Skocz do zawartości
Gość Michal86

Diablo 3

Rekomendowane odpowiedzi

Rzeczywiście i gówno też z konferencji !!

Żadnych wzmiankach o becie wiadomo tylko tyle ze 3 kwartał .

Blizzard ma specyficzne podejście apropo dawkowania informacji - ale po prostu już się rzygać chce :D

Śledze wszystkie polskie strony na temat Diablo 3 i oczekuje wlaśnie świeżych newsów .

Oby ta gra była naprawde dobra tak jak jej poprzedniczki bo inaczej to ich zjedzą żywcem :D

Ale nadal jestem dobrej mysli że moment wydania gry będzie to początek grudnia :)

Ludzie i nie emocjonujcie się i nie piszcie ile byście dali za tą gre :D

Bo polscy sprzedawcy też mogą siedziec na forach to mogą dopieprzyć niezłą marże :D

(także można mówić ze to wyjdzie najgorszy gniot stulecia,joke)

Bo ten tytuł jest napewno must have :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacja sprzed kilku godzin:

Jeden z community managerów Blizzarda wstawił post, w którym prosi wszystkich zainteresowanych udziałem w becie Diablo 3 o uaktualnienia specyfikacji sprzętowej, jest to wymagane nawet gdy nic się nie zmieniło w naszych PC od ostatniego testu. Oczywiście musi również być zaznaczone w jakich beta testach chcemy uczestniczyć. To właśnie specyfikacje sprzętowe mają mieć najistotniejszą rolę i nie chodzi w cale o to, że do testów beta załapią się ludzie z najlepszymi PC-tami. Blizzardowi zależy na przetestowaniu D3 szczególnie na słabszych konfiguracjach.

Na oficjalnych forach firmy Blizzard Entertainment pojawił się wpis Community Managera Zarhyma ogłaszającego rychłe rozpoczęcie się beta testów trzeciej odsłony Diablo! Oznajmił on fanom by jak najszybciej zaktualizowali status posiadanego sprzętu przez aplikację przesyłającą na prywatne konto battle.net informacje o posiadanym sprzęcie. Blizzard dzięki temu rozlosuje klucze do bety trzeciej odsłony Diablo wybierając najbardziej odpowiednie profile sprzętowe do testów. Nie zapominajcie również o tym, że początkowo beta testy Diablo III mają zostać uruchomione dla Ameryki, a następnie Europy. Nie warto jednak zwlekać z aktualizacją profilu, by tego dokonać udajcie się do swojego profilu na battle.net, ściągnijcie niewielką aplikacją przesyłającą specyfikację komputera do konta.

Pytanie: Zmieniamy lokalizacje na Amerykę?

Edytowane przez RYSIU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zmieniam, tak czy siak beta przyjdzie do nas.

Tak ale czekać np. dwa tygodnie nie widzi mi się - a Amerykanie będą w tym czasie już grać...

Gdzie można w koncie zmienić lokalizację?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tu drugi polak zaczyna narzekać :)

Widzę, że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Stwierdziłem prosty i oczywisty fakt. Nie lubię oszustwa i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Informacja sprzed kilku godzin:

Pytanie: Zmieniamy lokalizacje na Amerykę?

Nic ci to nie da. Lokalizacja jest sprawdza przez IP, traceroute i ISP.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda całkowita :thumbup: (Tak sprawdzali XLive)

PS Zakładam konto BattleNet i... Diablo II nawet nie wiem gdzie klucze mam, starszych nie da się rejestrnąć. A wychodzi też na to że po grach także będą patrzeć?

EDIT: Uahaha, super... Nie można kontynuować bet-testera bo nie mam żadnej zarejestrowanej pełnej gry. Idę szukać tych cholernych kodów D2...

EDIT2: http://i55.tinypic.com/2hxbk8p.jpg - Znalazłem i... zapomniałem że pożyczyłem D2 kumplowi dawno kiedyś, bez komentarza. (^@#^$@^&@# $@^%!!!)

