Wiedźmin 4 zapowiada się wybornie. Nie dość, ze potencjalny woke, to jeszcze z zacinkami. Tima razem z tym jego gównianym sklepikiem i silnikiem powinno się zrzucić do wulkanu .
@Morv u mnie to samo, ale dopóki rozszerzenie działa w samej przeglądarce to kwestia update. Trzeba czekać. Oczywiście nie dzieje się to przy każdym filmiku.
Zamysł był taki że praktycznie tak zrobiliem,wymieniłem wentylator na noctue 20mm podłączyłem do płyty, ta noctua to niebo a ziemia w porównaniu z fabryka, postanowiłem odłączyc fabrykę i wtedy pierwszy raz zauważyłem że po 10 sek włącza się zabezpieczenie, podłączyłem stary wentylator jst i wszystko wstało, czyli muszę mieć dwa wentyle, ok nie ma problemu zamontuje go gdzieś z boku niecch leży i pachnie potraktuje go jak kobietę pomyślałem, porobiłem pomiary miernikiem wszystko hula, skręciłem zasilacz podłączyłem wszystko na nowo, i jeb wyłączył się, myślę co jest nie tak znowu, ponownie odłączam wszystko patrzę a tu kabelek przytrzasniety o typowy piczy kłak i teraz się bujam co tu zrobić żeby to jakos ogarnąć