Forum PCLab.pl: COD 4 - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

COD 4

#1 Użytkownik jest niedostępny   Teo1990 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 330
  • Dołączył: Cz, 13 Lis 08

Napisany 06 Styczeń 2009 - 19:00

Witam . Jestem zapalonym graczem COD 4 glownie gram na zagranicznych serwach . I teraz mam pytanie czy zna ktos moze fajne polskie serwery dm i takie lepsze i gorsze (wiadomo frajda z zabijania botkow) ?

#2 Użytkownik jest niedostępny   Nesti 

  • ¡Vamos Madrid!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8212
  • Dołączył: Pn, 21 Sie 06

Napisany 07 Styczeń 2009 - 22:30

Bardziej polecam Ci tryb sd IP: 91.199.22.43:28014

#3 Użytkownik jest niedostępny   adamek456 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Nd, 18 Sty 09

Napisany 19 Styczeń 2009 - 09:15

Mam problem za każdym razem jak chcę zagraćw Call of Duty 4 na multiplejeże to podczas łączenia z serwerem wyświetla mi się że cd key jest już używany.POMOCY!

#4 Użytkownik jest niedostępny   ke3r 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1299
  • Dołączył: Wed, 08 Cze 05

Napisany 20 Styczeń 2009 - 11:31

@adamek456 albo grasz na piracie, albo ktoś ci ukradł cd-key'a

@nesti sd i publik to nie porozumienie

#5 Użytkownik jest niedostępny   adamek456 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2
  • Dołączył: Nd, 18 Sty 09

Napisany 20 Styczeń 2009 - 13:55

poprostu gdy kupiłem cod4 mój cd kay był zły i musiałemściągnąćz neta innego

#6 Użytkownik jest niedostępny   MONSTER1 

  • Księciu ciemności
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 6274
  • Dołączył: Nd, 05 Cze 05

Napisany 20 Styczeń 2009 - 14:12

Zobacz postadamek456, o 20 Styczeń 2009, 13:55, napisał(a):

poprostu gdy kupiłem cod4 mój cd kay był zły i musiałemściągnąćz neta innego


To nie dziw się że nie działa...

#7 Użytkownik jest niedostępny   ke3r 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1299
  • Dołączył: Wed, 08 Cze 05

Napisany 21 Styczeń 2009 - 13:31

Zobacz postadamek456, o 20 Styczeń 2009, 13:55, napisał(a):

poprostu gdy kupiłem cod4 mój cd kay był zły i musiałemściągnąćz neta innego

omg

#8 Użytkownik jest niedostępny   Nesti 

  • ¡Vamos Madrid!
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8212
  • Dołączył: Pn, 21 Sie 06

Napisany 21 Styczeń 2009 - 14:02

Zobacz postke3r, o 20 Styczeń 2009, 11:31, napisał(a):

@nesti sd i publik to nie porozumienie

Niekoniecznie. :} Zawsze można się czegoś poduczyć grać na takich serwerach, wiadomo, że nie ma wtedy komunikacji głosowej itp. Wiadomo nie każdy jest pub skillem, ale uwierz mi, że da się grać. Pograj dłuższy czas na takich serwerach.

#9 Użytkownik jest niedostępny   ke3r 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1299
  • Dołączył: Wed, 08 Cze 05

Napisany 21 Styczeń 2009 - 16:14

słuchaj, jak bym nie grał to bym nie pisał :)

#10 Użytkownik jest niedostępny   _stach_ 

  • Believe in Dragons
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1243
  • Dołączył: Wed, 12 Wrz 07

Napisany 01 Maj 2009 - 14:54

Zobacz postadamek456, o 20 Styczeń 2009, 12:55, napisał(a):

poprostu gdy kupiłem cod4 mój cd kay był zły i musiałemściągnąćz neta innego


Moze mamy ci podac jaki jest w oryginale? ;)

#11 Użytkownik jest niedostępny   rymek1987 

  • AntiMADRIDISTA ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9369
  • Dołączył: Nd, 15 Mar 09

Napisany 24 Maj 2009 - 14:54

A ogólnie czy Polacy są w CODA4 dobrzy?;)

#12 Użytkownik jest niedostępny   calibra22 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1661
  • Dołączył: Nd, 03 Gru 06

Napisany 24 Maj 2009 - 15:04

Zobacz postrymek1987, o 24 Maj 2009, 14:54, napisał(a):

A ogólnie czy Polacy są w CODA4 dobrzy? ;)


są najlepsi kolego :D

#13 Użytkownik jest niedostępny   rymek1987 

  • AntiMADRIDISTA ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9369
  • Dołączył: Nd, 15 Mar 09

Napisany 27 Maj 2009 - 17:26

Dajcie mi na nich namiary :szczerbaty:

#14 Użytkownik jest niedostępny   dom1nguez 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1027
  • Dołączył: Cz, 05 Lut 09

Napisany 27 Maj 2009 - 19:13

nom ja gram od premiery mma kilka turniejow za sobą ;) heh aktualnie w portugalskim teamie 3VGA, sponsorow mamy etc, xfire macie?