Edytowane przez thantor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prawda całkowita :thumbup: (Tak sprawdzali XLive)

Zobaczymy :E

PS Zakładam konto BattleNet i... Diablo II nawet nie wiem gdzie klucze mam, starszych nie da się rejestrnąć. A wychodzi też na to że po grach także będą patrzeć?

Będą patrzyli po ilości gier na koncie i konfiguracji PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kto ma najbardziej egzotyczny konfig PC? Zapewne ludzie z xeonami, albo nowymi AMD A8 będą mieć spore szanse ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

EDIT2: http://i55.tinypic.com/2hxbk8p.jpg - Znalazłem i... zapomniałem że pożyczyłem D2 kumplowi dawno kiedyś, bez komentarza. (^@#^$@^&@# $@^%!!!)

Pozdro dla kolegi :E

Mogli by zrobić edycje gry sam singleplayer, bo dla mnie 190 za samego singla to za dużo :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz kupić sc z dodatkiem. Koszt na allegro 10 zł. D2+Lod widziałem za ok 30.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapnij się vpn-em do us i rządzisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diablo® III™ Beta Test Invitation

Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of Diablo® III™.

As a beta test participant, you’ll have the chance to experience the multiplayer gameplay of Diablo III and explore the social-networking, and other new features of the revamped Battle.net® online-gaming service. Throughout the Diablo III beta, you’ll be able to take part in cooperative and competitive battles at the same time, you’ll be helping us test the stability of the Battle.net service and fine-tune the game balance prior to launch. We look forward to hearing your feedback, and we’ll see you on Battle.net!

WXGH48-28MW-TMN8W6-KDYP-ETPC2C

Przy wysyłaniu informacji na temat twojego komputera wystąpił problem. Sprawdź swoje połączenie (bla bla bla)...

to chyba nie pogram w bete

miał ktoś coś podobnego?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ten klucz to tak zeby ktos zamiast Ciebie sobie wpisal?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie dostajesz kluczy. Konto jest odrazu aktywowane na twoim profilu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przy wysyłaniu informacji na temat twojego komputera wystąpił problem. Sprawdź swoje połączenie (bla bla bla)...

miał ktoś coś podobnego?

U mnie bezproblemowo.

To już wybierają beta testerów? Ja póki co nic nie dostałem.

Wersja EU tego programu, nie została jeszcze uaktualniona, tylko ta z US.

Na naszą wersje trzeba jeszcze czekać. Chyba, że ściągniemy sobie US.

Edytowane przez Bliss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diablo® III™ Beta Test Invitation

Congratulations! You’ve been selected to participate in the beta test of Diablo® III™.

:o

Ja także niczego nie dostałem :o

To Ty dostałeś takiego maila z potwierdzeniem? Coś kombinowałeś? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miał ktoś coś podobnego?

Miałem coś takiego, antyvirus blokuje przesyłanie. Ale odblkowałem coś tam i poszło. ;)

Nie wiem jak Wy, ale ja przez ostatnie pare dni co chwilę przeglądam diablofans.com i battle.net w nadzieji, że rusza beta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No, świetny żart. Takim dowcipnisiom i kabareciarzom powinni urywać jaja przy kręgosłupie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczyło przejrzeć internet... Na żadnej stronie nie było informacji o becie a pewnie by o tym huczał cały internet. Ludzie trochę krytycyzmu w to co czytacie i zdrowego rozsądku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiadomo coś o tym, czy jeśli zostaniemy wytypowani jako beta tester, to grę będzie można uruchomić jedynie na sprzęcie w profilu beta testera, czy też dowolnym kompie?

Ja specjalnie dałem profil mojego laptopa a nie stacjonarki, bo konfiguracja laptopa jest bardziej "egzotyczna" i może przekona Blizzarda do mnie, jednak wolałbym potestować na stacjonarce :-)

Edytowane przez stanko11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi