Skocz do zawartości
Gość Michal86

Diablo 3

Rekomendowane odpowiedzi

człowieku prima aprilis 1 kwietnia. Myślisz że ktoś uwierzy w te bajki?

true, true :)

ciekawe jakie jeszcze "newsy" się dzisiaj ukarzą.

Edytowane przez M@nI@k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą grupa Skidrow rozmontowała instalke Diablo 3 , i ponoć w 90% jest ona grywalna i lada dzień będzie na torrentach :( - ciekawe czy zatem Blizzard przyspieszy premiere w takim wypadku.

Bo jeżeli nie wyda wcześniej to stracą masakryczne zyski - także z jednej strony to lepiej bo jest duże prawdopodobieństwo że będzie przyspieszona premiera.

Także pozostaje czekać na rozwój wydarzeń! :P

A w plikach gry znaleźli szóstą klasę postaci - pandareńskiego kucharza, który odblokuje się po zakupie nowego dodatku do Wow :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tak swoją drogą grupa Skidrow rozmontowała instalke Diablo 3 , i ponoć w 90% jest ona grywalna i lada dzień będzie na torrentach :( - ciekawe czy zatem Blizzard przyspieszy premiere w takim wypadku.Bo jeżeli nie wyda wcześniej to stracą masakryczne zyski - także z jednej strony to lepiej bo jest duże prawdopodobieństwo że będzie przyspieszona premiera.Także pozostaje czekać na rozwój wydarzeń! :P

Battle.net też zhaxowali, ale nie chcą się chwalić, bo wysłali rządanie okupu do blizzarda. Chcą od nich tysiąca ciasteczek z wróżbą, dożywotni abonament do wowa i parę nowych adidasów :hmm:

A w plikach gry znaleźli szóstą klasę postaci - pandareńskiego kucharza, który odblokuje się po zakupie nowego dodatku do Wow :E

:glodny:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawy filmik na temat Demon Huntera - w tle widać nowe potwory i tereny na których przyjdzie się nam zmierzyć :) nawet mi się podoba.Aż mam rozkmine czy po barbie nie śmigać demonem .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W tym DH nie pasuje mi jedna rzecz :) jak strzela wydaje taki odgłos jak by strzelała katapulta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pograłem wiecej mnichem, muszę przyznać że drzemie w nim wielki potencjał. spodobał mi się choć i tak barbarzyńca oraz przyjemność rozdawania ciosów za jego pośtrednictwem są nie do pobicia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://imgur.com/a/ibOsa#0 Sam przed chwilą znów odwiedziłem galerię, obejrzałem swoje gameplay'e - no nic, czekam :D, podgrzewam sam sobie atmosferę :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie największe obrażenia udało wam się uzyskać u doktorka? Ja miałem przy patchu 14 na poziomie 35, teraz póki co tylko 29. Oczywiście bez żadnych wzmocnień/kapliczek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie interesowało jak ten wielki zombi bedzie wygladał w D3 i poszukałem troche na necie i jakies foty sa :

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsF0mu62ftnVIb9IreoJqsY9zzwl0pkiiTMkNRA-qLnoPuUE0mYzobvLUD

http://diablo.incgamers.com/gallery/data/501/medium/witch_doctor_and_the_gargantuan_by_chaoyuanxu-d4t3ur7.jpg

Jest Spory!

Foty raczej nieoficjalne , no i nasuwa sie mysl czy z takim Gigantem błakajacym sie obok ciebie bedzie sie wygodnie grało :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo mnie interesowało jak ten wielki zombi bedzie wygladał w D3 i poszukałem troche na necie i jakies foty sa :

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQsF0mu62ftnVIb9IreoJqsY9zzwl0pkiiTMkNRA-qLnoPuUE0mYzobvLUD

http://diablo.incgamers.com/gallery/data/501/medium/witch_doctor_and_the_gargantuan_by_chaoyuanxu-d4t3ur7.jpg

Jest Spory!

Foty raczej nieoficjalne , no i nasuwa sie mysl czy z takim Gigantem błakajacym sie obok ciebie bedzie sie wygodnie grało :P

No przecież nie gramy hobbitem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namiastka polskiego lektora w D3 - moim zdaniem jak narazie jest przyzwoicie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość pclab1993

Fajnie, fajnie, ale dlaczego na stronie BLizzarda jest napsiane, że wersja na OS X nie będzie miała języka polskiego podczas gdy ta pod MS Windows ma być przetlumaczona.

Co do bety, to całkiem, całkiem, chociaż denerwuje trochę ten ciągły przymus bycia online. Optymalizacja bardzo dobra, na Intel HD3000 pod Lionem działa bez najmniejszej ścinki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki uprzejmości jednego z forumowiczów :) i ja mogłem zakosztować bety, tak więc zaczynamy.

Najwięcej grałem barbarzyńcą którym chciałem grać od początku i po zabiciu skeleton king'a utwierdziłem się w przekonaniu że pierwsza postać to będzie barbarzyńca :) Pograłem jeszcze trochę magiem który też jest naprawdę fajny i mocno nawala z czarów. Ogólnie beta bardzo fajna i nie mogę się doczekać 15 maja :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ah, pograłbym sobie w bete, i sprawdził czy chociaż płynnie będzie mi śmigało na kompie. Może ktoś nie używa keya i da chwile pociupać? Byłbym bardzo wdzięczny. ;)

Edytowane przez jed1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wymienie sie za bete d3 na battlefied 3 + dodatek albo na cod mw2 + cod black ops

Nawet na 2 godzinki, udostepniam gry na tydzien moze dluzej:D

Jak cos piszcie PW ;)

Edytowane przez Maniusgan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam

Wymienie sie za bete d3 na battlefied 3 + dodatek albo na cod mw2 + cod black ops

Nawet na 2 godzinki, udostepniam gry na tydzien moze dluzej:D

Jak cos piszcie PW ;)

Co za zdesperowane xd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak nikt nie napisze ;)

Edytowane przez Maniusgan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa aby D3 poszło na netbooku?

1)Atom D525 + nvidia ION2

2)AMD C-60 + HD6290?

3)AMD E-450 + 6320M

Czy nie ma takiej możliwości nawet? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie szkodzi spróbiować. Dam Hl2 w postaci gifta na steamie, za użyczenie bety na weekend.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na żadnym z nich nie będzie chodziła nawet na low z przyzwoitą ilością fps (średnio ponad 20).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest szansa aby D3 poszło na netbooku?

1)Atom D525 + nvidia ION2

2)AMD C-60 + HD6290?

3)AMD E-450 + 6320M

Czy nie ma takiej możliwości nawet? :E

Opcja 3 ;). Masz dostęp do któregoś z netbooków?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi