abradab75 0 Napisano 25 Listopada 2009 witam, zakupiłem LG Flatron W2361V-PF i zainstalowałem fortemanager jednak nie mogę nic z nim podziałać... nie wiem o co chodzi. Na płycie jest wersja 3.15 , sprawdziłem aktualizacje na stronie, tam jest 3.08. zna ktoś może przyczynę??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wroner 0 Napisano 25 Listopada 2009 Czy mógłby ktoś pomóc? Wystarczy żebym wstał z krzesła i taka zmiana kąta patrzenia do góry już wystarczy żeby ekran był jaśniejszy. Nie wiem czy przesadzam, może jest to coś normalnego. Proszę więc o głos kogoś, kto ten monitor użytkuje To normalne w przypadku monitorów lcd... Akurat ten lg ma nawet niezłe katy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predini 0 Napisano 14 Grudnia 2009 Bardzo ciekawa recenzja. Zastanawiam się nad kupnem nowego monitora i napewno wezme go pod uwagę. O dziwo na stronie www.digitalversus.com ten model ma o wiele lepsze odwzorowanie kolorów od bliźniaczego (jeden cal większego) modelu 2361V. Wynika to z błędów na stronie czy naprawdę te modele mogą się tak różnić? No i krótka piłka, który byście wybrali i dlaczego:Flatron W2261VP-PFFlatron W2343T-PFFlatron W2361V-PF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
be3 0 Napisano 15 Grudnia 2009 ... który byście wybrali i dlaczego:Flatron W2261VP-PFFlatron W2361V-PF ... a nie rozważasz nowszych, lepszych i niewiele droższych modeli:W2253V-PF, W2353V-PF ew. jeżeli nie musisz mieć HDMI - tańszy: W2253TQ-PF ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predini 0 Napisano 15 Grudnia 2009 ... a nie rozważasz nowszych, lepszych i niewiele droższych modeli:W2253V-PF, W2353V-PF ew. jeżeli nie musisz mieć HDMI - tańszy: W2253TQ-PF ? Jeżeli ich cena nie przekroczy 750zł to je takżę mogę rozważyć. Jednak prawie wszystkie te flatrony z wyjątkiem właśnie tego z recenzji na tamtej stroncę mają identyczny wynik. I dlatego właśnie zapytałem czy można jej ufać czy raczej traktować ich testy jako ciekawostkę. EDIT Do autora tematu. Czy w rozdziałce fullHD nie ma problemów z czytelnością obrazu? Chodzi mi o jego wielkość bo monitor jest 21,5" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mimuszek 1163 Napisano 15 Grudnia 2009 w2353V nie jest zadnym nowszysm rozwiazaniem niz w2361V, to dokladnie ten sam monitor tyle ze troche drozszy bo ma funkcje "smart" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
predini 0 Napisano 15 Grudnia 2009 w2353V nie jest zadnym nowszysm rozwiazaniem niz w2361V, to dokladnie ten sam monitor tyle ze troche drozszy bo ma funkcje "smart" A wiesz, może dlaczego jest taka rozbieżność w wyświetlanych barwach między tymimonitorami? Niby to samo tylko inny rozmiar, a jednak różnica kolosalna. Z 2253 i 61 fakt, różnicy prawie nie widać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hered 0 Napisano 19 Grudnia 2009 Witam,Mam pytanie, nie znam się na panelach LCD bo do chwili obecnej posiadam w domu stary wysłużony już monitor CRT 19". Zamierzam na gwiazdkę zmienić monitor i zainteresował mnie właśnie LG W2261VP-PF gdyż wiele czytając wydaje mi się, że jest to niezły monitor za niezłe pieniądze. Jednak sprzęt jaki posiadam jest dosyć leciwy (Athlon 2000+, radeon 9500pro, 512 ramu) i nie wiem czy taki komputer da sobie rade z tym monitorem ? W przyszłości sprzęt będzie wymieniony ale na chwilę obecną chciałbym żeby bez problemu wszystko działało. Nie zależy mi teraz na grach, chodzi głównie o aplikacje biurowe, internet i ewentualnie jakieś filmy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flashback 0 Napisano 21 Grudnia 2009 Czy gdy bym kupił ten monitor W2261V-PF, i kiedyś konsolę jakąś, to będzie się dało podłączyć i grać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Flashback 0 Napisano 22 Grudnia 2009 Widać, że nikt tutaj nawet nie zagląda, bo same pytania, a odpowiedzi brak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hered 0 Napisano 22 Grudnia 2009 no niestety... Jednak z tego co mi wiadomo i z tego co czytałem to nie będziesz miał z tym żadnych problemów i ludzie tak robią HDMI jest to wiele rzeczy można podłączyć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szefu88 0 Napisano 9 Lutego 2010 Mysle ze tak posiada wyjscie dodatkowo Hdmi to bezproblemowo powinno hulac;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElWray 0 Napisano 27 Lutego 2010 spokojnie da radę podłaczyć konsolę i nie traci na jakości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tenisista16 0 Napisano 4 Września 2010 Monitorek super, sam posiadam (1 cal większy) ale model ten sam. Prawdziwy cukiereczek. Polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafick 0 Napisano 23 Września 2010 Jestem posiadaczem W2261VP-PF Czy monitor ten w stanie czuwania wydaje jakieś dźwięki? Bo u mnie gdy komputer jest wyłączony słychać dziwne brzęczenie... Gdy monitor ''chodzi'' wszystko jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beafraid 0 Napisano 7 Października 2010 ja także posiadam cal większy zapłaciłem 670zł i nie żałuje co do dzwięków to ja nic nie słysze w nocy gdy jest włączony więc albo nie monitor albo masz co nie teges Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Igorius Napisano 8 Grudnia 2010 Na dzień dzisiejszy mam możliwość nabycia tego LG W2361V-PF. Czy nadal warto? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Igorius Napisano 15 Grudnia 2010 Monitor kupiony. Na razie ok choć... biały jest trochę zbyt niebieski To zdjęcie to porównanie zewnętrzne iiyama ProLite E2003WS z tym moim nowym LG Flatron W2361V-PF Więcej się zobaczy w użyciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
de99ial 0 Napisano 17 Grudnia 2010 Jak biały jest za zimny pobaw sie ustawieniami nasycenia barw i temperatury, najlepiej z poziomu sterownika grafiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Igorius Napisano 20 Grudnia 2010 Ok, ustawiłem. Mam biały-biały. Ilość niebieskiego zmniejszyłem. Poza tym IMHO wadą monitora jest:- kiwanie się na boki, niestabilność (ja go nie ruszam, bo po co? więc się nie kiwa);- trochę dziwny włącznik;- przyciski na boku. Co do zalet: - duży (ale nie za bardzo, to tylko 23'');- fullHD (poprzednio miałem HD ready);- brak smużenia (w filmach, w grach nie wiem bo mam HD3300 integrę, czekam na zwrot kasy i wtedy kupię prawdziwą kartę). Dziwne:- przycisk FUN. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach