Natywne 4K wszystko na Ultra+RT i mam 30 klatek WTF? XD
Dopiero jak DLSS (jakość) włączę to jest 60+ szkoda, że przerywniki mają locka na 30. Wygląda ładnie, świetny HDR. Ta muzyka z początku jak list dostajemy złoto! Detale typu powiewająca firanka w oknie od wiatru też miłe dla oka. No nic wracam grać dalej, nigdy nie miałem wcześniej kontaktu z tą serią.
czyli wgrałeś nowy bios na 3600 z tydzień temu, normalnie chodził, resetowałeś, w biosie nic nie musiałeś ruszać itd itp, no cuda
potem zmieniłeś na 57x3d, po trzech restartach odpalił, zapewne miałeś info że procesor zostal zmieniony, naciśnij f1 , bios do domyślnych,w chodzi do biosu, tu już normalnie...
dostałeś tip w innym temacie żebyś zmienił z uefi na csm, bo masz partycję w MBR, ruszyło, pomogło...
o wiele prościej by było gdybyś pisał w jednym temacie i tez tutaj było wszystko,
to w końcu masz partycję w tym MBR czy nie ?
wiersz poleceń i wklep:
diskpart
a następnie:
list disk
Jeżeli dysk korzysta z partycji GPT będzie przy listingu takowa oznaczona gwiazdką
Miui już nie ma, jest hyperOS. Tych problemów co wymieniłeś nie ma od lat.
S24 ultra ma 1/5 rzeczy, które Xiaomi 14 Ultra oferuje.
Mam 13 ultra, robię często fotki ultra szerokim kątem i jakość jest ok, patrząc na kąt 122 stopni.
Wiedźmin 4 zapowiada się wybornie. Nie dość, ze potencjalny woke, to jeszcze z zacinkami. Tima razem z tym jego gównianym sklepikiem i silnikiem powinno się zrzucić do wulkanu .