Forum PCLab.pl: Gothic 2 - wątek zbiorczy - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (26 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Gothic 2 - wątek zbiorczy

#1 Użytkownik jest niedostępny   ASK 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3937
  • Dołączył: Nd, 08 Wrz 02

Napisany 04 Maj 2003 - 15:23

Ta gra powala, przynajmniej mnie. Kto grał w 1. część na pewno nie będzie zawiedziony. Kto nie grał, niech najpierw zagra w Gothica 1. W drugiej częsci spotyka się dużo osób z pierwszej. Na dodatek swiat Gothica 1 jest jakby jedną z cześci świata Gothica 2

#2 Użytkownik jest niedostępny   Hoodys 

  • +銗+Kombinator+銗+
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11433
  • Dołączył: Pt, 06 Wrz 02

Napisany 15 Maj 2003 - 20:46

No własnei na jakim jestescie etapie jesli chdozi o tą gre:)????????

#3 Użytkownik jest niedostępny   MorTy 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 20
  • Dołączył: Cz, 13 Lis 03

Napisany 24 Listopad 2003 - 20:30

Znacie jakieś sekrety do gothica II?

#4 Użytkownik jest niedostępny   omlet 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 74
  • Dołączył: Cz, 24 Lip 03

Napisany 22 Grudzień 2003 - 22:46

Ostatnio dopadłem i skończyłem Gothic'a ale super gierka
moze wie ktoś czy jest cos podobnego nie koniecznie musi być nowe

#5 Użytkownik jest niedostępny   tomek8 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Cz, 22 Kwi 04

Napisany 27 Kwiecień 2004 - 09:34

hm duzo bardzo duzo tych problemow z gothic ale ja niestety nie bede ostatni. Jakis czas temu zapytalem jak zebrac w czesci pt. rozstanie 4 kolesi dzieki za odpowiedzi dla wszystkich :) ale po drodze do tego etapu ukatrupilem paru kolesi tzw. dobrych i nie wiem czy to nie byli przypadkiem ci o ktorych chodzi tak wiec jezeli moze ktos z was pamieta imiona tych 4 koklesi to bylbym kurna wielce zobowiazany. hej

#6 Użytkownik jest niedostępny   tomek8 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Cz, 22 Kwi 04

Napisany 04 Maj 2004 - 12:12

hej jestem na czesci rozstanie i mam odnalezc sposob na otworzenie ksiegi dwor irdorath. bylem juz u ziomka imieniem talamon w klasztorze dostalem ta ksiege ale dalej ni w zab nie wiem co dalej. powoduje to ze nie moge zebrac ekipy na statek ktorym mam wyruszyc na ta wyspe.zaznaczam ze wszystkiem inne misje jakie mi zostaly to jakies duperele ktore nie sa wazne .pomozcie bo slecze nad tym juz dobry tydz. i przepalam tranzystory a nic sie nie urodzilo.

#7 Użytkownik jest niedostępny   delphi22 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 34
  • Dołączył: Wed, 21 Lip 04

Napisany 22 Lipiec 2004 - 18:46

Czy bprzeszedł ktos juz całego gothicka II bo ja jestem w III Poziomie i musze przyniesc złoto dla Diega tylko nieweim gdzie jest to złoto prosze o pomoc z odnalezeiniem złota Diega :question: :question:

#8 Użytkownik jest niedostępny   padre09 

  • Spamer :D
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 694
  • Dołączył: Nd, 12 Wrz 04

Napisany 26 Wrzesień 2004 - 15:06

Gram w ta gre juz którys raz z koleji ale nie potrafie zrobic dwóch rzeczy:
1.Nie potrafie nigdzie znalezc ŁOJU potrzebnego do odblokowanie kolowrotu..
2.Nir wiem jak przejsc przez palisade orków...

JESLI KTOS WIE TO NIECH PORADZI!!!!!

#9 Użytkownik jest niedostępny   veelck 

  • 0x50434c61622e706c 0x52754c655a
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1289
  • Dołączył: Pn, 31 Mar 03

Napisany 04 Maj 2003 - 20:33

fajnie, chetnie zagram, a moze mi ktos podeslac na maila?? :P (joke)
ale tak na serio to wlasnie probuje dorwac i ni chu#$ nie ma :(
ile trza czekac zeby sie to "legalnie" pojawilo na kasi??

#10 Użytkownik jest niedostępny   ArturNOW 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5079
  • Dołączył: Nd, 01 Wrz 02

Napisany 04 Maj 2003 - 21:07

nie wiem, ja tam jedyneczkę skasowałem po kilkudziesieciu minutach, moze juz mnie gierki nie bawią :D

#11 Użytkownik jest niedostępny   ASK 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3937
  • Dołączył: Nd, 08 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 00:01

Cytuj

fajnie, chetnie zagram, a moze mi ktos podeslac na maila?? :P (joke)
ale tak na serio to wlasnie probuje dorwac i ni chu#$ nie ma :(
ile trza czekac zeby sie to "legalnie" pojawilo na kasi??


Jest już na mułku polska wersja

#12 Użytkownik jest niedostępny   ASK 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3937
  • Dołączył: Nd, 08 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 00:05

Cytuj

nie wiem, ja tam jedyneczkę skasowałem po kilkudziesieciu minutach, moze juz mnie gierki nie bawią :D


Heh, ja zazwyczaj w żadną grę nie gram długo bo nudzi mi sie szybko. Jednak klimat Gothic 1 bardzo mi sie podobał muszę pograć w jego drugą część

#13 Użytkownik jest niedostępny   Hoodys 

  • +銗+Kombinator+銗+
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 11433
  • Dołączył: Pt, 06 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 02:33

ja jzu zaczyanm polowac na polska wersje, ostatecznie moglbym zassac angola ale po problemach jakie mialem gdy zassalem gothica 1 ang to wole dluzej poszukac i zassac w pl:)

#14 Użytkownik jest niedostępny   ASK 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3937
  • Dołączył: Nd, 08 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 08:34

Ja już gram w polską wersję. Jest super.

#15 Użytkownik jest niedostępny   Pavlo 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1488
  • Dołączył: Wed, 11 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 11:20

ja mam juz od dwuch tyodni i jeszcze niemiałem czasu zainstalowac :-)

[Edytowane: 5/5/2003 przez Pavlo]

#16 Użytkownik jest niedostępny   wiegul 

  • Tytuł / Ranga użytkownika
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 21898
  • Dołączył: Cz, 19 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 11:46

a ja bym chciał sobie w to popykac ale nie mam na gierki czasu :cry:

#17 Użytkownik jest niedostępny   veelck 

  • 0x50434c61622e706c 0x52754c655a
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1289
  • Dołączył: Pn, 31 Mar 03

Napisany 05 Maj 2003 - 14:09

Cytuj

Jest już na mułku polska wersja  


a moze jeszcze gdzies ? cos mi na mule wymula ;) nie wiem o co chodzi ale jakis error wyskakuje przy wyszukiwaniu i nie mam polskiej wersji... a tez wolalbym sie nie meczyc :) a moze cos zle robie? jakas mala instrukcja? albo stronka pl? (ew. engish)
thnx

#18 Użytkownik jest niedostępny   veelck 

  • 0x50434c61622e706c 0x52754c655a
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1289
  • Dołączył: Pn, 31 Mar 03

Napisany 05 Maj 2003 - 17:19

cos dorwalem - na www.osiolek.com znalazlem wszystkie cd (3 sa nie??) i probuje przyssac przez eDonkey'a ale idzie chu#%$o - caly czas "Looking..." raz poraz cos niby chwyci na 5 min. tak z megatransferem 0.1-0.5 kb/s i pozniej dalej "szuka" niby... to tak zawsze jest czy tylko mam pecha i pozniej chwyci??

#19 Użytkownik jest niedostępny   ASK 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 3937
  • Dołączył: Nd, 08 Wrz 02

Napisany 05 Maj 2003 - 20:25

Cytuj

cos dorwalem - na www.osiolek.com znalazlem wszystkie cd (3 sa nie??) i probuje przyssac przez eDonkey'a ale idzie chu#%$o - caly czas "Looking..." raz poraz cos niby chwyci na 5 min. tak z megatransferem 0.1-0.5 kb/s i pozniej dalej "szuka" niby... to tak zawsze jest czy tylko mam pecha i pozniej chwyci??


Ja miałem w takim razie szczęscie. Mnie gdzieś po 4 dniach ścianeło się (komp nie cały czss chodził).
To od ilu osób ściagasz zależy chyba na jakim serwerze jestes zalogowany. Chyba na silent bob jest najwiecej Polaków. Z tym ze ja nigdy nie mogłem sie tam dostać bo zawsze był pelny i najczesciaej bylem na probenprinz (jest ich chyba wiecej niz 1)albo na emule server no 2

[Edytowane: 5/5/2003 przez ASK]

#20 Użytkownik jest niedostępny   veelck 

  • 0x50434c61622e706c 0x52754c655a
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1289
  • Dołączył: Pn, 31 Mar 03

Napisany 06 Maj 2003 - 15:04

a czy powodem tego 'wolnego sciagania'(jezeli mozna to nazwac sciaganiem) moze byc to, ze mam lowID na edonkey'u?? mozna jakos to zmienic? (patrzylem na ta str. co tam niby polecaja ale nie pomoglo cos ustawianie zone alarmu i przestawianie portow)
dzieki :)

[Edytowane: 6/5/2003 przez veelck]

  • (26 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych