Skocz do zawartości
Gość Michal86

Diablo 3

Rekomendowane odpowiedzi

hehe Battle.net też ma być płatny......hahaha ja tego gów...a nie kupie...

Nikt Ci nie każe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hehe Battle.net też ma być płatny......hahaha ja tego gów...a nie kupie...

:) Skąd takie informacje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:) Skąd takie informacje?

http://www.valhalla.pl/news11930-Battlenet-8211-wkrotce-zaczniemy-placic.html

wszystkie obecne ruchy blizzarda mi nie odpowiadaja... ta firma robi sie gorsza od EA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ludzie dajcie sobie spokój z takimi plotkami, poczekajcie 2 lata, aż cała prawda o grze wyjdzie na jaw i nie podnoście zbędnie ciśnienia fanom/fanatykom diablo. :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie odnawiam swoją przygodę z Diablo II. Kurna, ta gra potrafi sprawiać tyle samo frajdy teraz co i parę lat temu. :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
http://www.valhalla.pl/news11930-Battlenet-8211-wkrotce-zaczniemy-placic.html

wszystkie obecne ruchy blizzarda mi nie odpowiadaja... ta firma robi sie gorsza od EA.

Na razie to tylko plotki, ja ciągle mam nadzieje na "darmowe" granie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a srał darmowe, jak będzie płatne to nie zagram... inni zagrają... ale co do tych skillów to jest żart ?? nie będzie soso z mieczem, czyli jednej z najlepszych hybryd :| ja będzie tak jak w linku Nofinka to ta gra zdana jest na ośmiesznie. Co jak co ale w D2, najlepsze były eksperymenty ;) hybrydy, różne jazdy posiadaczy jak soso pod postacią niedźwiedzia i pożogą, w którą jak weszłeś to terror :( miazga :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

granie na Bnecie bedzie darmowe, jedynie beda pobierali pieniadze za dodatkowe uslugi, które w żaden sposób nie będa wpływały na gre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakie np ?

a i tak, jak zrobią z tymi skillami to co czytałem przed chwilą do diablo nie ma sensu ;)

nie będzie mana tanków itp. itd. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a srał darmowe, jak będzie płatne to nie zagram... inni zagrają... ale co do tych skillów to jest żart ?? nie będzie soso z mieczem, czyli jednej z najlepszych hybryd :| ja będzie tak jak w linku Nofinka to ta gra zdana jest na ośmiesznie. Co jak co ale w D2, najlepsze były eksperymenty ;) hybrydy, różne jazdy posiadaczy jak soso pod postacią niedźwiedzia i pożogą, w którą jak weszłeś to terror :( miazga :(

wyglada na to ze Diablo3 bedzie gra dla dzieci neo. (albo casuali).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przykre co chcą z tą grą zrobić... Prawdę mówiąc to imo, usuwają jeden z ważniejszych dla mnie atutów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wyglada na to ze Diablo3 bedzie gra dla dzieci neo. (albo casuali).

no :(

Przykre co chcą z tą grą zrobić... Prawdę mówiąc to imo, usuwają jeden z ważniejszych dla mnie atutów.

True :thumbup:

Nie no jako wielki fan Diablo , nie moge zrozumieć ocb :mad2: Może jeszcze niech skillsy same się rozdają :hmm: Przecież w tej grze chodzi o to by dobrze rozplanować postać, eksperymentować, zrobić coś, co zaskoczy przeciwnika...k**** jak im to przez myśl przeszło !! :(

Edytowane przez hej1988

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Michal86

ŁO LOL !! Tak powiem, chcą usunac rozdawanie statystyk i umijętności !! A ma być wszystko rozdawane automatycznie przez komputer.... co to ma być ?????? To będzie chyba pierwsza gra która Blizzard zepsuje, po prostu obecny zespól pracujący nad Diablo 3 nie czuje klimatu, który stowrzyła ekipa pracująca przy Diablo 2 i Diablo, a za który tą grę wiele osób uwielbia.

Na poczatku te bajkowe kolory, jak w kolorowance i groteskowe postacie niczym w WoW. Teraz jeszcze taki numer ze statystykami. ŻAL !!!

Edytowane przez Michal86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zespół, który pracuje nie ma nic do rzeczy. Projektanci tak zdecydowali i to kto bedzie to wykonywał jest kompletnie bez znaczenia.

A tak sie składa, ze w Blizzardzie panuje dość swbodny przepływ informacji miedzy tymi co tam pracuja :P.

Grafika jest ok. Zreszta nie wiem o co sie pluc, niedlugo gra sie ebdzie sama przechodzic :P.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zejdziemy do podziemia, i będziemy robić mody do Diablo2. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to jakiś fake jest bankowo, nie ma w ogóle tematu ;)

To że to jest fake nie wymaga komentarza. Ale powiedzcie mi że ci co w to wierzą to żartują tak? To musi być masowa prowokacja. Jeżeli ktoś w to uwierzył to współczuje... odnośnie wątpliwości cytuje kawałek newsa z tego całego BigDownload:

" I think World of Warcraft is a great example to look at. We charge people if they want to switch servers or if they want name changes, things that aren't core to the game experience, they're really just optional things that some people want." He added, "We would never do something like say to get the full game experience, you'll have to pay extra." So it appears being able to play games like Diablo III or Starcraft II online for free is still safe and sound.

Dla tych co nie znają angielskiego lub nie chce im się tłumaczyć: To w jest cytat wypowiedzi Roba Pardo (vice-president w Blizzardzie) i mówi on że na przykład w WoW ludzie płacą jak chcą zmienić serwer lub nick postaci. Coś co nie ma zupełnie związku z z samą rozgrywką, coś naprawdę opcjonalnego dla niektórych ludzi którzy tego chcą. I dodał jeszcze że nigdy nie zrobiliby czegoś takiego, że jak chcesz poznać całą grę musisz zapłacić extra.

Więc wygląda na to że granie w gry takie jak D3 lub SC2 w sieci jest nadal darmowe i kwestia ta jest bezpieczna.

jakie np ?
Np zmiana nicku postaci albo przeniesienie jej z bramki Africa na bramke Antarktyda.

Rozumiecie o co chodzi? Valhalla wyolbrzymia, przemilcza i przekręca na swoje żeby wywołać sobie sensacje, a żeby było śmieszniej jeszcze się na to nabieracie.

Tak więc proszę przestańcie prawić bullshity bo zbiera mi się na wymioty kiedy widzę taką naiwność.

Edytowane przez LightBlade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazda dobra gra MMO jest platna i w przypadku Diablo 3 oplaty sa jak najbardziej na miejscu. kto bedzie mial grac to i tak bedzie gral, za to nie bedzie tyle lamerstwa i glupoty co na darmowych serwerach.

co do statystyk rozdawanych przez komputer ---> :lol2: ktos byle gowno napisze w necie, a wy wszystko łykacie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
kazda dobra gra MMO jest platna i w przypadku Diablo 3 oplaty sa jak najbardziej na miejscu. kto bedzie mial grac to i tak bedzie gral, za to nie bedzie tyle lamerstwa i glupoty co na darmowych serwerach.

co do statystyk rozdawanych przez komputer ---> :lol2: ktos byle gowno napisze w necie, a wy wszystko łykacie.

Ale Diablo to nie jest MMO i nigdy nie bylo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Devsi pracujacy przy dibalo na Blizzconie powiedzieli, wiec jak ich oskrazasz o mowienie głupot :o

A i diablo nie jest MMO.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na rozluźnienie "lead-designer" Jay Wilson, żeby nie skoczyło Wam ciśnienie. Cieszę się że ma poczucie humoru i luźne podejście do skomlacych że D3 będzie nie-takie-jak-ja-chcę.

diabloIIIlogotee.jpg

jaywilson.jpg

Po pierwsze naszły mnie ogólne przemyślenia :cool: być może dlatego że czekają mnie poważne życiowe decyzje. Nie wiem co się dzieje z tym krajem? Na ulicach plaga głupawych dresów, strach chodzić po ulicy. Zero wychowania i edukacji. Dzieci nie robią się mądrzejsze tylko głupsze :kwasny: Ulice się rozpadają, nowe ulice są robione tandetnie też się rozpadają. Mentalnie dryfujemy w stronę Azji. Na necie fala spamienia, jakiś nieuzasadnionych pretensji, marudzenia narzekania. Krzyżuje się Małysza, Kubicę, Wałęsę, Blizzarda... :hmm:

Po drugie nie chce mi się komentować idiotyzmów typu że nie pograsz za darmo na battle.necie, że Blizz robi się gorszy niż EA, że jakiemuś pionkowi jest przykro, że znawca czuje klimatu, że umysłowemu casualowi coś nie odpowiada.. etc etc :thumbdown:. Obeznany w temacie Medievaldragon? z Diablofans.com grał na BlizzConie i jest podniecony klimatem, kolorami, przyjemnością z grania. Wolę wierzyć jemu niż wychowanej w dusznym klimacie, bez słońca, populacji z genetycznie zakodowanym i utrwalanym przez całe życie przekonaniem że szklanka jest w połowie pusta. Blizzard nie zawiódł nigdy, więc nie ma racjonalnych podstaw sądzić że tym razem wypuści gniota. Są posty naładowane taką dawką emocji, pretensji, obaw, wręcz nienawiści jakby Blizzard co najmniej zgwałcił i zabił wam matki. Nie rozumiem tego. Szuka się tylko pretekstu żeby dać w mordę bo coś komuś "nie pasuje" "nie podoba się" Wschód, dzicz, lęk, strach i kompleksy przed zachodem z lepszą pulą genową i z lepszymi samochodami. Może dlatego tyle się mówi o dziewczynach "zafasynowanych" egzotyką i zagranicą? Sam w tym jestem, przesiąkam tym, ok, ale jak jadę MPKiem przez miasto to to co widzę za szybą nie jest cool. :kwasny: Mam nadzieję że się mylę i jest inaczej, to tylko moje osobiste doświadczenia i przemyślenia ale trochę widziałem i nie ma się z czego cieszyć za bardzo.

..wracając jeszcze do Diablo to wydawało mi się że statsy są rozdawane automatycznie, a nie skillsy

@inside: Jeżeli statsy są automatycznie to nie tragedia. Blizz tłumaczył to że statsy służa tylko psuciu postaci. Mają trochę racji. Ja rozdawać statsów nigdy nielubiłem. Co innego skille;)

Edytowane przez japiszon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo staty sa.

Wedlug mnie chory pomysł. Ale ja jestem Hardcorowym zwolennikiem systemow ala DnD, Warhammer, WoD, nawet Oblivion/Ultima Online (automatyczne uczenie sie, poprzez zuywanie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zależy jak jak to będzie rozwiązane, bo być może statystyki w D3 nie będą miec takiego znaczenia jak w D2

zreszta nie nalezy porównywac D3 do D2 zakładając że ten drugi jest najlepszy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czułem, że twórcy Diablo 3 pójdą trochę w stronę World of Warcraft, gdzie podobnie statystyki regulowane są automatycznie w zależności od klasy i wymagania itemów związane są jedynie z poziomem i klasą. Osobiście nie mam nic do takiego rozwiązania bo i tak ma się wpływ na statystyki zbierając odpowiednie itemy i wszystko jest ok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi