Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

brzoza

HP LP2475w

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli nie będzie się to powtarzało to ok ale jak problem będzie się nasilał to będę musiał reklamować .Filmik który podałeś może nie jest taki sam jak z moim ale obraz trzęsie się na lewo i prawo.W każdym razie będę obserwował monitor.Dzięki za odpowiedź.Aha i co zrobiłeś?Oddałeś go do serwisu?Ile tam jest gwarancji -rok czy dwa?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musiał bym zobaczyć co jest napisane na gwarancji a szczerze mówiąc nie chce mi się jej szukać ale chyba 2. Dzwonisz do odpowiedniego działu Hp - po polsku ofkoz (warto przygotować sobie 2 numery seryjne z naklejki monitora bo podajesz je podczas rozmowy), i najlepsze najpierw oni przysyłają ci nowy a dopiero potem ty odsyłasz zepsuty wiec nie cackaj się za dużo :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście nieźle :D Jeszcze mam ponad 1,2 roku na gwarancji.Jak będzie mnie wkurzac to odeślę i po sprawie.Dzięki za odpowiedź

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Od piątku jestem posiadaczem monitora HP LP2475W - czy szczęśliwym, to się jeszcze okaże w czasie.

Jedno, comnie wkurza bardzo, to to srebrzenie na czarnym tle. Masakrycznie wkurzające, ale może się przyzwyczaję. NIe kalibrowałem jeszcze kolorów i mam pytanie, jaki profil będzie najlepszy z z tychdostępnych i jak go wgrać? CZyzmiany są odwracalne?

MOnitorek pali bardzo ładnie tzn świeci i następna rzecz, która może irytować to to, że powoli budzi się do życia ze tak to ujmę, powoli startuje ze stanu uśpienia.

Ma też pytanie jeśli chodzi o oprogramowanie do monitora display assistance.

Jak to zainstalować, aby nie instalował się program pivot pro. O ile w wersji dołączonej na łytce można to zrobić, to już w najnowszej wersji instaluje się wszystko razem, a nie mogę korzystać z wersji z płyty CD bo wymusza update do najnowszej wersji.

Program pivot pro powoduje, iż mój screenreader i syntezator mowy, z którego korzystam przy pracy na kompie wariuje i nie da się go używać bo nic nie czyta.

CZy jest jakiś inny kalibrator programowy, który możnaby skalibrować monitor?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś był zainteresowany to pojawił się (17.02.2010) nowy sterownik do tegoż monitora ;)link

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...