W xkom masz Minileda od Xiaomi leprzy od tego AOC.
https://www.x-kom.pl/p/1278336-monitor-led-27-265-284-xiaomi-mini-led-gaming-monitor-g-pro-27i.html?srsltid=AfmBOorJJW17fjPTESftPymc7zKJXLkKvkU0Np8qQEUsKN0Lu6wl_vrt
Witam, jestem zielony w temacie OLED. Czy warto kupić monitor Samsung S27DG60 za 3600zł z matową matrycą, czy raczej szukać czegoś na VA? Używałbym go głównie do przeglądania internetu, rzadko jakieś gry bo już powoli z nich wyrastam. Jasność którą miałbym na stałe ustawioną to max 33nit bo tyle mam w obecnym monitorze, czy tak niska jasność nadal grozi ryzykiem wypalenia np. paska stanu?
To fajny sekret. Zwłaszcza dla tych co chcą mieć obudowę ze szkłem, meszem i postawić ją na biurku żeby sobie patrzeć na wnętrze Ja tak właśnie mam. Ale widzę forumkowi radcy zawsze w formie
Zdradzę pewien sekret wystarczy fabrycznie wygłuszana buda stojąca obok a nie na biurku i problem hałasu jest mocno zniwelowany. Takie obudowy nie są droższe od zwykłych.
Nie potrzeba 12 wentylatorów w kompie do gierek.
Cześć. Mam do sprzedania właściwie dwa zestawy płyta + proc + RAM + chłodzenie na tej platformie, ale ze względu na regulamin działu na razie zapytam tylko o ten który sprawia mi większy problem.
Mianowicie: Ryzen 5 1600 AF, MSI X370 Gaming Pro (+pudełko, maskownica), G.Skill Aegis 2x8GB DDR4 3000MHz, Spartan Pro prawdopodobnie HE924. Samsung 970 Evo Plus 250GB
Bardziej opłaci się wystawić w calości czy na części? W zależności od tego co doradzicie prosiłbym o propozycję cen w obydwóch opcjach. Dysku zakładam nikt już nie będzie chciał w tych czasach używanego więc podejrzewam że po uprzednim zerowaniu/Secure Erase opłaci się go władować tylko do zestawu.
Pozdrawiam i dzięki z góry za odpowiedzi.