Forum PCLab.pl: Lab znowu muli - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (155 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 153
  • 154
  • 155
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Lab znowu muli Oceń temat: ***-- 14 Głosów

#3081 Użytkownik jest niedostępny   Vujo 

  • karbon kocham cie miloscia heteroseksualna
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2387
  • Dołączył: Wed, 16 Lip 08

Napisany 08 Lipiec 2017 - 11:27

kto mi usunal poprawnie zalozony temat w dziale sprzedam?

#3082 Użytkownik jest niedostępny   deton24 

  • beware
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7383
  • Dołączył: So, 27 Lis 10

Napisany 08 Lipiec 2017 - 12:38

Tutaj napisz jeszcze
http://forum.pclab.p...st__p__14700251
I raczej zapomnij że ktoś się przyzna jeśli wszystko grało. Such life here.

Ten post był edytowany przez deton24 dnia: 08 Lipiec 2017 - 12:41


#3083 Użytkownik jest niedostępny   Vujo 

  • karbon kocham cie miloscia heteroseksualna
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2387
  • Dołączył: Wed, 16 Lip 08

Napisany 08 Lipiec 2017 - 12:50

dobra widze, ze nie mozna podbic jednego tematu a drugiego z innym przedmiotem zalozyc, kpina

#3084 Użytkownik jest niedostępny   FlashMan 

  • The Laughing Man.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12939
  • Dołączył: Pn, 25 Paź 04

Napisany 03 Wrzesień 2017 - 17:03

Ja Cię kręcę, jeszcze komuś lab muli? W świecie darmowych gigabajtów? :E

Sorki za odkop i chętnie przygarnę procenty od szanownej ekipy moderatorskiej ;)

Pozdrowienia dla starej gwardii! :thumbup:

#3085 Użytkownik jest niedostępny   amp41 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2485
  • Dołączył: Pt, 14 Maj 10

Napisany 16 Listopad 2017 - 11:17

Odkop...pclab muli mi od paru dni...pewnie to wina opery bo na edge w porządku.

#3086 Użytkownik jest niedostępny   PrimoGhost 

  • Wracam w 2020 roku.
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7157
  • Dołączył: Wed, 23 Gru 09

Napisany 16 Listopad 2017 - 11:55

Pojadę klasykiem.... U mnie działa. Opera
'
48.0.2685.52 (PGO)

#3087 Użytkownik jest niedostępny   Hibiki 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 65
  • Dołączył: Cz, 13 Maj 10

Napisany 18 Listopad 2017 - 00:41

U mnie muli straszliwie od kilku dni niezaleznie czy otwieram Firefox czy Chrome. Zadna inna strona www nie dziła z takimi problemami. Forum tutaj tez nie chodzi zwawo.

#3088 Użytkownik jest niedostępny   bi3dron4 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 16
  • Dołączył: Pt, 08 Sty 16

Napisany 14 Grudzień 2017 - 12:16

Dlaczego PCLab ładuje mi się 30 sekund (różne przeglądarki: FF 56 i 57, Vivaldi, Chrome), a przez IE i VPN Opery 3 sekundy??

#3089 Użytkownik jest niedostępny   bi3dron4 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 16
  • Dołączył: Pt, 08 Sty 16

Napisany 21 Grudzień 2017 - 14:50

Podbijam, bo problem w ciąż istnieje. Ktoś ma jakieś pomysły?

#3090 Użytkownik jest niedostępny   deton24 

  • beware
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7383
  • Dołączył: So, 27 Lis 10

Napisany 21 Grudzień 2017 - 15:23

Ja odkąd siedzę na necie mobilnym, po prostu wiem że niektóre strony od czasu do czasu nie działają poprawnie. Bardziej bym winił providera. Problemy czasami się same naprawiały, a czasami same wracały, albo inne strony co jakiś czas głupiały.
Pomagało włączenie VPNa, albo zmiana połączenia z netem. Jak mamy normalny net, to można hotspot testowo włączyć, na mobilnym zobaczyć jak jest. Albo na innym mobilnym, innej sieci.

Ten post był edytowany przez deton24 dnia: 21 Grudzień 2017 - 15:23


#3091 Użytkownik jest niedostępny   amp41 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2485
  • Dołączył: Pt, 14 Maj 10

Napisany 21 Grudzień 2017 - 16:37

Up.Dzięki...włączenie VPN pomogło i pclab już się ładuje...a nie używam dlatego że są problemy z innymi stronami np.YT (tnie transmisje na żywo i długo wczytuje) jak mam włączony.

#3092 Użytkownik jest niedostępny   deton24 

  • beware
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7383
  • Dołączył: So, 27 Lis 10

Napisany 21 Grudzień 2017 - 16:42

Zobacz VPN Master, albo Betternet
Do samego laba możesz używać Hola VPN, działa wtedy tylko w tej przeglądarce

Czasami też pamiętam pomagało włączenie danej strony w trybie incognito.

Ten post był edytowany przez deton24 dnia: 21 Grudzień 2017 - 16:41


#3093 Użytkownik jest niedostępny   bi3dron4 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 16
  • Dołączył: Pt, 08 Sty 16

Napisany 22 Grudzień 2017 - 08:37

Tylko że to jest omijanie problemu, a nie jego usunięcie. Jakość, ani dostawca netu nie ma tu znaczenia. Takie same kwiatki mam w pracy (lokalny operator łącze światłowodowe) i w domu (orange - neo). Na jednym kompie śmiga, na innym muli. Oznacza to, że nie PCLab, czy dostawca usługi jest problemem, a lokalna konfiguracja - tylko co?..

#3094 Użytkownik jest niedostępny   deton24 

  • beware
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 7383
  • Dołączył: So, 27 Lis 10

Napisany 22 Grudzień 2017 - 11:52

Czasami tryb incognito mi pomagał w podobnych przypadkach. Może przeglądarka.
Opera ma bodaj tryb oszczędzania danych. To działa jak VPN.

  • (155 Stron)
  • +
  • « Pierwsza
  • 153
  • 154
  • 155
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych