tobster 0 Napisano 17 Maja 2009 Do wymiany mam:Medal Of Honor: War ChestTribes ZemstaTHPS AWSaga FalloutTitan Quest (folia) Szukam:FM 2008Puzzle QuestGothic 1,2,NK Możliwa:wymiana 2 za 1, 3 za 1, etcpokrycie kosztów transportu w obie stronydopłata Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
3nder 1 Napisano 17 Maja 2009 do wymiany : Battlefield2, GW nightfall, C&C TW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tobster 0 Napisano 21 Maja 2009 (edytowane) + dla qjin'a cała "transakcja" została przeprowadzona wzorowo. Do wymiany mam:Medal Of Honor: War ChestTribes ZemstaTHPS AWSaga Fallout Szukam:Puzzle QuestTerry Pratchett - Kolor magiiTerry Pratchett - Kosiarz Edytowane 21 Maja 2009 przez tobster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zigu17 556 Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) up^ Wprowadzilem pare zmian. Teraz prócz wymiany, podajemy gry które byśmy kupili lub sprzedali, tym samym zamieniamy temat w jedno wielkie tagrowisko Kupie lub wymienie: Encyklopedie gier 2008 lub 2009Alone in the darkLost planetSilent Hill 2 plSilent Hill 3 plDevil May Cry 4BioshockSerious Sam 3FEAR 2Dodatki do OblivionaCall of Duty 2 i 1+ dodatkiMedal of honor Wojna na Pacyfiku /AirboneCrysisCrysis WarheadDo sprzedania lub wymiany:Kotor Oddam za darmo: Jakieś stare płyty Cdaction 2000-2004 Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Zigu17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.bart 0 Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Wymienię Fallout 3 na Call of Duty 4 (z cd-keyem ofkors) - reserved for Zigu Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Bartass122 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zigu17 556 Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Wymienię Fallout 3 na Call of Duty 4 (z cd-keyem ofkors) ok zaklepuje wysyłam gre w poniedzialek/wtorek. Napisz mi na pw adres Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Zigu17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qjin 110 Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Kupię Mirror's Edge (chętny jestem tez na wymianę - listę tytułow podalem wczesniej + doszło Cryostasis, zarezerwowan by Zigu). Edytowane 7 Czerwca 2009 przez qjin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.bart 0 Napisano 7 Czerwca 2009 (edytowane) Mam jeszcze do wymiany Unreal Tournament 3, najchętniej wymienię na Assassins Creed.I Rainbow Six Vegas 2 na Medal of Honor Airborne - Masz, którąś z nich? Pisz ! Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Bartass122 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jagłoś 1 Napisano 7 Czerwca 2009 Rise of Nations : Rise of Legends Topseller 4CD+Bonus CD mam na wymiane. Czekam na propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raku. 0 Napisano 7 Czerwca 2009 Do wymiany mam:Brothers in arms Hell's HighwayConflict: Denied OpsSudden Strike 3: Arms for VictoryParadiseKod da VinciPiraci Nowego Świata 2: Dwa ŚwiatyHelldoradoVietcong 2StrangerSinking IslandDawn of MagicKing KongBeowulfWar Front Punkt ZwrotnyCombat Mission: Shock Force Jak ktoś coś chce niech pisze co chce wymienić. Możliwa dopłata. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ScreamScary 0 Napisano 7 Czerwca 2009 Na wymianę mam tylko dwie historie : 1. Chrome 2. Panzers Faza Druga ( 4 CD ) PL Mini Box Bo swojej unikatowej serii Silent Hillów za Chiny nie oddam xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qjin 110 Napisano 15 Czerwca 2009 (edytowane) + dla Zigu17. Zdecydowany kontrahent, szybka wpłata. Edytowane 15 Czerwca 2009 przez qjin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kowal 604 Napisano 15 Czerwca 2009 Kupię GTA IV z działającym kluczem/zarejestrowanym kontem czy jak to tam ma być, że było ok Hmm do 80zł z przesyłką Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zigu17 556 Napisano 15 Czerwca 2009 + dla Zigu17. Zdecydowany kontrahent, szybka wpłata. oj nie taki znowu szybki. Gapa też spora Sorki za opóźnienie Jak Ci się podobal "tytuł przelewu" ? Chętnie kupie Alone in the Dark Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_Tiger 124 Napisano 15 Czerwca 2009 oj nie taki znowu szybki. Gapa też spora Sorki za opóźnienie Jak Ci się podobal "tytuł przelewu" ? Chętnie kupie Alone in the Dark Tak się składa, że mam na sprzedanie Alone in the Dark wersję pudełkową z książeczkami i poradnikiem, użyta tylko raznie mam kuponu na Wirtualną kaskę, napisz na priv może się dogadamy chciałbym ze 35zeta + pokrycie kosztów prze kupującegoale jak pisałem do dogadania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_Tiger 124 Napisano 15 Czerwca 2009 (edytowane) http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1190882 Edytowane 3 Lipca 2009 przez djcasey Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
qjin 110 Napisano 16 Czerwca 2009 oj nie taki znowu szybki. Gapa też spora Sorki za opóźnienie Jak Ci się podobal "tytuł przelewu" ? Chętnie kupie Alone in the DarkAle szybko zaksiegowano kwote na moim koncie. Nie ma sprawy. Heh, miałem zamiar dopisać jeszcze "frapujący tytuł przelewu". Tak się składa, że mam na sprzedanie Alone in the Dark wersję pudełkową z książeczkami i poradnikiem, użyta tylko raznie mam kuponu na Wirtualną kaskę, napisz na priv może się dogadamy chciałbym ze 35zeta + pokrycie kosztów prze kupującegoale jak pisałem do dogadaniaTroche dużo sobie życzysz, jak na używkę. Na allegro da sie kupic taniej, a za 40 zl (juz z wliczona przesylka) w folii z dodatkowa grą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zigu17 556 Napisano 16 Czerwca 2009 sprzedam lub wymienie Resident Evil 4. Gra raz włożona zaledwie do czytnika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raskolnikow 1 Napisano 17 Czerwca 2009 Ok no to moja lista gier na sprzedaż:Kasuję kolekcję a trochę tego jest Kompania BraciKompania Braci na Lini Frontu Jak cena za te 2 gry? Kwestia jeszcze w jakim stanie są płytki i czy były rejestrowane? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiit 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Ok no to moja lista gier na sprzedaż:Kasuję kolekcję a trochę tego jest Hellgate - London Czy w twoim wydaniu jest soundtrack z gry? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Feryl 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Ja bym z chęcią sprzedał Sacred 2, mogę się również za coś zamienić. Czekam na propozycje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bathin 0 Napisano 17 Czerwca 2009 Sprzedam: FarCry2COH + COH:OFStalker: Cień CzernobylaQW:ET Wszystkie gry stan idealny, a QW nawet nie rozpakowana z folii.Brać ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Black_Tiger 124 Napisano 17 Czerwca 2009 Czy w twoim wydaniu jest soundtrack z gry? nie ma soudtracku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
.bart 0 Napisano 18 Czerwca 2009 (edytowane) Wielki + dla Zigu17!Gierka dziś doszła, świetny kontakt, szybka przesyłka, wzorowy user, moja gierka dojdzie w poniedziałek Pozdrawiam i polecam zakupy u tego Pana Co do tematu nadal na sprzedaż mam:Rainbow Six Vegas 2Unreal Tournament III W grę wchodzi również wymiana.Zainteresowany?PW! Edytowane 18 Czerwca 2009 przez Bartass122 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zigu17 556 Napisano 18 Czerwca 2009 Poczta Polska jest do pupy Dzięki za plusa Sprzedam lub zamienie: S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo KOTOR RESIDENT EVIL 4 (raz wlożona do czytnika) NFS: CARBON Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach