Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SPCLive

LG Flatron W2261V-PF

Rekomendowane odpowiedzi

na agito cena znowu spadla... Czyżby zloty się wzmocnil? Chybo to chwyt marketingowy bo i tak go nie mają...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Mam pytanie: Czy ten monitor można podłączyć np do cyfry+ czy nki, przez hdmi lub inne wejście?? i jaki będzie ewentualnie obraz. Wiem że monitor to nie telewizor, ale skoro ma taką rozdzielczość, i te wszystkie wejścia to chyba powinno być całkiem ok!?

A i jeszcze jedno. Jak ogląda się filmy np. w formacie Divx, czy rmvb ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja mam inne pytanie.Jak w tym monitorze wyglada sprawa z katami,glownie z tymi w pionie.No i jakosc obrazu porownujac go do np takiego LG w2252tq czy hp 2228h.Na youtube jest jakis film gdzie juz przy 30 stopniach od dolu widac ze obraz staje sie negatywem-co mnie przerazilo.Czy ktos z posiadaczy moglby napisac jak to w rzeczywistosci wyglada?Czy monitor skoro ma hdmi ,ma wyjscie sluchawkowe/glosniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wlasnie przyszedl - jest piekny Ogromny obraz jak zyleta!

Jakie macie ustawienia jasnosci i tak dalej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jasność

25noc-35dzień

Kontrast

55

gamma

0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to Ful HD na 22" nie przeszkadza? To znaczy ikony, tekst, okna nie są za małe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A ja mam inne pytanie.Jak w tym monitorze wyglada sprawa z katami,glownie z tymi w pionie.No i jakosc obrazu porownujac go do np takiego LG w2252tq czy hp 2228h.Na youtube jest jakis film gdzie juz przy 30 stopniach od dolu widac ze obraz staje sie negatywem-co mnie przerazilo.Czy ktos z posiadaczy moglby napisac jak to w rzeczywistosci wyglada?Czy monitor skoro ma hdmi ,ma wyjscie sluchawkowe/glosniki?

przeciez masz zdjęcia, filmy, opinie, 2x test co jeszcze potrzebujesz? przeciez to oczywiste ze patrzac od spodu obraz ciemnieje a kolory zmieniaja sie na negatyw, dotyczy to każdej TN a nie tego monitora.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
przeciez masz zdjęcia, filmy, opinie, 2x test co jeszcze potrzebujesz? przeciez to oczywiste ze patrzac od spodu obraz ciemnieje a kolory zmieniaja sie na negatyw, dotyczy to każdej TN a nie tego monitora.

Najwyrazniej 2 zdjecia mi nie wystarcza.Normalnie bym sie nie pytal ale gdy zobaczylem ten film:

to mam watpliwosci.Na 2228H czy 2252TQ takiego problemu nie ma mimo ze to TN.Kat widzenia z dolu jest tu wyjatkowo niewielki chyba ze to efekt zwiazany z filmowaniem.Chcialem sie dowiedziec czy faktycznie tak jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WOW, na tym filmie jeśli mnie zwrok nie myli to ten monitor ma glare! to jakiś inny model?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a rzeczywiście to model z Glare więc temu takie kąty z dupy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest taki z glare? nie widzialem. Możecie zapodać pelną nazwe tego modelu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No najwidoczniej jest bo na moim LG nie uświadczysz takiego lustra

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

Ja wlasnie szukam takiego z Glare :o Jak ktos znajdzie czy takie cos mozna kupici gdzie to pisać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tym modelu to tylko glare mi brakowalo więc fajnie że jest taki z glare :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a rzeczywiście to model z Glare więc temu takie kąty z dupy

Ja mam paroletniego sony sdm-hs94p glare i nie mam katow z dupy.Wogole jakby to mialo jakis zwiazek.Polecam zobaczyc sobie HP 2228H.Katy jak na TN ma bajeczne

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, to jest filmik z azji. Tam ten monitor jest już ponad pół roku, więc b. możliwe że jest już i wersja glare.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

A tak btw do autora: czy on ma WYJSCIE audio? albo chociaz sluchawkowe? takie ktore wypuszcza audio z hdmi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma...

Nie zebym byl autorem tematu

Potwierdzam genialnosc tego urzadzenia, przesiadka z 17 cali CRTeka to jak skok w przyslosc.

Jedyne co mnie drazni to male mozliwosci "przechylania" monitora, tak jakby stoi pochylonyku dolowi - czyzbym cos zle zlozyl?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Gazer
na agito cena znowu spadla... Czyżby zloty się wzmocnil? Chybo to chwyt marketingowy bo i tak go nie mają...

Jednak to był tylko pic :P. Teraz jest dostępny... ale po 838 :P . Za trochę mniej zapłaciłem razem z przesyłką tyle... "Przepraszać" chyba nie mam za co, kto pierwszy ten lepszy :P. Lepiej kupować teraz póki średnia cena nie osiągnie 900 zł(a coś czuje, że będzie tak po pewnym czasie).

Monitor wczoraj doszedł, piękny jest :). No i na obrazkach wydawał się dużo mniejszy, jak wyciągałem z kartonu to myślałem, że TV mi przysłali XD. Niestety podstawka jest lekko tandetna ale to już "normalka" u LG, aż strach mocować ten monitor na czymś co wygląda jakby można było połamać w rękach ^^. Pierwsze co podłączyłem kablem D-Sub do lapka, "testowo" ofkoz. A w (mam nadzieje) najbliższym czasie zakupie PS3 i wtedy zobacze jak to wszystko śmiga :E .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmm a takie cuś z lewej strony z tyłu monitora? Mała dziurka a nad nią srebrny rysunek słuchawek? :kwasny: to tylko zmyłka? W opisach monitora widziałem, że nie ma wyjść audio dla tego się zdziwiłem jak to zobaczyłem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No rzeczywiście ma wyjście z tyłu nawet nie zauważyłem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość

To sprawdz czy działa :D Bo moze to taki pic na wode, bo im sie tak obudowa zaprojektowała :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, rzeczywiście jest wyjście słuchawkowe :P

Jak będę miał kablot HDMI, to napisze, jak działa (chyba, że ktoś mnie ubiegnie i sam napisze :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam drobne pytanie, możecie mi powiedzieć czy monitor natywnie chodzi na D-Sub`ie ?

I jakie jest jego skalowanie/działanie programowych sterowników.

Zamierzam podłączyć monitor do laptopa i nieco obawiam się o jakość a niestety mam tylko

D-Sub`a pod HD2600.

thx & pozdr,

xserve

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Mam drobne pytanie, możecie mi powiedzieć czy monitor natywnie chodzi na D-Sub`ie ?

I jakie jest jego skalowanie/działanie programowych sterowników.

Zamierzam podłączyć monitor do laptopa i nieco obawiam się o jakość a niestety mam tylko

D-Sub`a pod HD2600.

thx & pozdr,

xserve

Nie ma możliwości aby monitor nie działał w natywnej rozdzielczości przez DSUB, nie będziesz miał z tym żadnych problemów moim zdaniem ale niech się wypowie jakiś użytkownik.

Co do drugiego pytania przyznaję że nie rozumiem, skalowanie pokazywane było w recenzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...