PiotreQ! 1 Napisano 7 Lutego 2010 także mam i bardzo polecam 10/10 super montor !! nie chce mi sie więcej pisać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElWray 0 Napisano 27 Lutego 2010 Pytanko, to zdjęcie filmu to jaki to był film.. Divix, HDTV 350MB, DVD, czy 720p ? Mógłbyś zarzucić zdjęciami z filmów..w lepszej jakości? Poszukaj na YT lub jakiejś wyszukiwarce obrazów, napewno znajdziesz zdjęcia lub film ukazujacy jak wygladają na nim filmy lepszej jakości Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quicksand 0 Napisano 5 Marca 2010 Poszukaj na YT lub jakiejś wyszukiwarce obrazów, napewno znajdziesz zdjęcia lub film ukazujacy jak wygladają na nim filmy lepszej jakości Szukałem.. nic nie znalazłem. Jak coś to tylko gry, a w jakiej jakości jest gra, mnie w ogóle nie interesuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ElWray 0 Napisano 22 Kwietnia 2010 Fragment Wall-E'go http://www.youtube.com/watch?v=XuK8AqI2Owk tym LG Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bassfreak 4 Napisano 11 Czerwca 2010 widziałem go dziś u kolegi , w życiu nie widziałem tak pięknego obrazu !! kolory są tak żywe że nie da się tego określić , obraz jest mega ostry i wyraźny , o kontraście nie wspomnę jak będę zmieniał monitor to oczywiście kupię ten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fishbone 0 Napisano 24 Grudnia 2010 I love this monitor There is a video about it what i made. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
omegapoland 0 Napisano 12 Lutego 2011 co to za muzyka w tle ??:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adyan 0 Napisano 2 Października 2011 Witam. Z tego monitora korzystam prawie dwa lata i jestem bardzo zadowolony z obrazu poza skrzypiącym plastikiem jak monitor się rusza/przesuwa oraz kątów pochylenia monitora. Czy u was też ten plastik tak skrzypi oraz czy jest u was tak jak u mnie ciężko monitor pochylić do przodu lub do tyłu ? Jak go pochylam to obudowa skrzypi i mam wrażenie jakby zaraz miało coś pęknąć, bo trzeba użyć pewnej siły żeby tylko trochę go pochylić (ograniczone kąty pochylenia ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach