Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

skalak23

LG flatron W2353V-PF

Rekomendowane odpowiedzi

także mam i bardzo polecam 10/10 super montor !!

nie chce mi sie więcej pisać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Pytanko, to zdjęcie filmu to jaki to był film.. Divix, HDTV 350MB, DVD, czy 720p ? Mógłbyś zarzucić zdjęciami z filmów..w lepszej jakości?

Poszukaj na YT lub jakiejś wyszukiwarce obrazów, napewno znajdziesz zdjęcia lub film ukazujacy jak wygladają na nim filmy lepszej jakości

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Poszukaj na YT lub jakiejś wyszukiwarce obrazów, napewno znajdziesz zdjęcia lub film ukazujacy jak wygladają na nim filmy lepszej jakości

Szukałem.. nic nie znalazłem. Jak coś to tylko gry, a w jakiej jakości jest gra, mnie w ogóle nie interesuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

widziałem go dziś u kolegi , w życiu nie widziałem tak pięknego obrazu !! :o kolory są tak żywe że nie da się tego określić , obraz jest mega ostry i wyraźny , o kontraście nie wspomnę :D

jak będę zmieniał monitor to oczywiście kupię ten :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam. Z tego monitora korzystam prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolony z obrazu poza skrzypiącym plastikiem jak monitor się rusza/przesuwa oraz kątów pochylenia monitora. Czy u was też ten plastik tak skrzypi oraz czy jest u was tak jak u mnie ciężko monitor pochylić do przodu lub do tyłu ? Jak go pochylam to obudowa skrzypi i mam wrażenie jakby zaraz miało coś pęknąć, bo trzeba użyć pewnej siły żeby tylko trochę go pochylić (ograniczone kąty pochylenia :/ )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...