Z tego względu, że ty masz taką manierę odpowiadania i kolejny raz tak robisz to napiszę wprost, że to jest idiotyczne. Ja nie będę negował każdej twojej durnej odpowiedzi, w której coś mi wmawiasz. Ja nie napisałem, że nie mają wpływu tylko, że nie są główną przyczyną. Nie mądrzyj się jak nie masz o tym pojęcia.
To chyba patrzysz tylko na ten jeden wynik Core Ultra 5 245K z CPU-Z.
ikea od wielu lat produkuje meble w Polsce.
Ich produkty są średnie. Sporo mebli jest kiepskie jakościowo ale mają dobrą politykę gwarancyjną, często długie gwarancje i nie ma problemu z częściami.
Masz 10-letnią szafkę w której zabrakło jakiejś listwy czy śrubki piszesz do nich maila z numerami katalogowymi tych rzeczy a oni przysyłają za darmo te części. Nie potrzeba paragonu, nie płacisz za przesyłkę.
Mięli, mają dobre jakościowo noże i patelnie w niskich cenach. Takie dla zwykłych ludzi.
Meble nie są jakąś wysoką półką, ale "trzymają jakość" Ważny czynnik - właśnie te 25 lat gwarancji na całość (a nie na część elementów jak np w Casto). Można iść w meble "na wymiar", ale trzeba mieć pewnego speca, bo niestety łatwo się przejechać (znajoma 5 lat temu wywaliła 22k na meble na wymiar - po 3 latach zaczęły się rozłazić - gwarancja dwa lata, po ptokach) - ogólnie zagłębiem na Śląsku jest Radomsko: w okręgu kilkudziesięciu km wokół 95% "meblarzy" bierze meble z Mebleksu (czyli tylko mierzą "projektują", po czym z tym cisną do jednej i tej samej firmy i tam idzie produkcja - po czym znowu co drudzy jadą to montować jako własny produkt - za te same meble można zapłacić kilkukrotnie więcej w zależności od pazerności prestiżu firmy, do której się zgłosiliśmy).
Samo AGD jest "pewniakiem" w IKEA ze względu na t 5 lat gwarancji - producenci nie trzymający jakości szybko utracą kontrakty.
Dzień dobry ,
Chce dokupić 5 wentylatorów 4 pin jednak w komputerze posiadam tylko wejście 3 pin czy istnieje jakaś przejściówka czy inne rozwianie żeby rozwiązać ten problem ?
Płyta główna - Gigabyte B760M
Karta graficzna - GeForce GTX 3060
Zasilacz -corsair CX 650 W
Obudowa - Silentium Gladius M35