Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jed1

Instruktor Prawa Jazdy (+18)

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Zetnakatel

Ja robiac kurs mialem podobnie z tym ze bez przeklinania i bicia a tak to widze swoja jazde. Tylko, ze ja nie moglem nic wiedziec bo pierwszy raz prowadzilem samochod i rozpoczecie epickie.. "Prowadziles wczesniej samochod? Ja- Nie. - on: "O Boze , moze uda sie nam przejsc przez to pieklo"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Loner
Ja robiac kurs mialem podobnie z tym ze bez przeklinania i bicia a tak to widze swoja jazde. Tylko, ze ja nie moglem nic wiedziec bo pierwszy raz prowadzilem samochod i rozpoczecie epickie.. "Prowadziles wczesniej samochod? Ja- Nie. - on: "O Boze , moze uda sie nam przejsc przez to pieklo"

Ja miałem tak samo.

Ale ci ludzie (z tych szkół), to czasami są hipokryci. Niektórzy mówią, że kursant który wcześniej jeździł samochodem ma "złe nawyki" (haha, dobre sobie) i lepiej aby przed kursem nie jeździł, a kiedy przyznasz się, że nigdy wcześniej nie jeździłeś, to traktują cię jakoś tak dziwnie złośliwie, właśnie w sposób: "no nie, kolejny z którym będą problemy". Przynajmniej ja tak miałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o ja pierdziele jakbym ja miał takiego instruktora to bym wjechał w pierwsze z brzegu auto...masakra...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze nie w auto bo szkoda tej drugiej osoby ( po co komus robic dodatkowe problemy ~~ ) ale w jakis slup to bardzo chetnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zetnakatel

Jednak to nie fake. Przed chwilą o tym w faktach mówili na TVN-ie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Jednak to nie fake. Przed chwilą o tym w faktach mówili na TVN-ie :E

I co tam o tym mówili ? :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Zetnakatel
I co tam o tym mówili ? :P

Nagrałem.. zaraz niech się doda bo dużo waży :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nogi bym z du**y powyrywał gdyby na mnie darł się taki przychlast. Płaci się takie pieniądze za kurs, egzamin, a on zamiast wytłumaczyć na spokojnie wydziera sie jak prymityw ???? :mad2: Jak coś mu nie pasuje to niech zmieni zawód. Nikt go nie zmuszał do wybrania tego zawodu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym tak nie pozwolił sobie żeby ktos tak sie na mnie wydzierał.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nic, od środy zaczynam jazdy. Widzę, że przydałoby się dyktafon ze sobą zabrać :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Buahaha.

Zetna dobra robota;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mnie jak zapytał czy kiedyś jeździłem i jak mu potem odpowiedziałem że ostatnio dzień wcześniej to od razu powiedział magiczny zwrot

" no to jazda " :D

a gościu widać przykłada się do swojej pracy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mój instruktor jest bardzo miły i wyrozumiały. Pełna kultura, wszstko wtłumaczy, powie jeszcze raz jak cos sie nie zrozumie. Trzeba mieć podejście do tej pracy, widać że dziad sie nie nadaje, ten koleś przez to niczego sie nie nauczy. Aż dziwię się że nie zgłosił tego na policję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym ja miał takiego instruktora, to poszłoby jedno hasło ;) "Będziesz bity" i dostałby w papę za takie odzywki. Trzeba w końcu mieć trochę kultury :E. Bo niestety chamów w naszym, jakże pięknym kraju nie brakuje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Imo to jest tak specjalnie nagrane.

Dokładnie , specjalnie kierowca nie reagował na darcie mordy instruktora , aby nagranie puścić w obieg , i ten pan instruktor ma teraz pewnie nieciekawie :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja bym sie chyba nie powstrzymał i od razu oddał jakby mnie uderzył...poza tym jakby tak darł na mnie ryja to też bym się na niego wydarł a co :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dokładnie, specjalnie kierowca nie reagował na darcie mordy instruktora , aby nagranie puścić w obieg , i ten pan instruktor ma teraz pewnie nieciekawie :thumbup:

to, że nie reagował, nie usprawiedliwia wydzierania mordy (nazywając to po imieniu) przez egzaminatora. ja po takim czymś zatrzymałbym się, zgasił silnik, wyciągnął kluczyk i wyrzucił go w bliżej nie określonym kierunku, po czym bym sobie poszedł. gdyby mnie uderzył no to cóż :) musiałby sporo zabulić za nowy zderzak, światła i maskę...

całe szczęście mam już za sobą cały ten cyrk którym jest nauka i zdawanie na prawo jazdy... i miałem bardzo dobrego instruktora :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...