   MeneVes 

  • Matrix has me!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2175
  • Dołączył: So, 01 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 15:45

hehe.. :D

Powiem ci tak: napisalem taki program i wcale nie byłem pewnien, że to będzie działać tak jak trzeba. Dlatego tak pytam, a opinie ?
raczej chodziło mi co poprawić w programie, coś dodać,
co myślisz o gui?

a tak wogóle to nie miałem na myśli ataku na jakąś osobe, tak pytam
jakby mnie kolega z klasy jakiś denerwował....

dla ludzi z pclab jestem miły i takich rzeczy robić nie będe.

zdrÓwko.

#33 Użytkownik jest niedostępny   RafiX_ 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1266
  • Dołączył: Wt, 31 Gru 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 16:44

no to zrub cos takiego zeby ,omzna bylo wpisywac tylko cyferki w IP [tjaki bajer]

no i moe pliki pomocy jakas dokumentacja czy cos :P

#34 Użytkownik jest niedostępny   Black 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2699
  • Dołączył: Cz, 26 Gru 02

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 17:03

plik pomocy?
nie badz smieszny...jak sie nie znasz to nei uzywaj bo to mzoe sie obrocic przeciwko tobie

#35 Użytkownik jest niedostępny   nightlife 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 66
  • Dołączył: Wed, 19 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 17:57

Cytuj

chyba ci się cośik pomyliło
zła wartość dla opcji -s, właściwy zakres: od 1 do 4   ;)


To chyba w Windowsie. Ja mowie o linuksie z poziomu root'a

#36 Użytkownik jest niedostępny   RafiX_ 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1266
  • Dołączył: Wt, 31 Gru 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 18:51

Cytuj

plik pomocy?
nie badz smieszny...jak sie nie znasz to nei uzywaj bo to mzoe sie obrocic przeciwko tobie


nie wyczules w moim poscie ironi ???

a tak na powage to doda hmmmmmmmm........ multipingowosc ?? ;) zeby mozna bylo na raz kilka ip zapychac [czyt. pingowac :D ]

albo cos takiego zeby mozna byl zaprogramowac to wszystko np. przez jedną godzinke pinguje 1 ip potem nastempne itd..... a wszystko w tle zeby nie wyskakiwalo 125 okienek aha i count daj bez ograniczenai do 125 bo to zamalo :exclam:

#37 Użytkownik jest niedostępny   Black 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2699
  • Dołączył: Cz, 26 Gru 02

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 18:57

Rafix_ hehe za duzo bys chcial ... predzej by wywalilo ciebie niz tych po 2 stronie :)

#38 Użytkownik jest niedostępny   nomad21 

  • Niesklasyfikowany
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1787
  • Dołączył: Pt, 24 Sty 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 19:18

MeneVes, mógłbyś wrzucić i mi? nomad21@poczta.fm

#39 Użytkownik jest niedostępny   Qazzy 

  • śpioch
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3089
  • Dołączył: Cz, 20 Lut 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 19:58

to ja tez poprosze akara@o2.pl
a spingowac mozna, sam czasem na ircu zapingowuje (niestety recznie) spamerow z modemami :]

#40 Użytkownik jest niedostępny   MeneVes 

  • Matrix has me!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2175
  • Dołączył: So, 01 Mar 03

Napisany 06 Kwiecień 2003 - 21:27

powysyłałem :D

a count nie moge za duży dać bo np. na w98
jak dasz z 50 to ci się może system wyj#$%(.

a jak dobrze wiem to chyba w xp jest limit 125 okien.


ps. opracuje wersje w której wszytko będzie grało w jednym oknie
a nie jak dotąd 100 okienek ping.exe :D :D
ale to już jest poważniejsze zadanie, to też zajmnie więcej czasu.

a co to pingowania
to najlepiej aby sie tak umówić i walnąć np. w 10ęciu na jedną osobe
po 120 okienek :D :D to by mu net puścił dopiero...

oki, zdrÓwko.
ja sie może do robotki biore...

  • (4 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Ten temat jest zamknięty

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych