Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Pumar

Recenzja Monitora Lg W2261V-PF

Rekomendowane odpowiedzi

Update: dodałem zdjęcia kątów, co prawda niezbyt wyszły ale zawsze cuś:P

karwiin no u mnie jest jak jest:P A na pewno zatwierdzasz to potem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak zatwierdzam a co u ciebie sie dzieje przy ustawieniu "film" na stronach www bo u mnie absolutnie nic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pewnie nie ustawiałeś jasności itp na początku i masz podobne do tej z filmu wiec nie widzisz roznicy, ale zobacz np jakies ciemne strony etc, wtedy sie zmniejsza/zwieksza jasność.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pumar ustawiłem monitor na film i za cholerę nie zachowuje sie on tak jak u ciebie

czyli u mnie jasność jest stała

A ustawiłeś PROFIL, czy f-ENGINE w tryb "Film"?

Ustaw Profil i zobacz, czy działa :P

Jak coś, to u mnie wygląda to wyśmienicie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No już hula jak należy

powiedźcie jak to jest z materiałem hd 720 odpaliłem taki film i mimo proporcji tego monitora 6:9 nadal na górze i dole są czarne pasy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo 720p znaczy ze ma szerokość 1080 a wysokosc moze mieć jakąkolwiek, to po prostu zależy od ripu/sourca, tak samo FullHD cześto jest 1920 x 800 czy iles

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Update: dodałem zdjęcia kątów, co prawda niezbyt wyszły ale zawsze cuśsmilies/tongue.gif

mógl byś zrobić takie same zdjęcia w czerni tylko ja będzie ciemno i bez rzadnego sztucznego oświetlenia? bardzo bym cię prosil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
No już hula jak należy

powiedźcie jak to jest z materiałem hd 720 odpaliłem taki film i mimo proporcji tego monitora 6:9 nadal na górze i dole są czarne pasy

coś Ci pokażę

http://en.wikipedia.org/wiki/16:9#16:9_standard

można się załamac, zobacz ile jest standardow :)

zasadniczo nie ma (i chyba predko nie bedzie bo wygladalo by to dziwacznie) monitorów/telewizorów tak panoramicznych jak film w kinie, jak bedziesz ogladal nastepnym rzem film w kinie to przygladnij sie.

16:9 jest standardem w TV DVD czy BluRay ale filmy z kina jesli nie maja tracic obrau po bokach musza miec pasy, inaczej mial bys obraz rozciagniety w pionie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę wychylenie w przód trochę małe... a u mnie biurko wysokie, fotel na którym oglądam filmy niski... więc przeważnie patrzę od dołu, trochę boję się tego przekłamania. Ale muszę zamienić mój lipny Philips 22" na coś z ładniejszymi kolorami i lepszym kontrastem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odświeżam troche temat, bo mam pytanko. Czy to będzie dobry monitor do grania? Zależy mi na tym czy obraz będzie o wiele lepszy od mojego 19 calowego asusa vw192s?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...