Skocz do zawartości
Gość evelan

Targowisko

Rekomendowane odpowiedzi

Sprzedam slot z Warhammer 40000 Space Marines + Warhammer 40000: Kill Team + Call of Duty Classic 47 PLN.

Edytowane przez Jaycob

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam Buzz: Świat Quizów z 8(ośmioma) buzzerami. Cena do ustalenia, PW, gg:6830019.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienię

Red Dead Redemption - płyta idealna, bez rysek, dodatkowo książeczka i mapa.

Interesują mnie gry na ps3; metal gear solid 4, l.a noire, mafia 2, killzone 3, god of war 3, heavy rain, resistance 3, castlevania, dantes inferno i inne

Do wymiany mogę dodać resistance2 lekko pęknięte na środku (nie pogłębiające się pęknięcia, w niczym nie przeszkadzające) gra działa w 100%.

Oczywiście również mogę dopłacić do lepszej gry.

Propozycje PW/gg 6646459

Edytowane przez Plut3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienie się xbox 360 arcade bez dysku karta pamięci 256mb (komplet, gwarancja mija za parę miechów, nigdy nie serwisowana, mało grana, nie przerabiana, wszystko jak nowe, komplet sklepowy) + Table Tennis, Snajper, Bourne Conspiracy, Medal of Honor Airborne na PSP w równie dobrym stanie i niskim starzem. Peace.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam slot z Warhammer 40000 Space Marines + Warhammer 40000: Kill Team + Call of Duty Classic 47 PLN.

Ile byś chciał Jaycob za samego Warhammera 40000 + kill team? Bo CoD mnie nie interesuje

Edytowane przez kochan4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienie się xbox 360 arcade bez dysku karta pamięci 256mb (komplet, gwarancja mija za parę miechów, nigdy nie serwisowana, mało grana, nie przerabiana, wszystko jak nowe, komplet sklepowy) + Table Tennis, Snajper, Bourne Conspiracy, Medal of Honor Airborne na PSP w równie dobrym stanie i niskim starzem. Peace.

Ale na co chcesz się zamienić? Ja mogę ci dać PS2 z kompletem gier i Gameboy Advance dorzucę :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ile byś chciał Jaycob za samego Warhammera 40000 + kill team? Bo CoD mnie nie interesuje

Sorry, nie aktualne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ale na co chcesz się zamienić? Ja mogę ci dać PS2 z kompletem gier i Gameboy Advance dorzucę :E

przecież napisałem, że na PSP skrót od PlayStation Portable, tak? chyba, że jestem za murzynami parę lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzedam lub zamienię:

1 - Resistance 2 bez żadnych rys jednak jest lekko popękana na środku (2mm), w niczym to nie przeszkadza, płyta działa w 100%, pęknięcia się nie pogłębiają - daję gwarancję na to 14 dni, cena 10zł

2 - Red Dead Redemption stan idealny, bez rys, bez pęknięć :) książeczka i mapa, cena 57zł

Jeśli na zamianę to pisać propozycje, ale raczej interesują mnie exclusivy bądź jakieś strzelanki; mafia2, call of druty...

Wszelkie pytania na PW/GG 6646459 (zawsze niewidoczny)

Edytowane przez Plut3k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupie gry do prywatnej kolekcji - tylko konkurencyjne ceny!

Mile widziane sportowe, strzelanki.

PW/GG - 729 69 10 (zawsze niewidoczny)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi