Kurczak no właśnie, chyba to wina błędów po stronie kieszeni USB, bo tam najpierw podpinałem dysk, teraz wpiąłem pod PC bezpośrednio na sata i już poprawnie działa, co dalej jest zagadką dlaczego w laptopie wszystko się sypie?
Dlaczego w pewnym momencie nastepuje reset i ładowanie windows w nieskonczonosc, jeszcze przelece ram mem testem.
Ale zbierałem na nią rok + jeszcze ze sprzedaży obecnej dokładam nie wygląda to tak zle przy cenie za jaką kupowałem obecną kartę która oferuje połowę wydajności np 6950xt Państwo cie okrada od lat nie zauważyłeś ale nie ma co ciągnąć tematu skoro myślisz że wszystko jest w normie.
Może po prostu miałeś pecha i drugi dysk też pada, nie spotkałem się z czyms takim aby laptop uszkadzał sam z siebie sprawne dyski, jak podłączysz ten dysk goodrama pod inny np stacjonarny pc to też takie błędy pokazuje w hdtune?
To twoje uczynki, a nie moje ale nie pisz o biedzie w momencie kiedy chcesz zmienic karte graficzna i chwalisz sie, ze mozna sciagnac pirata Biedny nie wydaje 3k na gpu Mnie tam nikt nie okrada wiec nie do konca rozumiem twoje tlumaczenie. Sam za gowniaka sciagalem piraty ale wtedy zlotowki nie mialem a jadlem to co rodzice dawali na stole. Dzis zarabiam na siebie i na swoje zajawki, ale pisac o biedowaniu jednoczesnie zastanawiajac sie jakie gpu kupic i to za 3k
Moglbys podac lepszy argument Dzis jak mnie na cos nie stac to nie stac, nie uciekam sie do zlodziejstwa czy okradania.
Swiat jest zly to mozna wszystko usprawiedliwic
W dużej mierze wina podejścia rządu podczas covida właśnie między innymi do szczepień owego covida i dalej się niczego nie nauczyli i teraz dalej podobnie chcą robić ze szczepieniami.
https://portal.abczdrowie.pl/beda-kary-za-brak-szczepien-mz-zapowiada-duze-zmiany
Teraz MZ zapowiada uszczelnienie systemu monitorowania realizacji obowiązkowych szczepień. Wśród propozycji przedstawionych przez dyrektora Departamentu Zdrowia Publicznego jest m.in. wprowadzenie elektronicznej karty szczepień.
- Dzięki temu będzie możliwe bieżące monitorowanie tego procesu. Chcemy też uprosić postępowanie egzekucyjne kierowane do opiekunów, którzy nie wywiązują się z obowiązku szczepienia dzieci. W tym zakresie zakładamy przejście z takiego wieloetapowego postępowania egzekucyjnego na formułę mandatową. Co - oceniamy - będzie bardziej skuteczne - wyjaśniał Dariusz Poznański podczas senackiej Komisji Zdrowia.
Przeszło mi to przez myśl. Wojna może nie ale stan wyjątkowy? Chyba by nie byli tak zdesperowani żeby to ogłaszać. Na pewno coś grubego szykują bo czego innego można się spodziewać.