Byś chociaż podał w ogłoszeniu ile tego ramu, aby nie patrzeć na zdjęcia
Poza tym będzie czasem lepiej i gorzej od ryzen 5600x (dużo gorszy pobór prądu w podkręconym intelu), a za 1500 zł to złoży się zestaw z ryzen 7500f i 2x16Gb DDR5.
Czas na sprzedaż tego był przed AM5.
https://www.ppe.pl/news/352091/nintendo-switch-2-w-3d-czy-tak-bedzie-wygladac-nowa-konsola.html
YouTuberka o pseudonimie "小宁子XNZ" zaskoczyła internet, prezentując wydrukowany w 3D prototyp rzekomego Nintendo Switch 2. Model powstał na podstawie niedawno wyciekłych renderów i spekulacji dotyczących nowej konsoli Nintendo.
Jestem zdania ze zdecydowanie powinny zostać jakieś podstawy elementarne - bo jak nie tu to gdzie ? Nigdzie ...
Wkuwanie na pałę jest złe - ale większość nauczycieli nie potrafi inaczej egzekwować materiału .. Ocen moze byc mniej lub więcej za to lub co innego .. Ja tam zawsze lubiłem referaty gdzie jeden z uczniów przygotowywał prezentację na jakis temat związany z przedmiotem .. A nie klasówki z wiedzy zbędnej i niepotrzebnej co tydzień ..
Niestety taka biologia czy gegra to wg nauczycieli niekończące sie zakuwanie .. a nie mozna jakis wycieczek /warsztatów zrobic ?
Jesli wytniemy to z podstawówek to dzieciaki w takim LO czy technikum będą miały przerąbane - no chyba ze tam też będzie rewolucja ?
Witam. Ktoś może wymieniał wentylator w tym zasilaczu i mógłby podpowiedzieć konkretnie na jaki wymienić. Z tego co wiem to chyba jest tam Sigma HP 120 ale z jego dostępnością może być krucho. Pozdrawiam.
Tzn. umowmy sie - jezeli obchodzi Cie absolutna cisza w idle to nie idziesz w AiO tylko w Dark Rock Pro 5. Proste.
Btw na tym wykresie nie ma AiO, o ktorym pisalem. Pomijajac juz, ze sa one dosc zwodnicze bo glosnosc szumu wentylatorow to jedno a ich pitch to co innego i tutaj zadne testy Tobie nie pomoga. Musisz sprawdzac sam na swoje ucho