Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Zigu17

Wymienialnia gier / odpowiednik Targowiska

Rekomendowane odpowiedzi

Dam konto steam z alan wake i American Nightmare symulator farmy 2013 i dam konto origin fifa 14 za jakies skiny do cs go albo fife 14 grid 2 mafia ii

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam:

Klucz do Bioshock Infinite

Klucz do Hitman Absolution (Rozgrzeszenie)

Konto z Call of Duty Modern Warfare 3 (MW3)

Konto z Batman Arkham Knight

Konto z Battlefield Hardline

Szukam:

Mad maxa

Cod Ghosts

Cod Advanced warfare

Proszę o PW w razie czego

(mogę też coś sprzedać)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szukam Rayman Legends, gier z serii Lego, gier z serii Harry Potter itp

W zamian oferuje pudelkowe wersje starszych gier na pc, oraz klucz do Wiedzmina 1 + 1 oraz NFS Rivals.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam klucze:

Steam: FEAR 2

Origin: Crysis 2, Burnout: Paradise, Medal of Honor (2010)

Szukam:

Fallout: New Vegas, Deus Ex: Bunt Ludzkosci, Mass Effect, Wiedżmin 2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwnym trafem pr\zeoczylem temat

Wymienie kod nvidia Asasin Cread Syndicate lub Rainbow Six na kod Battlefront doplace 50 zl(wplata na paypal).

Kod dostalem dwa dni temu po zakupie gtx970.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

GTA V na Xboxa 360, zamienię na wersję PC z moją dopłatą, lub jakąś inną ciekawą gierkę na PC.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam:

- Battlefield Hardline

- Diablo 3 + dodatek Reaper of souls

- Wiedźmin 3 z dodatkiem Serca z kamienia (GOG)

- Pillars of eternity

- Payday 2

(konta)

Szukam:

- Starcraft 2 Legacy of the Void

- Fallout 4

- AC Syndicate

- R6 Siege

- CoD BO 3

(konta)

W razie czego PW

Thx!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienię kod do gry RUST na steam za kod do innej gry o podobnej wartości :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wymienie konto steam z the division w polskiej wersji na rise of the tomb raider.

Mam również nieużywany cd-key do gry call of duty advanced warfare, który można zarejestrować na steam.

0f7d64025dbcc.jpg

Jak widać na zdjęciu gra nie jest rozpakowana.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Z chęcią wymienię moje konto uplay z gra Far cry primal na jakies konto z gra Tom Clancy's the division

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienię konto z bf 3 oraz 4, obie mają premium. Na koncie jest też fifa 14 i darmowe gry od origin.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienie konto steam http:// steamcommunity.com/id/EzyEz_counterstrike/ rynek odblokowany ranga le 100 wygranych oraz origin z bf3/4/nfs mw w bf4 200h gry najchetniej zamienie za konto world of tanks/rainbow six siege moge zamienic tez za cos innego czekam na oferty

Edytowane przez FREEKILL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Far Cry Primal Uplay za Rise of The Tomb Raider, dostęp tylko do pobrania gry, potem gra offline,

pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wymienię konto origin z nowym Need For Speed 2015 (pc) , BF hardline , BF bad company 2 za aktywne konto WOD (wow) - możliwa również sprzedaż konta , PW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zamienię konto do gry Paragon early acces za coś ciekawego, propozycje na pw.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

heh o ile zakładałem to w 2009 to z 1/4 gier wymagało steama/origina czy innego badziewia, tak teraz to temat o wymianie kont ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam : konto origin. Wchodzę na nie raz na rok,może komuś innemu sprawi więcej użytku

IvldPOf.jpg

przyjmę skiny w CSGO/dota2,borderlands 2 (preferowane GOTY),american truck simulator / ets2 i inne - propozycje pw

jeśli ktoś ma regulatory wentylatorów 3pin do obudowy,pasty termoprzewodzące wyższej klasy,podkładki pod myszkę,wentylatory 120mm to również rozważę tą opcję

Edytowane przez fliperpl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi