Skocz do zawartości
Gość evelan

Targowisko

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry pomysł, sam już dawno coś podobnego chciałem zrobić, ale dochodziłyby głosy, że tutaj wszystko jest odgapione właśnie z działu Xboxa. :E

P.S Mam te gry, ale nie na sprzedaż. Bo są świetne. :E

Po przemyśleniu w sumie mam na wymianę Heavenly Sword, a gra jaka mnie najbardziej interesuję to Burnout Paradise, stan musi być przynajmniej bdb, bo HS jest w stanie praktycznie wzorowym jak na używkę ( w sumie to jest zero rysek, przetarć. :E )

Wymienię Heavenly Sword na Burnout Paradise, ale inne gry też biorę pod uwagę.

P.S Tylko bez podawania crapów typu Quake Wars

Nieaktualne.

Edytowane przez Nesti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sory za OT, ale tego typu jest dział Wymeinie/Sprzedam/Kupie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość evelan

ale tam są oferty wszystkiego a ty gier tylko na ps3/psp/psx/ps2 itd.

Edytowane przez evelan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu tylko gier ps3? Moze lepiej bylo by dodac ps2 i psp :]?"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Popieram.Znalazłoby się wiele chętnych osób na takie oferty(w tym ja :E )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprzedam:

Little Big Planet-stan idealny jak nowy, nie było żadnych problemów z grą :)

cena - 120 zł w Koszalinie !

Edytowane przez kris66pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość evelan

nie bo ja nie mam PSP ani PS2 więc nie potrzebuje :lol2: żart :P piszcie na jaką konsolę chcecie i już :)

sprzedam:

Little Big Planet-stan idealny jak nowy, nie było żadnych problemów z grą :)

cena - 120 zł w Koszalinie !

hmm może za 90zł :)

bo za 120zł to ja nową mogę mieć :/ na allegro

Edytowane przez evelan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
hmm może za 90zł :)

bo za 120zł to ja nową mogę mieć :/ na allegro

za 100 zl bo jest jak nowa :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość evelan
za 100 zl bo jest jak nowa :E

umowa stoi panie kris66pl :E

ale przesyłka to paczka priorytetowa :) więc powiedz mi ile wyniesie koszt :)

może przez allegro to załatwimy i wpłata na konto? :D

bo nie chce mi się do bankomatu latać :lol2:

dałbyś mi jeszcze jakieś zdjęcia? :D

PS będę wielce rad jeśli dodasz mnie do listy przyjaciół na PSN :D

Edytowane przez evelan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam/Wymienię Tom Clancy's Rainbow Six Vegas na PSP, stan super idealny, cena jaka mnie interesuje to 60 zł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie aktualne :)

Edytowane przez Axel333

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupię: FIFA 09 tylko Szczecin - kupione :)

Edytowane przez macie80

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość evelan
Kupię: FIFA 09 tylko Szczecin

na jaką konsolę? :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienię Mirror's Edge na Dead Space / Midnight Club: Los Angeles / Bioshock/ Prince of Persia/ .To gry które interesują mnie najbardziej, oczywiście inne pozycje też mile widziane. :)

nieaktualne. :E

Edytowane przez Nesti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Sprzedam LBP tylko w Koszalinie ..

Za ile? ;]

edit:

chce ktoś oddać za bezcen swoje ps3?

Edytowane przez ziCk_lodz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Czemu uważasz, że remake'i miałyby być tańsze od nowych gier? To nie remastery, gdzie podbito pewne parametry z istniejących produkcji tylko gry oparte na pierwowzorze, tworzone od podstaw, zwykle przez nowe zespoły.
    • Po prostu niewiedza i głupota. No chyba że przyznamy że ~9% społeczeństwa w Polsce to naziści w dodatku popierający rosję.  To są pozory. Lewica poza tym co wymieniłeś już nic innego nie ma, żeby się wyróżnić, więc w to biją, bo liczą na jeszcze więcej emocji dot. elektoratu żeńskiego. Reszta jej postulatów jest kopiowana przez piss i KO, które mają 10-krotnie większy zasięg. Raczej pod rządami Czarzastego Lewica nie będzie blokować ważniejszych reform, a przebić się ze swoimi feministycznymi bzdurkami i tak nie mają szans. Im gorzej będzie tym bliżej do jednej listy. 
    • Obecnie najdłuższy obiektyw to 100. Chciałbym pobawić się dalszymi ogniskowymi, przez lata zawsze  byłem w centum akcji z 24 i 50, a teraz chętnie bym pocykał rekreacyjnie jakieś pierdoły z daleka. Mazury, Góry, czasem do miasta zabrać. Jeżeli nie masz tych szkieł to masz alternatywę czy zrezygnowałeś z długich ogniskowych?
    • Do sprzedania kilka podzespołów z komputera: 1. Płyta główna Gigabyte GA-B85M-HD3 R4 wraz z procesorem niskonapięciowym Intel Core i3 4130T. TDP procesora tylko 35W. Procesor w wersji box wraz z fabrycznym chłodzeniem Intel. Zainteresowanym mogę sprzedać oddzielnie płytę albo procesor. https://allegrolokalnie.pl/oferta/plyta-gigabyte-gab85mhd3-r4-procesor-i3-4130t 2. Pamięć RAM Geil Value Plus DDR3 8 GB 1600 MHz w dwóch modułach po 4 GB. https://allegrolokalnie.pl/oferta/pamiec-ram-geil-value-plus-ddr3-8gb-1600-mhz-2x4gb 3. Dysk SSD Plextor M5S 128 GB. Dysk jeszcze na pamięciach typu MLC. https://www.olx.pl/824051150/?bs=olx_pro_listing Wszystkie komponenty sprawne, używane do dzisiaj.
    • No, Polska jest obłędnie droga.  Lampiony są tradycyjnym elementem wystroju w tych okolicach. Tak a propos cen, przykładowe, niektóre wyraźnie turystyczne (wyższa z zakresu). 1zł=5400VND, czyli 10000VND to jakieś 1.85zł. mała woda: 3000-5000VND duża woda: 10000-15000VND piwo puszka 0.33 lokalne, w sklepie: 11000-15000VND piwo w knajpie 0.33 butelka, lokalne: 10000 (to już duża rzadkość)-20000VND danie w knajpie dla lokalsów, albo taniej turystycznej: 20000-55000VND to samo w knajpie w centrum starówki, podobno gorszej jakości: 280000VND+tax bánh mì: 20000-35000VND butelka lokalnego, tragicznego w smaku wina (wpływy francuskie): 120000-180000VND butelka wina importowanego: 250000-400000VND przejazd kilkanaście km grabem motocyklem: ~70000VND/osoba przejazd kilkanaście km grabem autem: 180000VND przejazd 120km luksusowym vip busem z fotelami z masażem itd: 500000VND/osoba przejazd 90km prywatnym samochodem przewoźnika, na wypasie: 1200000-1500000VND. Grab to okolice pod 1.8M VND. wejściówka do wybranych z większej puli 5 zabytków (kiepskie) w Hoi An: chyba 120000VND/osoba wejściówki do krypt imperatorów, albo fortecy w Hue: 100000-250000VND niektóre towary potrafią być bardzo drogie, przykładowo: kilogram jabłek w supermarkecie to ~200000VND, kilogram krewetek 200000-400000VND, wszelki sprzęt, kosmetyki importowane z zewnątrz - ceny europejskie, albo wyższe To są stosunkowo wysokie ceny, popandemiczne. Chętni sobie porównają do własnych cen lokalnych Wracając do zdjęć: Wieczorami lampiony i inne światła są zapalane i wtedy jest nawet przyjemnie. Może nie licząc naganiaczy, którzy sprzedają papierowe (banalne) łódeczki ze świeczką w środku do puszczenia na rzekę (koszt: 10000VND, niecałe 2zł). Naganiacze od łódek są głównie aktywni w ciągu dnia, kiedy nie mają klientów. CDN.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...