Moge kupić nowego ASRock Radeon RX 6750 XT Phantom Gaming D 12GB GDDR6 za 500 zł, a w rozliczeniu oddaje MSI GeForce RTX 2070 Gaming 8GB GDDR6. Do tego mogę kupić Ryzena 5700X3D za ok 570 i daje swojego Ryzena 2600. Warto iść na taką wymiane?
Jeśli Policja ma takie uprawnienia to okej, a jeśli nie ma to ja bym je znacznie rozszerzył, bo nie chodzi tylko o wypadki... jak ktoś przekracza np. limit prędkości o 50 km/h w mieście to z automatu traci prawo jazdy. Stworzyć szereg wykroczeń w ruchu drogowym za które Policja kasuje od razu, jeśli sprawca złapany jest na gorącym uczynku. Przecież jechał pod wpływem narkotyków... chłopie, to wystarczy do zatrzymania prawa jazdy. Pomijam, że został skazany, tyle że nieprawomocnie w/s wypadku.
Ja się jeszcze wącham nad Lian Li Uni Fan Infinity bo zarąbiście wyglądają, tylko ponoć nie które sztuki mogą się trafić problematyczne i zalecany jest update firmware, a ten można zrobić po przez kontroler i tu już jest problem bo 140 już nie sprzedają w dwu pakach a osobno kontroler kupować średnio mi się uśmiecha, miał ktoś z nimi jakieś doświadczenie? I jeszcze drugie pytanko jeśli chodzi o wentyl obudowy to patrzeć bardziej na ogólny przepływ powietrza czy ciśnienie?
A jakąś antenę byście polecili do b818? Pod orange lte/„5g”
Spojrzałem na mapę Orange 5g 1050mb/s max to jest w 1 nadajniku w Żyrardowie w północnej części. W całej Polsce tylko w dużych miastach praktycznie więc im się zejdzie pewnie jeszcze kilkanaście miesięcy zanim ogarną to w większej części kraju. Trochę bez sensu chyba brać teraz 889pro za 2k żeby robił to co Huawei za 250-300 zł. Myślę że może mu zrobię iglo na strychu z wełny i styropianu, wywalę antenę na ścianę i tymczasowo na kolejny rok - dwa będzie ok. Stabilność na zewnętrznej antenie powinna coś tam podskoczyć.