#15 Użytkownik jest niedostępny   pietrrokov 

  • Pan Moderator
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 5932
  • Dołączył: Pt, 06 Lut 09

Napisany 27 Maj 2009 - 19:32

Polecam serwer Pretorians Hardcore
Jak ktoś ma CoD: WaW to z chęcią się zamienię za mojego CoDa 4!!!
Już od dzisiaj mam klucz do CoD: WaW.
Grę oryginalną posiadałem już wcześniej :P

Ten post był edytowany przez pietrrokov dnia: 02 Czerwiec 2009 - 15:32


#16 Użytkownik jest niedostępny   electro-house 

  • KKS
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1124
  • Dołączył: Nd, 03 Sie 08

Napisany 28 Maj 2009 - 20:58

Zobacz postpietrrokov, o 27 Maj 2009, 19:32, napisał(a):

Polecam serwer Pretorians Hardcore
Jak ktoś ma CoD: WaW to z chęcią się zamienię za mojego CoDa 4!!!

Szukasz tylko cd-keya czy całą grę z opakowaniem?

#17 Użytkownik jest niedostępny   rymek1987 

  • AntiMADRIDISTA ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9369
  • Dołączył: Nd, 15 Mar 09

Napisany 30 Maj 2009 - 16:47

Jaki tryb preferujecie?Normalny czy Hardcore?Ja osobiście uważam że normalna sieczka mija się z celem.Siepiesz do kolesia pół magazynka , pada po 3 hedzie?Co to jest?

Hardcore to jest to co można określic mianem REALIZMU.Jeden strzał = jeden trup.

Macie jakieś polskie servy na harda gdzie jest jakaś normalna wojna?;) Chodzi mi o servy gdzie nie grają 10 - 15 latkowie na hacksach

#18 Użytkownik jest niedostępny   electro-house 

  • KKS
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1124
  • Dołączył: Nd, 03 Sie 08

Napisany 31 Maj 2009 - 23:14

Zobacz postrymek1987, o 30 Maj 2009, 17:47, napisał(a):

Jaki tryb preferujecie?Normalny czy Hardcore?Ja osobiście uważam że normalna sieczka mija się z celem.Siepiesz do kolesia pół magazynka , pada po 3 hedzie?Co to jest?

Hardcore to jest to co można określic mianem REALIZMU.Jeden strzał = jeden trup.

Macie jakieś polskie servy na harda gdzie jest jakaś normalna wojna?;) Chodzi mi o servy gdzie nie grają 10 - 15 latkowie na hacksach

Ja tam wole hardcore, bo jak mam z Barretta (w końcu pocisk 12,7x99 mm BMG) władować z kolesia z 3 pociski (i jak ma jeszcze perka na dodatkowe życie to i więcej :E) to wolę podziękować. Najlepiej gdy na serwie są zabronione perki męczennik, ostatni batalion i wszelkiego rodzaju tuby i RPG.

Z polskich serwerów:
212.51.216.68:28970 - tylko S&D tam grają. W miarę kulturka. Wywalają za przeklinanie i obrażanie innych graczy.

#19 Użytkownik jest niedostępny   rymek1987 

  • AntiMADRIDISTA ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 9369
  • Dołączył: Nd, 15 Mar 09

Napisany 02 Czerwiec 2009 - 12:09

Luknę na ten server , oczywiście.W jakiej to wersji?1.7?Bo ja preferuję 1.6;)

#20 Użytkownik jest niedostępny   electro-house 

  • KKS
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1124
  • Dołączył: Nd, 03 Sie 08

Napisany 05 Czerwiec 2009 - 18:22

Zobacz postrymek1987, o 2 Czerwiec 2009, 13:09, napisał(a):

Luknę na ten server , oczywiście.W jakiej to wersji?1.7?Bo ja preferuję 1.6;)


1.7

Jak mam okazję to spytam - dlaczego preferujesz 1.6?

Zajrzyj jeszcze tu:
http://www.serweryco...rwery-cod4.html

  • (3 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych