Gorzej jak windforce nie będzie, chyab nie da sie w karcie 115w 82.5 stopnia przy 35db, ale pewnie trochę też gorzej jak gaming oc, stawiam gdzie 60-61 stopni przy 35db:
Nie pisałem konkretnie o Intelu tylko prognozach bezpieczeństwa dla Polski i wpływie tego na inwestorów.
I tak jak wyżej pisali inni użytkownicy, najgorzej to wygląda dla wschodniej części Polski. Bo nawet przy najoptymistyczniejszych scenariuszach dużego zaangażowania wojsk innych państw NATO, to na tamtych obszarach będą się toczyły intensywne walki. W pierwszych tygodniach będziemy się tam musieli obronić i zatrzymać rosyjskie natarcia. Oznacza to wojnę na wyniszczenie, z naszej strony tzw uporczywa obronę. Kosztem będą ogromne zniszczenia.
@lpcl Porównanie Polski z Niemcami wschód-zachod kompletnie z czapy. Polska była pod zarządem komunistow przez 50 lat. I wschód, i zachód. I to jednak zachód się wybił i były robione inwestycje, nawet przez samych komunistow. Z drugiej strony masz Niemcy które FAKTYCZNIE miały przepaść ideologii, rozwoju oraz inwestycji przez właśnie 50 lat. Kiedy zachód wypuszczał Merca 190, to wschód Trabanta.
@michaelius33 To właśnie ma służyć do grania i oglądania, ale nie programów TV(nawet w moim starym TV nie mam listy programów wyszukanej) ale czekam na moment, bo u Ojca już TV ledwo zipie, więc jakby padł to oddaję mu swój, i biorę OLEDa, ale nie mam ciśnienia, więc czekam na samoczynny rozwój wydarzeń