Skocz do zawartości
Gość evelan

Targowisko

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam SAW II Flesh & Blood (wersja PROMO, w pudełku z oryginalną okładką) - 40 zł (wysyłka listem poleconym ekonomicznym wliczona w cenę). Odpakowane - stan idealny.

Edytowane przez qjin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam SAW II Flesh & Blood (wersja PROMO, w pudełku z oryginalną okładką) - 40 zł (wysyłka listem poleconym ekonomicznym wliczona w cenę). Odpakowane - stan idealny.

qjin dołączyłeś do konsolowego bractwa ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

qjin dołączyłeś do konsolowego bractwa ? :)

Nie, ale co się odwlecze, to nie uciecze. :P

Dostałem to i po prostu jest mi niepotrzebne - tym bardziej, że to i tak nie mój gatunek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam FIFE 11 w idealnym stanie (premierówka). 40zł + przesyłka.

Oryginalny headset PS3 z pełnym zestawem - stan idealny, praktycznie nie używany. 75zł + przesyłka.

Edytowane przez ginn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale zdjęcie to chyba kalkulatorem robiłeś :E

pozdro

kamerką internetową, bo lustrzanka oddana do reklamację, z resztą kto tak bardzo przygląda sie pudełkom z gier? a tak btw to nie miejsce na dyskusje i tłumaczenie się

Edytowane przez mupetko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam do sprzedania konsole PSP SLIM 2003 + karta 4GB + zamykany pokrowiec + oryginalna ładowarka (wtyczka UK, wymagana przejściówka). Konsola nigdy nie naprawiana w bardzo dobrym stanie, minimalne ślady użytkowania (nie jest to sprzęt nowy i nigdy nie będzie tak wyglądał). KONSOLA TRWALE PRZEROBIONA, SOFT 6.20 PRO-B9, CZĘŚCIOWO SPOLSZCZONE MENU, CHODZI NA NIEJ PRAKTYCZNIE WSZYSTKO. Wszystko w 100% sprawne, bateria trzyma kilka godzin grania, wszystkie przyciski działają, brak niepokojących hałasów z wnętrza konsoli. UDZIELAM 14 DNI GWARANCJI NA DOKŁADNE SPRAWDZENIE SPRZĘTU !!

GG 31433200

tel. 695-773-036

Link do aukcji allegro:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1823055797

Pozdrawiam Paweł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Gran Turismo 5 PL oraz CoD Black Ops.

Około 100zł za każdą z gier (piszcie jeżeli chcecie negocjować - jestem na to otwarty).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Sprzedam Heavy Rain Move Edition - premierowa, polska wersja językowa, stan bdb, płyta lustro. Cena: 76 zł + 7 zł przesyłka listem poleconym priorytetowym w bąbelkowej kopercie.

Ewentualnie zamienię na Gran Turismo 5, w polskiej wersji językowej, najlepiej premierową, stan bdb. Lub na God of War: Collection (GoW 1&2), stan bdb, lub God of War 3, w polskiej wersji językowej, stan bdb.

Edytowane przez MikeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Deus Ex: Bunt Ludzkości 3xPL, Idealny stan. 150 zł z wliczoną wysyłką i gra leci do was.

Możliwe allegro, ale doliczcie sobie wtedy 5zł ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Deus Ex: Bunt Ludzkości 3xPL, Idealny stan. 150 zł z wliczoną wysyłką i gra leci do was.

Możliwe allegro, ale doliczcie sobie wtedy 5zł ;)

Zasugeruję żebyś ceny sprawdził bo tak nigdy nie sprzedasz, jeszcze doliczając 5zł za aukcję ;)

Edytowane przez Kowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Enslaed stan idealny do sprzedania 35zł + 7zł kw (polecony priorytet)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienię Enslaved + transformers war of cybertron za coś fajnego, L.A Noire, Mortal Kombat. Jestem otwarty również na inne propozycję.. ewentualnie mogę dopłacić do jakiegoś nowego hitu jak resistance 3, lub dead island :P 

Edytowane przez bako

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienię:

Uncharted 2 PL

GT5p

Warhawk

Killzone2 PL

Resistance2

Wszystko w idealnym stanie tylko R2 ma lekko pęknięty środek, dosłownie 3mm, w żaden sposób to nie wpływa na grę ani szybkość wczytywania gry. Pęknięcie nie doszło do strefy zapisy gry, jest na przezroczystym plastiku. Poprzedni właściciel był kretynem i nie umiał nacisnąć na guziczek, żeby płyta wyskoczyła :/

Zamienię na jakieś exclusivy najlepiej. Mogę dać kilka gier za jedną, oczywiście za droższą.

Najbardiej poszukiwane gry to dantes inferno, castelvania, heavi rain, god of war 3, killzone 3, red dear r., metal gear s., mafia 2, haze, la noire, bioshock2, enslaved... Bardziej interesuje mnie dobry singiel lub coop 2 players na jednej konsoli.

Mogę dopłacić kilka dyszek.

Propozycje na PW lub gg 6646459

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Sprzedam Heavy Rain Move Edition - premierowa, polska wersja językowa, stan bdb, płyta lustro. Cena: 76 zł + 7 zł przesyłka listem poleconym priorytetowym w bąbelkowej kopercie.

Ewentualnie zamienię na Gran Turismo 5, w polskiej wersji językowej, najlepiej premierową, stan bdb. Lub na God of War: Collection (GoW 1&2), stan bdb, lub God of War 3, w polskiej wersji językowej, stan bdb.

Schodzę za Heavy Rain Move Edition do 69 zł + kw (gra zawiera DLC Taxydermist, do działania oczywiście nie wymaga Move), niżej nie zejdę.

Jeśli chodzi o Gran Turismo 5, GoW III i GoW Collection, to jakby ktoś miał te gry na sprzedaż, to prosiłbym o informację na PW (wymiana za HR dalej możliwa).

Edytowane przez MikeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

GoW III już wylicytowałem na Allegro, sorry.

------------------------------

Aktualnie oferta wygląda tak:

Sprzedam Heavy Rain Move Edition - premierowa, polska wersja językowa, stan bdb, płyta lustro. Gra zawiera DLC "Taxydermist". Do działania oczywiście nie wymaga Move, wystarczy sam pad. Cena: 69 zł + 7 zł przesyłka listem poleconym priorytetowym w bąbelkowej kopercie.

Ewentualnie zamienię na Gran Turismo 5, w polskiej wersji językowej lub na Shift 2: Unleashed. Mogę też kupić którąś z tych dwóch ścigałek w dobrej cenie.

Edytowane przez MikeL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli mielibyście jakieś gry w okazyjnych cenach to ślijcie mi pw, bo mam ochotę kupić jakąś nową grę :E .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam gry na PS3

Mortal Kombat -99 zł (niewykorzystany online pass)

CoD Modern Warfare 2 PL - 50 zł

Havenly Sword - 29 zł

Możliwe gametrade,allegro

Edytowane przez Jamie84

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi