Myślisz, że cena ryzen 7 7800x3d powróci do tego z przed miesiąca czy już wzrosła na dobre? Bo wiem, że jest duży popyt to może związane jest to z tym, że jest mało na stanie a jak przyjedzie dostawa to wróci z powrotem
Chyba zostaje z planem minimum, kupię sobie zwykłą plejke z napędem i do tego najtańszy hisense 75 cali. Skoro i tak konsola ma mi lamić to nie warto dopłacać do lepszego TV. Przynajmniej kasy trochę zostanie.
Mamy jakby nie patrząc ten sam punkt widzenia (mimo, że u mnie "pod maską" amd a u Ciebie intel)? Że dobrze by było gdyby intel pokazał teraz pazur, bo inaczej nie będzie dobrze dla nas klientów. Różnica taka, że nie patrzę niestety na ten przyrost tak hurraoptymistycznie jak Ty...będzie na pewno lepiej, a ale nie liczyłbym na potężne przyrosty.
Dysk fps nie dodaję, ale przeskok technologiczny zrobił olbrzymi, przesiadka z hdd na nvme to był szkok dla wielu konsolowców jak to działa . Tak samo jak Zen 2 vs tabletowy jaguar to był olbrzymi przeskok pomiędzy PS4 pro, a PS5 w działaniu gier i lepszym fps itd.