Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Darek93

Logowanie sie do szkół ponadgimnazjalnych.

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam pewien dylemat otóż chciałbym sie dowiedzieć czy jak sie loguje dalej do szkół to czy w każdy województwie mogę do 3 sie zalogować czy tak ogólnie do 3 bo jestem zalogowany do jednej w woj świętokrzyskim i do jednej w mazowieckim i mogę jeszcze wybrać jedną i nie wiem czy mogę jeszcze tylko jedną czy jeszcze po 2 w danym woj bardzo proszę o wyjaśnienie mi tej sprawy ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Takie pytania lepiej zadać nauczycielowi w szkole, bo będzie wiedział najlepiej. Teoretycznie możesz złożyć tylko 3 podania. Nawet jeśli wysyłasz podanie za pomocą poczty, a nie komputera, to w tym elektronicznym naborze możesz złożyć jeszcze 2 podania. Czyli jak wyślesz ręcznie podanie np. do OLL (nie mają elektronicznego naboru), to zostają ci 2 podania do jakiejkolwiek szkoły. Oczywiście, że możesz sobie w każdym powiecie wybrać po 3 szkoły, ale jak ktoś cię sprzeda, to będziesz miał problem :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie,żebym się czepiał,ale logować się do szkół,to możesz na n-k :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Witam mam pewien dylemat otóż chciałbym sie dowiedzieć czy jak sie loguje dalej do szkół to czy w każdy województwie mogę do 3 sie zalogować czy tak ogólnie do 3 bo jestem zalogowany do jednej w woj świętokrzyskim i do jednej w mazowieckim i mogę jeszcze wybrać jedną i nie wiem czy mogę jeszcze tylko jedną czy jeszcze po 2 w danym woj bardzo proszę o wyjaśnienie mi tej sprawy ;]

A co? Nie jest napisane na stronie OKE, czy czego tam?

Nie,żebym się czepiał,ale logować się do szkół,to możesz na n-k :E

O rejestracki elektronicznej słyszałeś?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No własnie nic nie pisze i nie wiem czy logować sie do 3 w woj świętokrzyskim i do 3 w woj mazowieckim ? czy tylko do jednej w woj świętokrzyskim i do 2 w woj mazowieckim prosze o pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chmmm... ja tez miałem zakładac taki temat bo u mnie w szkole to trzeba awantrue zrobić żeby się czegoś dowiedzieć, prośba do starszych labowiczów jak ktoś wie kiedy jak i gdzie to by mógł powiedzieć

ach................ cód lub cud jak kto woli :P!

https://www.oke.krakow.pl/sio/login_form.php

z tym narazie wał bo hasła nie ma ale już znalazłem, a z logowanie do szkół faktycznie mam dylepmat bo w 2 z 2 szkół na ich str. nic nie mówią o logowaniu, tylko o pobraniu podania z systemu NABÓR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz wybrać TYLKO 3 szkoły. Nieważne w jakim województwie.

Uprzezdzając pytania, wybierasz przykładowo 1 szkołe w mazowieckim z 1 wyboru, 2 w świętokrzyskim, jedną z 1 wyboru, 2 z drugiego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Możesz wybrać TYLKO 3 szkoły. Nieważne w jakim województwie.

Uprzezdzając pytania, wybierasz przykładowo 1 szkołe w mazowieckim z 1 wyboru, 2 w świętokrzyskim, jedną z 1 wyboru, 2 z drugiego.

ale ilość klas w danej szkole jest chyba nieograniczona, co nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już mówiłem można wybrać 3 szkoły niezależnie gdzie się znajdują i czy mają elektroniczny nabór czy nie. Możesz wybrać więcej, ale raczej ktoś to zauważy i będziesz miał problemy. Ilość klas jest nieograniczona ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy jak w jednej szkole jest technikum i zawodówka i jak w każdej z nich wybiorę po jedenej klsasie to to sie liczy jako że wybrałem dwie szkoły czy jedną ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To są dwie oddzielne szkoły, tylko w zespole szkół

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• Witam, jest możliwość namierzania telefonu zgubionego po numerze telefonu lub numerze IMEI bez Policji. Inne sposoby odpadają gdyż wszystkie nawigacje w telefonie były po wyłączane. Chyba że ktoś zna jeszcze inne sposoby byłbym wdzięczny za pomoc. 
    • też nie bo miałem Amigę
    • Wziąć można, ale rzeczywiście ten monitor do 2060 to trochę przerost formy nad treścią. Jasne w starsze gry będzie można na tej rozdzielczości, tyle że nowe i które robią właśnie wrażenie graficzne słabo będą chodzić. A mając OLEDa to trochę szkoda, żeby go jednak w pełni nie wykorzystać. Za 2-3 lata wejdzie już pewnie nowa generacja monitorów. Ja wychodzę z założenia, że sprzęt kupuję, żeby używać tu i teraz. A jeżeli teraz nie mógłbym w pełni go wykorzystać to zakup trochę bez sensu.
    • Grane na podłączonym zasilaczu ? profil zasilania masz windowsowy "wysoka wydajnośc" czy może jakiś inny program przejmuje kontrolę nad tym (producenta)  temperatury podczas gry sprawdzałeś (najlepiej jakiś monitoring abyś miał podgląd w czasie rzeczywistym a nie po zminimalizowaniu) 
    • Daj znać na jaka sztukę trafiłeś. Ja niestety zadowolony nie jestem. -Specyficzny układ pixeli (biała czcionka na czarnym tle nieczytelna, powoduje bol głowy..).Z tego powodu do do pracy w ogóle się nie nadaje -W jasnym pomieszczeniu nie wyobrażam sobie używania tego monitora, mam go w sypialni z żaluzjami i jest w miarę ok.. Ale na tej powłoce każde światło się odbija.. -Nie zapamiętuje ustawień FX alien podświetlenia .. (serio do tego trzeba dodatkowy program instalować?) -Kombinowanie żeby mieć 10-bit.. -Przesuniecie pixeli = nierównomierne ramki... -Do paru godzin po wyłączeniu monitora cos tam sobie w min strzela (kondensatory ?) -Po referesu pixeli chwile obraz jest tak jakby niewyraźny.  Na plus chyba jedynie HDR i czerń, ale to tez tylko w grach w których to nie jest skopane :-D.  Ja niestety żałuję ze go nie zwróciłem. Czuje się jak królik doświadczalny dostając niedopracowany produkt, płacąc 3x tyle ile powinienem.  Czekam na 2024 może cos ciekawego się pojawi, wtedy szybko się go pozbędę.. Niestety z ogromna stratą  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...