Forum PCLab.pl: LG Flatron W2343T-PF - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości


Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (14 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

LG Flatron W2343T-PF

#21 Użytkownik jest niedostępny   Ledoke 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 37
  • Dołączył: Wt, 29 Kwi 08

Napisany 14 Maj 2009 - 13:26

Menu widok -> wyświetlanie strony -> dwie strony i działa, przynajmniej w AR9 ;) W FF nic podobnego w opcjach nie znalazłem, więc albo ja jestem ślepy albo takiej funkcji nie ma i trzeba się z wtyczkami bawić...

Sprawdzał ktoś czy ten cały Forte manager działa z tym monitorem?

Ten post był edytowany przez Ledoke dnia: 14 Maj 2009 - 13:30


#22 Użytkownik jest niedostępny   Szmit 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 118
  • Dołączył: Pn, 29 Wrz 08

Napisany 14 Maj 2009 - 15:38

No działają te dwie strony.

Zainstalowałem teraz tego Forte Managera i działa bez problemów. Nie widzę tylko jakoś sensu jego używania, bo wszystko co można ustawić w tym programie można także ustawić w OSD.

#23 Użytkownik jest niedostępny   mehiel 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 148
  • Dołączył: So, 09 Maj 09

Napisany 14 Maj 2009 - 16:12

Zobacz postSzmit, o 14 Maj 2009, 15:38, napisał(a):

No działają te dwie strony.

Zainstalowałem teraz tego Forte Managera i działa bez problemów. Nie widzę tylko jakoś sensu jego używania, bo wszystko co można ustawić w tym programie można także ustawić w OSD.


A Forte Managera ściągnąłeś ze strony LG? Jaką wersję?

#24 Użytkownik jest niedostępny   Szmit 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 118
  • Dołączył: Pn, 29 Wrz 08

Napisany 14 Maj 2009 - 17:48

forteManager V3.08

http://www.lge.com/p...down|list.jhtml

#25 Użytkownik jest niedostępny   offensive 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 704
  • Dołączył: Pn, 15 Gru 08

Napisany 16 Maj 2009 - 08:11

Wczoraj doszedł do mnie ten monitorek, coz, wyglada na to ze jestem kolejna osoba która moze go polecic ;)
W takiej cenie nie znajdzie sie nic lepszego, obraz po prostu miodzio.

#26 Użytkownik jest niedostępny   Ledoke 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 37
  • Dołączył: Wt, 29 Kwi 08

Napisany 16 Maj 2009 - 10:15

Wie ktoś dlaczego ten monitor zniknął z oferty Agito?

#27 Użytkownik jest niedostępny   kkorniak 

  • motohipster
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2457
  • Dołączył: So, 25 Paź 08

Napisany 16 Maj 2009 - 12:44

Z kilku sklepów wczoraj zniknął... Mam nadzieje że to chwilowy brak towaru w magazynach :)

#28 Użytkownik jest niedostępny   Szmit 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 118
  • Dołączył: Pn, 29 Wrz 08

Napisany 16 Maj 2009 - 17:49

Zrobiłem reckę i wszystkie wykupili :cool:

Ciekawe jaka będzie cena gdy znów pojawią się w sprzedaży.

#29 Użytkownik jest niedostępny   offensive 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 704
  • Dołączył: Pn, 15 Gru 08

Napisany 16 Maj 2009 - 20:20

Z maila, którego dostałem od agito (wysyłka przedłużyła się o 1 dzień) wynika, że dostałem ostatni egzemplarz jaki mieli w magazynie ;)

#30 Użytkownik jest niedostępny   _JaYmZ_ 

  • Małomówny
  • Pip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 8
  • Dołączył: Pn, 18 Maj 09

Napisany 19 Maj 2009 - 09:17

Mam pytanko - mógłby ktoś porównać jakość generowanego obrazu (oczywiście na DVI) tego LG'ka z recki z modelem LG W2252TQ-PF?

