Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jed1

Jak wyczyścić marynarkę?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak usunąć zapach/smród naftaliny (albo innego środka konserwującego o intensywnej woni) z marynarki? Wietrze już cały dzień i nic. :/

Na razie chciałbym sobie poradzić bez pralni chemicznej. Skład marynarki: 100% wool. Jakieś pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

powieś "tzn" choinkę zapachową, może zastąpi ten zapach, ale pralnia chemiczna będzie najlepszym rozwiązaniem,

ewentualnie wstawić do mroźni co najmniej -21 stopni, może opary się skrystalizują

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie oddałem marynarkę do pralni chemicznej. 15 pln i gotowe :thumbup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zdecydowanie pralnia. Ja wczoraj za komplet (marynarka, kamizelka, spodnie) zapłaciłem 35 zł.

Miałem plamę na nogawce spodni niewiadomego pochodzenia, męczyli się z nią dość mocno (3krotne pranie), ale teraz zestaw wygląda jak nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zdecydowanie pralnia. Ja wczoraj za komplet (marynarka, kamizelka, spodnie) zapłaciłem 35 zł.

Miałem plamę na nogawce spodni niewiadomego pochodzenia, męczyli się z nią dość mocno (3krotne pranie), ale teraz zestaw wygląda jak nowy.

a prasowane spodni w kantke wchodzi w cenę? bo muszę w końcu wyprać cały zestaw, ale nie cierpię prasować w kantkę spodni

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
a prasowane spodni w kantke wchodzi w cenę? bo muszę w końcu wyprać cały zestaw, ale nie cierpię prasować w kantkę spodni

Wszystko odebrałem odprasowane. (spodnie w kancik)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Tematy

• Odpowiedzi

• Valve ma dominującą pozycję, nie ma monopolu. Za pierwszym razem napisałeś nieprawdę.  Nie ma tu w ogole porównania z sytuacją konsolową gdzie nie ma nawet sposobu na zejście z monopolu do dominującej pozycji. Perf up to +45% a fpsów przybyło 100% I jeszcze wygląda lepiej?  Jak pojawi sie wiecej tytulow do faktycznego ogrania to szybko zostana zweryfikowane te rewelacje.
    • Nie chodzi mi o strach, tylko jak ta gra potrafiła wpływać na psychikę człowieka, dźwiękiem, klimatem , każdy zastanawiał się co będzie za rogiem czy drzwiam. Przecież w więzieniu jak się słyszało kroki za plecami, to nikt się nie odważył spojrzeć za plecy czy faktycznie coś się tam za Tobą idzie. I jak mówisz, w 3 ten inny świat, był niesamowicie przedstawiony. 4 część już była taka nijaka, a następne to już nie był SH. Jedynki nie ograłem, tzn. próbowałem jakoś kilka lat temu, ale jednak było czuć tą starość, a jakby wyszedł remejk to brałbym w ciemno.
    • @kadajo I miedzy innymi (o czym traktuje ten material) wlasnie dlatego CODy maja i beda mialy tak duza liczbe graczy i fanow. Sam jestem jedym z nich (nie wszystkich ale wiekszosci). Prog wejsca nie jest jakis ogromny ale za to "learning curve" - dluga, ciezka i satysfakcjonujaca. Poza tym nie do konca zgadzam sie z autorem filmu. Elden Ring czy BG3 to wlasnie SA gry dla casuali, tylko nie sa to gry bezmozgie - i to jest clue programu  
    • Trzy sztuki 7800X3D po 1577 zł. Nowe, ale krótka gwarancja.  #1 #2 #3
    • AI od krypto różni bardzo wiele. Do AI konsumenckie karty nie nadają się, tylko wyłącznie profesjonalne karty za miliony monet są do tego celu stosowane. Jedyne co dla nas grozi, to ograniczenie produkcji kart dla konsumentów i podwyższenie cen. Ten szał jest i będzie zupełnie inny od tego, co było z popularnością kopania krypto na zwykłych kartach. Tylko miej tą świadomość, że podziała przez taki sam czas lub nawet przez jeszcze krótszy czas i następne takie grzanie może spowodować, że ta karta już nie zmartwychwstanie.
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...