Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jed1

Nice kick :D [break]

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie było, ale i tak warto odświeżyć

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chciałbym być na miejscu tego gościa (który kopnął dzieciaka) :/ MATKA POWINNA DZIECKA PILNOWAĆ A NIE BIEGA SOBIE SAMOPAS !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Głupia debilka, jak można dziecka tak nie upilnować. Myślę, że na 100% biedaczysko się pogruchotało. Założę, się, że jeszcze miała coś do tego gościa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie chciałbym być na miejscu tego gościa (który kopnął dzieciaka) :/ MATKA POWINNA DZIECKA PILNOWAĆ A NIE BIEGA SOBIE SAMOPAS !!

A co ten koleś złego zrobił? Nic nie widział, mały pewnie przeleciał, zrobił 3 salta i tyle. Więcej szoku niż konsekwencji. Ale mamuśka powinna dostać za taki brak dopilnowania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A co ten koleś złego zrobił? Nic nie widział, mały pewnie przeleciał, zrobił 3 salta i tyle. Więcej szoku niż konsekwencji. Ale mamuśka powinna dostać za taki brak dopilnowania :)

No wiesz głupi ludzie będą mieli do niego pretensje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Ghost_Lord

Jak można nie pilnować dziecka ta matka powinna dostać teraz takiego kopa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

matka byla onieśmielona sprawnością fizyczna b-boya... ehh coś mi sie robi jak widzę taka nie odpowiedzialność

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Matka powinna dopilnować dzieciaka, koleś nie widział dzieciaka. Pewnie matka miała do kolesia pretensje a sama do siebie to już nie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Matka powinna dopilnować dzieciaka, koleś nie widział dzieciaka. Pewnie matka miała do kolesia pretensje a sama do siebie to już nie :P

na pewno

może dla dzieciaka nic się nie stało :|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MalcolmX

było, ale n1 xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Odpowiedzi

• Dwóch zabitych, w tym postronna osoba w wojnie gangów w Szwecji. Ostatnio jeszcze zastrzelony trzynastolatek, a łącznie w ciągu ostatnich 2-3 tygodni dziewięć osób zabitych.   Żeby hubio nie musiał się niepotrzebnie napocić sam dodam... ALE TO MOGLI BYĆ TEŻ POLACY! BO WŚRÓD POLAKÓW TEŻ SĄ BANDYTY! A W OGÓLE MOŻE TEN TRZYNASTOLATEK TO SIĘ Z NIMI UMÓWIŁ NA TO ZASTRZELENIE! 😤
    • Ale wiesz, że Covid był najbardziej śmiertelną pandemią od czasów grypy hiszpanki i piątą w historii (wliczając HIV)?
    • zostało mi jakieś 700-800 zł z budżetu na kartę graficzną, brać tą czy np 5700XT ?
    • Mam tą samą kartę, jeżeli to 2500-2600 jest stabilne przy 1110mv to szacun, mi minimalnie udało się zejść tylko do 1155v poniżej tego to nawet 2000mhz w timespy wywala resztę poboru tnę zegarem (każde 100mhz mnie to -25W z tego co zaobserwowałem)  3dmarka zaliczasz? (timespy) na tych ustawieniach? bo mi różne benchmarki chodziły nawet na 1080mv przy 2500mhz a timespy w sekundę to zweryfikował  Podciągnąłem vram do równych 2300mhz z fast timings, na 2320 już mnie losowo raz na dobę z gry wywala a przy 2350 robi się restart pc  (tutaj też nowość co do przekręcenia memek) próbowałeś wyłączyć szybkie uruchamianie w dodatkowych opcjach zasilania windowsa? na te restarty ustawień? ja mam tak zrobione i wszystko jest ok. Na pewno schodząc -100mhz nie stracisz 10% bo już to przerabiałem może wynik w benchmarkach będzie mniejszy ale w grach tego nie odczujesz, zrób z zegarem tak jak krisol sugerował to zobaczysz jak fajnie zacznie spadać pobór. Warto wiedzieć że na tych kartach masz pokazany programowo pobór samego gpu a nie całej karty, realnie to masz przy tych "289 W" jakieś 320.
    • Ten tryb rekonstrukcji na szczęście nie działa negatywnie na każdą twarz, bo to byłby już dramat, widząc twarz, która wygląda jak namalowana pastelami. Jeżeli chodzi o otoczenie, to wygląda to lepiej. OFF ON   W grze otoczenie wygląda normalnie i nie jest tak wyostrzone jak na screenie. Zapomniałem wspomnieć, że włączony ten tryb dodaje mi kilka fps w 4K.   Mam już kilkanaście godzin gry  za sobą i bawię się świetnie, gra wygląda naprawdę bardzo fajnie na Oled z RT PT i HDR, a co najważniejsze gra działa płynnie w 4K.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...