#31 Użytkownik jest niedostępny   Olson 

  • wczoraj morze, dziś góry
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2812
  • Dołączył: Pt, 04 Lip 03

Napisany 20 Maj 2009 - 05:45

Zobacz post_JaYmZ_, o 19 Maj 2009, 09:17, napisał(a):

Mam pytanko - mógłby ktoś porównać jakość generowanego obrazu (oczywiście na DVI) tego LG'ka z recki z modelem LG W2252TQ-PF?


Kurde tez przed takim dylematem stoję- czas wymienić starego, dobrego CRT `17@100Hz, ale wybór raczej sklania sie na model tematu - LG W2343T-PF.

#32 Użytkownik jest niedostępny   Ledoke 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 37
  • Dołączył: Wt, 29 Kwi 08

Napisany 20 Maj 2009 - 18:55

Jak macie ustawiony kontrast i jaskrawość?

#33 Użytkownik jest niedostępny   Szmit 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 118
  • Dołączył: Pn, 29 Wrz 08

Napisany 20 Maj 2009 - 19:36

U mnie jaskrawość 30, kontrast 50, gamma -50

#34 Użytkownik jest niedostępny   Ledoke 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 37
  • Dołączył: Wt, 29 Kwi 08

Napisany 20 Maj 2009 - 23:34

Z ustawieniem monitora już sobie poradziłem^^ Tylko mam problem z tym forte managerem, zainstalowałem z linka którego podał Szmit ale program nie chce działać... włącza się ale nie można za jego pomocą nic zmienić jest tylko aktywna zakładka Help, co robię nie tak?

#35 Użytkownik jest niedostępny   Szmit 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 118
  • Dołączył: Pn, 29 Wrz 08

Napisany 22 Maj 2009 - 09:23

A zainstalowałeś stery do monitora ? Nic więcej nie przychodzi mi do głowy...

#36 Użytkownik jest niedostępny   Ledoke 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 37
  • Dołączył: Wt, 29 Kwi 08

Napisany 22 Maj 2009 - 20:00

Już wiem co robiłem nie tak, 3.08 działa tylko na xp... na viście zainstalowałem 2.80 i o dziwo działa.

#37 Użytkownik jest niedostępny   akodo_ 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1762
  • Dołączył: Nd, 20 Kwi 08

Napisany 22 Maj 2009 - 21:06

ja bym tego wogóle nie instalował, wszystkie te opcje ustawisz w OSD wiec po co ładowac kolejny program do pamieci? Rozumiem taką konieczność w monitorach, które nie mają przycisków

#38 Użytkownik jest niedostępny   Olson 

  • wczoraj morze, dziś góry
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2812
  • Dołączył: Pt, 04 Lip 03

Napisany 22 Maj 2009 - 22:45

Dzisiaj chcialem monitorek zaklepac w sklepie -ach, a tu lipa, na stanie braki jak i w hurtowniach brak...
Mam nadzieje na szybka dostawe i dostepnosc w tej samej cenie.

#39 Użytkownik jest niedostępny   kkorniak 

  • motohipster
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2457
  • Dołączył: So, 25 Paź 08

Napisany 23 Maj 2009 - 10:06

Dzisiaj monitory ponownie pojawiły się w sklepach........nic tylko szybko brać bo pewnie znowu zabraknie. Cena trochę wyższa :(

#40 Użytkownik jest niedostępny   Szmit 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 118
  • Dołączył: Pn, 29 Wrz 08

Napisany 23 Maj 2009 - 21:19

Cytuj

ja bym tego wogóle nie instalował, wszystkie te opcje ustawisz w OSD wiec po co ładowac kolejny program do pamieci? Rozumiem taką konieczność w monitorach, które nie mają przycisków


Dokładnie :-)

Po ile teraz stoją ? W Agito obecnie 708zł ale dalej brak na stanie.

  • (14 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych